Zoeken naar wie wil zijn

Uw zoekactie voor wie wil zijn leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Safe 50 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
contact
Sta open voor meerdere voorstellen. Heel soft tot kinky of speciale fantasie. Altijd safe (belangrijk!). Wil je verder gaan dan voelen, masturberen of een helpende hand, altijd met condoom. Niets moet, van de twee kanten. Respect en hygiëne zijn belangrijk. Volledige discretie. Ruime regio rond Kortrijk en kunnen ontvangen is een voordeel. Afspreken 's avonds of in het weekend. Met een berichtje van 2 of 3 lijnen weet ik niet genoeg. Zeg wat je echt zoekt.  

contact
gisteren
Freddie 24 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Heb zin in zaad
Sta geil en wil iemand pijpen rond 20u30 in regio Ieper, ik kan niet ontvangen (ik verplaats me) reactie met foto krijgen voorgang.  
Sletje 41 jaar Antwerpen - Malle
Wil rape-play ondergaan
42/180/78 met behaarde kont wil gebruikt worden door kinky top. Ik verplaats enkel.  

Wil rape-play ondergaan
gisteren
Sam 40 jaar Antwerpen - Rumst
Wie…
Wil mij (180/75/40) gebruiken? Jij bent een geile (domi) kerel die real zoekt en wil afspreken.  
gisteren
Possible 53 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Gezelschap
Ik zoek Afrikaanse man groot gebouwd die mij bi man 54 168 73 bottom wil dat ik hem zuig en dat me wil neuken hou van veel hopelijk succes grt  
Ikke 47 jaar Antwerpen - Dessel
Rapedate fantasie Graspop GMM
Ik heb als fantasie dat ik eens een verkrachting wil ondergaan. Ik ben binnenkort 4 dagen op Graspop. Wie lokt me mee en verkracht me. Mag door meerderen… Ik ben bi-man, 47j, 1m82, 82kg.  

Rapedate fantasie Graspop GMM
marc 42 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
vanavond
Ben je 38 of jonger, wil je afgetrokken en gepijpt worden, kom dan af, vanavond. Meer kan eventueel ook. Ook sissy's, twinks, crossdress , shemales welkom ... Stel voor wat je wil doen en geef even je foto en stats mee....  

vanavond
Sam 52 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Onderdanig bi bot
Iemand zin om een onderdanig sletje te gebruiken, veel kan mag, ik laat gewillig begaan met assplay prostaat massage afbinden pik en ballen sounding, rimmen, edging, ook vastgebonden ondergaan,geblinddoekt doktersonderzoek dokterspel , kan ook in lingerie ontvangen ,kan ontvangen, stel gerust voor hoe je mij wil gebruiken,,,,misbruiken, Reageren met stats of foto en voorstel. Zelf intiem geschoren, ballen pik kontje mooi glad en gespoeld, Laat maar horen waar je voor openstaat  

Onderdanig bi bot
gisteren
no stress 45 jaar Vlaams-Brabant - Rotselaar
Examen stress - blokken
Ik herinner me nog de tijd dat ik als student in Leuven op kot zat tijdens de blok.....heel wat stress en als dan alles rustig was op kot, fantaseerde ik dat er iemand langs kwam voor onderhoud en die me dan gulzig zou pijpen tot al mijn stress voorbij was....welke student wil discreet ontladen tijdens de blok?  
Avonturier 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Wie ontvangt discreet vanavond?
(geen onderwerp) J John Travolta aan mij 0 minuten geledenDetails Hallo iedereen, niettegenstaande ik me vooral hetero voel, vind ik het heel erg geil om met een man te spelen. Ik doe het niet voor de seks op zich, knuffels en kussen zijn absoluut niet aan mij besteed, mij draait het vooral om de kick. Is er iemand die me deze avond kan en wil ontvangen? Enkele suggesties: rollenspelletjes (echt mijn ding), porno kijken met een drankje en elkaar helpen, fotoshoots, edging, kinky experimentjes, ... Heb je zelf een voorstel? Laat gerust wat weten. Ikzelf ben 47 175 75 16*5 superhygiënisch, heel discreet (gezien mijn huwelijk) en kerngezond. Jij ? We leven maar een keer (denk ik). Misschien tot deze avond ?  

Wie ontvangt discreet vanavond?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10