Zoeken naar wilt nog

Uw zoekactie voor wilt nog leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

AnaalLover 52 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie real Bottomīs/Versa kan en wilt sīavonds regelmatig ontvangen ?
Hi schattekes!Dat is mijn cv als je interesse hebt: Ben nog steeds opzoek naar lieve bottomīs en versa die sīavonds kunnen vrij ontvangen,liefst regelmatig ,bv; vanaf 19:00 tot lateren uren!Ik zoek ervarende leegzuigers,rimmer,ik neuk graag indien gewenst is,mijn mollige glad kontje wenst ook genomen worden/met dildo zeker zeer welkom(het is lang geleden en ik mis dat, gezocht graag voor regelmatig,alle voorstellen welkom behalve pijn, buitendate of kelder/garage gedoe!Trav/Chubby/twee of meer bottoms/Versa zeer welkom!Ben zelf ruimdenkende 51,1.77,90,pik in stijf 17/5!Enkel langdurig laten zuigen(leeg) vind ik ook super!De leftijd of uiterlijk vind ik niet belangrijk! No fake aub!  

Wie real Bottomīs/Versa kan en wilt  sīavonds regelmatig  ontvangen ?
Jasper 31 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
Cardate
Wie heeft zin om tussen 23u en middernacht een cardate te doen in hamme? Zoek iemand de me van mijn zaad wilt verlossen terwijl ik passief blijf. Graag vul ik je mondje, maar met condoom kan het ook. Alles is bespreekbaar.  
Jasper 52 jaar Oost-Vlaanderen - Kruishoutem
Samen ... is zoveel leuker dan alleen
Ik zou me vanavond willen afrukken en zou het wel fijn vinden mocht er daarbij iemand willen toekijken. Een handje helpen mag en ik zal spuiten waar je het wilt. Leeftijd speelt geen rol. Elk voorstel is welkom. Stats : 52-176-67-16.  
Boy31y 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gavere
Welke top vult mijn mondje of kontje op ?
Welke top vult mijn mondje of kontje op ? Welke top vult mijn mondje of kontje op ? veel kan niks moet zeer openminded ik verplaats in de buurt en ontvang .. anonieme cumdump/gloryhole kan ook black Maroc arab andere origine mogen zeker ook reageren! ook into kinky/piss Wees aub niet te oud!. En Weet wat je wilt  

Welke top vult mijn mondje of kontje op ?
neukrimslet 57 jaar Antwerpen - Antwerpen
neukrimslet
56/170/82 ik zoek geile geschoren mannen die het lekker vinden om door mij lekker lang en diep gerimd gelikt en gepijpt willen worden en die mij erna lekker willen neuken. ze moeten wel geschoren zijn en of je nu 65+ bent of 85+weegt maakt mij niets uit.ook is het geil om 2 tegenlijk te verwennen dus als je iemand kent die wilt meekomen neem maar mee. ik heb nog altijd een idee om een geil sexfeestje te geven met oudere geile geschoren mannen van ongeveer 4/5 mannen. nee ik heb niemand dus vraag er niet na.of ik moet iemand leren kennen van deze site.ik zelf ben intiem helemaal glad geschoren dus makkelijk om je lul in mijn grotje te duwen.ik ontvang dus discreet.P.S dit is geen foto van mij maar ik vond hem geil.  
Sirk 47 jaar Oost-Vlaanderen - Berlare
Wie komt me neuken
47j knappe bottem is op zoek naar geile top liefst groot geschapen die zin heeft om me te neuken . Ik kan discreet ontvangen en als je wilt kan ik je ook anoniem ontvangen . Dan zet ik me naakt op mijn knieën op bed met een blinddoek aan . Leg condoom en glijmiddel klaar en laat achteraan de deur los zodat je binnen kan .  

Wie komt me neuken
Genieter 51 jaar West-Vlaanderen - Wielsbeke
Masseur gezocht
Hallo, wij s er een masseur in de buurt die graag verwent eenzelfde verwent wilt worden met een lekkere pijpbeurt? In de omgeving of eventueel ontvangen. Normaal gebouwd hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Geen ellenlang gemail. Geen gefake.  
Pijper 31 jaar Limburg - Overpelt
Pijpen
Iemand nog aanwezig die deze avond nog gepijpt wilt worden? Kan ontvangen in Pelt in donkere kamer met porno  
Eerste keer 28 jaar Antwerpen - Schoten
Gebonden man zoekt eerste keer
Ik ben een gebonden man 28j, 1m70, 70kg, die voor 't eerst een keer geneukt wilt worden. Ik ben enkel ervaring met pijpen en een dildo in men kontje maar wil eens (safe) het echte ding (begin juli). Ik zoek iemand die kan ontvangen (liefst bi) en die zen tijd neemt om eerst elkaar online te leren kennen. Fantasieën, ervaringen, foto's... delen via mail of discord voordat we de stap zetten naar afspreken en meer te doen. Ik ben niet vrouwelijk dus als je dat zoekt, sorry. Stel jezelf effe voor (leeftijd, ervaring, locatie, fantasie...) en we zien wel wat er van komt.  

Gebonden man zoekt eerste keer
29j bi 29 jaar Antwerpen - Turnhout
Sportief zoekt
Licht gespierd, 29j, 1m80, kort getrimd baardje zoekt iemand voor wat plezier. Ik ben zelf versa, maar ik kan bottom of top zijn als je wilt. Jouw leeftijd, uiterlijk, lengte penis boeit me minder. Hygiëne en niveau is wel belangrijk. Ik kan enkel in en rond Turnhout verplaatsen. Als je iets specifieks ofzo wilt doen mag je dat altijd voorstellen, ik ben open minded.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10