Zoeken naar zoek middag

Uw zoekactie voor zoek middag leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Luc 62 jaar Limburg - HASSELT 0483510001
Ik zoek dikke gezette senior 60+
Ik 62/182/88 op zoek naar een dikke,100+kg gezette senior hoe zwaarder hoe liever,vanaf 60j en ouder voor (h)eerlijke momenten,bij klik voor regelmatig,ik kan vrij ontvangen maar ook verplaatsen  

Ik zoek dikke gezette senior 60+
Jens 47 jaar Antwerpen - Lier
Hete man gezocht
Om lekker klaar te zuigen. Ik zet mijn warme natte lippen rond je bloedhete paal tot hij lekker spuit in mijn mond. Ik ben normaal gebouwd 1m84 81kg 17cm en zoek jongere gast normaal tot licht gebouwd. Ik kan ontvangen om je lekker te verwennen. Vergeet je leeftijd stats paalpic wensen niet mee te sturen.  
bi man 31 jaar Antwerpen - Berchem
biman zoekt
Hallo, ik 31j 75 173 17 normaal gebouwd,net uit een heterorelatie en even geen zin in vrouwen, vind het ook leuk iets met een man te doen af en toe, ik zoek iemand vast om lekker in het geheim plezier te hebben, ik ben graag bottom maar iemand dat versa top is zou ook wel fijn zijn, ik pijp graag en geniet er wel van onderdanig te zijn, ideaal woon jij in de buurt van Berchem (luchthaven) en ben je ongeveer van mijn leeftijd en like minded, mss tot straks? ik kan ontvangen  

biman zoekt
samen genieten 62 jaar Antwerpen - Deurne
samen zwemmen en genieten
ben een bi man 170/15.4 intiem getrimd niet roker en hou van discretie en hygiene zoek iemand die ook eens graag gaat zwemmen op sportoase op Ruggeveld in deurne samen elkaar eens betasten onder water en daarna samen in het kleedhokje van elkaar lichaam te genieten zoals tongzoenen,lichaam strelen,tepels likken elkaars pik masseren en lekker pijpen tot we samen klaarkomen meer kan ook ben versa ingesteld ik laat me neuken en neuk zelf ook ik kan mij in de voormiddag gemakkelijk vrijmaken antwoord met stats en eventueel uw verlangen  
reismakker 49 jaar Vlaams-Brabant - Steenokkerzeel
reismaatje gezocht met dat extraatje meer
Hallo, ben biman op zoek naar een leuke reismaat voor de periode tussen 21 juli en 15 augustus om enkele dagen samen op stap te gaan. Dat hoeft niet ver te zijn (België of buurlanden) en zowel interesse voor natuur als cultuur. Bij klik kan er ook op seksueel vlak genoten worden. Ben bi versa 49 179 65 14. Ik sta op goede hygiëne, discretie en vlotte communicatie en garandeer dit ook. Liefst ben jij versa of top, mannelijk en met brede interesse zodat we ook onze babbel hebben op vakantie. Het is dus niet enkel voor seks, maar echt wel een goede maat om samen mee op stap te gaan. Bij interesse, laat weten hoe jij het ziet, wat je voorkeur is qua reizen en waar je zin in hebt. Ik hoop op deftige eerlijke reacties.  
riky 58 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Bottom zoekt
Mannelijke niet slanke bottom,wil uw neukslet zijn.Ik zoek iemand die regelmatig zin heeft om te neuken.Ik hoor en voel u graag diep spuiten.Kan ontvangen,zelf een (kinky)voorstel?Laat het zeker weten. Kan ook ontvangen met blinddoek aan.  
Jurgen 46 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
Zuigen en zaad slikken
Ik zoek liefst een oudere man om op regelmatige tijdstippen te mogen zuigen, meer kan en mag ook, ik kan ontvangen en verplaatsen, graag reageren met stats en foto van je pik, voor meer info mail me.  
soft biman 66 jaar Limburg - Genk
Pijp- en ruksessie senioren
Hallo, ik ga op zoek naar 50 plussers om binnen een 3 tal weken toch een 4 of 5 mannen samen te krijgen om elkaar te pîjpen. Voorwaarden zijn wel redelijk slank en ZEKER intiem geschoren. Indien interesse stuur foto dan kan ik al een selectie maken. Nu heb ik nog tijd om dan iedereen te beantwoorden en zorgen dat de fakers er buiten vallen. Grtjs J  

Pijp- en ruksessie senioren
Rafke 65 jaar Antwerpen - Zoersel
Rijpe bi zoek jong
Wat ik zoek is niet gemakkelijk te vinden : iemand jong, discreet, smooth, lief voor regelmatige afspraakjes en vooral soft en orale sex. Kunnen ontvangen is een plus !  

Rijpe bi zoek jong
Kleintje 63 jaar Antwerpen - Wuustwezel
Zoek echt hele kleine
Ik zoek een echt hele kleine voor in mijn mond, rond mijn leeftijd of ouder intiem behaard geen probleem voor regelmatig.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10