Zoeken naar worden nu

Uw zoekactie voor worden nu leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Viktor 51 jaar Antwerpen - Herselt
Voelen hoe het is.
Zou toch is graag voelen hoe het is om geneukt te worden. Iemand zacht hier die mij kan ontmaagden met respect? Verpl enkel  
Geile fun 30 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Voor vanavond
Ik ben op zoek naar iemand die deze avond beschikbaar is voor voor geile fun. Zelf versa dus wil neuken/geneukt worden of wel beide :). Pijpen/rimmen/rukken veel is mogelijk zolang hygiëne gerespecteerd wordt. Laat dus maar gerust weten waar je zin in hebt en tot binnenkort ;) 30/175/80  

Voor vanavond
gisteren
gloriehole 62 jaar Antwerpen - Berlaar
gloriehole vrij !!
wie wil er anoniem verwent worden veel kan te berlaar nu open 19.00uur  
gisteren
Jason 60 jaar Oost-Vlaanderen - Kruibeke 0475431087
Zoek iemand voor nu
Wil graag geneukt worden 186/88/17 Intiem geschoren kan nu ontvangen Whatsappje n 0475431087 en dan stuur ik foto door  
Hello 33 jaar Limburg - Bree
M'n 1ste bottom ervaring met 47plusser?
Hi, ik ben altijd top geweest maar zou graag eens geneukt willen worden als je een niet al te grote pik hebt. M'n stats 33j 1m80 68kg. Als je een berichtje stuurt, stuur je stats dan ook door aub.  

M'n 1ste bottom ervaring met 47plusser?
marc 45 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Onderdanige bi bottom
Onderdanige gebonden biman biedt zichzelf aan als speeltje voor een of meerdere mannen. Ik kom binnen bij jou, kleed mij uit, je bindt mij vast en blinddoekt mij, klaar voor gebruik ... Ik kick op bondage en exhibitionisme, bvb naakt gefotografeerd worden, maar ook deepthroat pijpen, kinky, bukkake, gangbang ... . Dominante Meesters kunnen mij ook als pijnslaaf gebruiken. Contacteer me snel. Ik kan enkel verplaatsen, liefst tijdens de week.  

Onderdanige bi bottom
gisteren
Andy 43 jaar Vlaams-Brabant - Diest
ik zoek voor vandaag top/versa
Ik ben een bischierige jonge kerel met weinig ervaring. ik hou van assplay en geneukt te worden. wie kan dit voor mij doen? ik ben zeer open minded. mijn stats zijn 185 83k 14cm versa meer bottom ingesteld. Ik zoek een man die net als ikzelf graag experimenteert.Ik zou vandaag graag een dominante man willen ontmoeten voor wat erotisch plezier met een vleugje BDSM Sta voor veel open, en wil evt experimenteren met light bondage, anal play, chastity.  
Xavier 55 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Zoek een zeer extreme dominant top man of meester
Ben een zeer onderdanig slet die een zeer dominante top man zoekt. Wordt graag vastgebonden om geneukt te worden en te pijpen. Moet gewoon ondergaan in de sex. Kan me wel verplaatsen tussen 8 uur smorgens en 17 uur savonds. Ontvangen kan ik niet.  

Zoek een zeer extreme dominant top man of meester
gisteren
golden slut 18 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Slut needs time of its life
Hey iedereen, ik ben de beste slut hier. Ik Ben een man en 18 jaar. Ik wil de gekste , beste, extreemste , moeilijkste fantasien waar laten Komen. Ik Ben altijd horny en zin Om gedomineerd te Worden. Maar heel erg gedomineerd. Ik Ben een bottem en word graag gebruikt en misbruikt. Ik doe alles en letterlijk alles . Jij zegt wat we gaan doen en ik Ga akkoord. Een lijst van wat ik graag doe. Anal, dubble anal, extreme, gonzo, bdsm, fisting , do, deep-throat, puking , piss, bukkake, swallowing, Alles eigenlijk. Wat je maar wilt met me doen. Als je andere iedeen of gekke plannen hebt vermeld dat ook of e'en stappenplan wat je met me of samen gaan doen Ik hoop van jullie te horen . Groep of meerdere mag ook beachrikg gwn wat je met me wilt doen. Golden slut out  
Rukslet 56 jaar Antwerpen - Vosselaar
Wie rukt mij en wil ook rollenspel?
Ik zoek iemand die mij kan ontvangen op regelmatige basis om zo een steeds verder gaand rollenspel te kunnen opbouwen. Ik fantaseer er al langer van om rechtstaand vastgebonden te worden, armen omhoog, benen gespreid en dan gerukt te worden, misschien meerdere keren. Dit terwijl ik vernederend toegesproken word. Later kan ik dan gebruikt worden als pijpslet en neukslet, nadat je me anaal ontmaagd hebt, want dat ben ik nog. k zoek dus iemand die ik kan vertrouwen en die dit met mij wil opbouwen. Als je zelf een Trav, CD of lingeriedrager bent is dat zeker een plus. Ben zelf weinig behaard en intiem geschoren. Zoek dus ook iemand die weinig behaard is en intiem geschoren. Discretie en hygiëne worden gevraagd en geboden. Enkel reageren als je echt interesse hebt en kan ontvangen.  

Wie rukt mij en wil ook rollenspel?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10