Zoeken naar zeer goed

Uw zoekactie voor zeer goed leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

bert 60 jaar Oost-Vlaanderen - Kruishoutem
m60 voor actieve 60+ die kan ontvangen
m60 170 84 gewillig voor actieve 60+ die regelmatig wil ontvangen. Ik bottom ingesteld en zeer gewillig.  
Biman 46 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Soft date
Keurige bi man gezocht voor rukdate. Ik ben 46 jaar, 1m72, slank, zeer verzorgd en hoger opgeleid. Ik zoek gelijkaardige man, groot en dik geschapen, liefst niet besneden die in zeer nette huiselijke sfeer discreet en in alle rust kan ontvangen. Marginaliteit is niet aan mij besteed. Graag gemotiveerde reactie indien dit je iets lijkt.  
AnaalLover 52 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie real Bottomīs/Versa kan en wilt sīavonds regelmatig ontvangen ?
Hi schattekes!Dat is mijn cv als je interesse hebt: Ben nog steeds opzoek naar lieve bottomīs en versa die sīavonds kunnen vrij ontvangen,liefst regelmatig ,bv; vanaf 19:00 tot lateren uren!Ik zoek ervarende leegzuigers,rimmer,ik neuk graag indien gewenst is,mijn mollige glad kontje wenst ook genomen worden/met dildo zeker zeer welkom(het is lang geleden en ik mis dat, gezocht graag voor regelmatig,alle voorstellen welkom behalve pijn, buitendate of kelder/garage gedoe!Trav/Chubby/twee of meer bottoms/Versa zeer welkom!Ben zelf ruimdenkende 51,1.77,90,pik in stijf 17/5!Enkel langdurig laten zuigen(leeg) vind ik ook super!De leftijd of uiterlijk vind ik niet belangrijk! No fake aub!  

Wie real Bottomīs/Versa kan en wilt  sīavonds regelmatig  ontvangen ?
Mike 45 jaar Antwerpen - Arendonk
Bottom zoek top
Ik ben een getrouwde hetero man. Maar wil graag eens geneukt worden. Welke senior top geeft mij me eerste ervaring. En als het bevalt dan liefst vaker. Ik zoek iemand ouder dan 60 En hoe ouder hoe liever. Ik kik op leeftijd verschil. Dat wind me op. Ik kan niet ontvangen en doe geen buiten of car date. Als ik er iemand is met een speciale locatie zoals stal. Boerderij. Bepaald type kelder. Gewoon een niet alledaagse locatie mag ook zeer zeker reageren. Hou wel van iets spannends en kinky eventueel. Reageer met lichaam en pik foto anders antwoord ik niet wegens teveel fake dat reageert. Afstand speelt geen rol. Ik zoek echt voor vaker  

Bottom zoek top
Bottomman 54 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
wie neukt mij? donderdag tussen 8u30-11u30
Slanke, zeer verzorgde man met een volledig gaaf en glad lijf, ook gladde bilspleet, billen en benen, zoekt een DISCRETE, NETTE, ZEER SLANKE en GEILE man die mij eens anaal (safe!) wil neuken. U kunt bij voorkeur ontvangen of kent een veilige outdoorplek IN MIJN REGIO. Wie compleet onervaren is op dat vlak kan ik misschien ook ontvangen. Ik reageer op elke mail van wie aan de voorwaarden voldoet.  

wie neukt mij? donderdag tussen 8u30-11u30
Boy31y 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gavere
Welke top vult mijn mondje of kontje op ?
Welke top vult mijn mondje of kontje op ? Welke top vult mijn mondje of kontje op ? veel kan niks moet zeer openminded ik verplaats in de buurt en ontvang .. anonieme cumdump/gloryhole kan ook black Maroc arab andere origine mogen zeker ook reageren! ook into kinky/piss Wees aub niet te oud!. En Weet wat je wilt  

Welke top vult mijn mondje of kontje op ?
Ana 83 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Wie komt mij verwennen
He jonge mannen in Brugge , wie heeft interesse en de nood om verwend te worden en verwennen met een man met stoma . zeer hygiënisch ingesteld en geen buitensporige seks en zacht ingesteld en de wil om te genieten dat morgen namiddag te Brugge . Enkel SMS met vermelding van uw wensen en foto. Geen financiële bedoeling en eerlijk.  

Wie komt mij  verwennen
cuckold 45 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Zoek een dominante Bull
Zoek voor mijn onderdanige gekooide cuckold slet ( mijn man) een dominante bi Bull, goed geschapen zijn is de voorwaarde en zeer dominant. De bedoeling is om de cuckold te vernederen in het bijzijn van mij (wie weet?) Gelieve enkel te reageren met duidelijke foto en foto van het speelgoed. Geen elle lange mail verkeer, dit zou voor zo spoedig mogelijk zijn  

Zoek een dominante Bull
genieter 45 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
zoek softdate met jongere man. overdag of 's avonds. elkaar verwennen of ik blijf passief
Ik zoek een SOFTDATE met een jonge man of student. wederzijds verwennen kan ofwel blijf ik volledig passief. jij < 30 jaar. slank of normaal gebouwd /niet chubby. Ik kan niet ontvangen in Leuven, verplaatsen naar jou. geen outdoordate, bij voorkeur geen cardate. Ik ben 44J 88KG 174 16, niet besneden, zeer verzorgd, zeer hygiënisch, zeer discreet. Intiem geschoren en fris gewassen. soa-vrij (getest), safe. Discretie verzekerd. Anonieme date kan. vandaag kan overdag en vanavond.  
Jens 45 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
ik zoek lekkere verwenner ! Aalst Nu
45 174 66 en wie kan er lekker tongen en zeer zacht pijpen en lekker aan mijn tepeltjes likken ? wie zin nu ! ik kan ontv, wel discreet. iemand ? Nu ? zin ?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10