Zoeken naar zoek naar jou

Uw zoekactie voor zoek naar jou leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Couple 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Koppel op zoek naar openminded good looking hetero...
hey, we zijn een koppel, al lang en gelukkig samen, en we zijn ook wat avontuurlijk ingesteld. Af en toe nemen we eens een derde mee in bed. Onze voorkeur en onze beste ervaringen zijn met een vent die als hetero (-45j)door het leven gaat,dat ook uitstraalt, en tegelijk zin heeft om (de sleur) wat open te breken en iets anders te doen in een comfortabel, discreet kader met andere mannen die respectvol zijn. Wij zijn 40-44j, sportief en verzorgd, knap, met niveau en wij houden van sportieve, mannelijke kerels (-42j), met wat lichaamsbeharing (maakt een vent sexy) en goed voorzien. Kerels die eens durven om te zien wat er fijn kan zijn voor ons allemaal. Wij hebben al samen gerukt, je mag onze pik ook vasthouden, ons pijpen, je laten pijpen, 69 of laten neuken of tagteamen (look it up) zelfs. We kunnen ook rustig opbouwen eerst en praten over ieders verlangens, of je kan eerst eens lekker kijken naar hoe wij het doen en dan al of niet meedoen. Stuur serieuze reactie met foto. Ciao!  

Koppel op zoek naar openminded good looking hetero...
Sammy 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onervaren cd zoekt ervaren zachte top voor regelmatig kinky spel
Hey heren. Ik ben een jonge man 175/79/14 intiem geschoren en redelijk onervaren. Ik ben op zoek naar een zachte ervaren top om verschillende dingen te ontdekken. Dit alles op regelmatige basis en via role play. Keywords: safety, hygiëne, face mask play!!! soft rape play, geen gekus of geknuffel, kinky en vooral soft. Je bent niet te groot geschapen intiem getrimd, ervaren en max 50j. Geen focus en aandacht op mijn orgasme, enkel het jouwe. Een soort van onderdanig zuigsletje worden... En meer... langzaam opbouwend naar een kinky scenario waarin je mij "misbruikt". Vertrouwen en voldoen aan mijn verlangens is belangrijk om al spelend mijn fantasie langzaam waar te maken. Dus graag een woordje uitleg over jezelf en je ervaringen.Het scenario waar ik zacht en langzaam naartoe wil werken is een gemaskerde inbreker die mij komt verkrachten... Kan je je hierin volledig vinden. Stuur me dan gerust en uitgebreid als je hier volledig met mee bent.  

Onervaren cd zoekt ervaren zachte top voor regelmatig kinky spel
Whoknows3. 61 jaar Limburg - Maasmechelen
Zoekend,...
Ik probeer het nog een keertje via deze weg. Ben op zoek naar een eerste intieme ervaring met een leuk iemand, geile groet.  

Zoekend,...
41m 41 jaar Antwerpen - Sint-Katelijne-Waver
Laat me je helpen...
41/192/70/18 bttm Laat me je een handje en mondje helpen. Je lekker rukken, strelen, likken en zuigen, tot je lekker spuit! Je mag passief blijven... Meer kan ook... Op zoek naar lekkere kerels (homo, bi of hetero) jonger dan 39 Reageer met je Stats en een foto!  

Laat me je helpen...
Mrc 66 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Pijpen en tongen
Ben op zoek naar een grote lul om te pijpen kan niet ontvangen  
Alex83 41 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
bischierige op zoek naar wat avontuur Vanavond
Ben een bischierige man die iemand zoekt die kan ontvangen om samen te spelen en ontdekken vanavond. Samen naar porno kijken en afrukken en als er een klik is… liefst iemand die af en toe kan afspreken en eventueel ontvangen. Zoek een slank iemand Max 35j met gevoel voor discretie en hygiëne.kan me verplaatsen  
john 67 jaar Limburg - Riemst
vanavond
op zoek naar een leuke avond cardate of bij jouw sta geil en zoek een plek voor sex en wie komt die stel ik niet teleur laat wat horen en een fotooke altijd antwoordt. geile likjes  

vanavond
Mechelsevent 48 jaar Antwerpen - Mechelen
Heerlijke sex
Ben je ook op zoek naar heerlijke momenten met iemand die respectvol,hygiënisch en discreet is. Ben M 48 1m77 86kg en speeltje van op foto en ben op zoek naar heerlijk genot. Hopelijk tot snel  

Heerlijke sex
Sirk 47 jaar Oost-Vlaanderen - Berlare
Wie komt me neuken
47j knappe bottem is op zoek naar geile top liefst groot geschapen die zin heeft om me te neuken . Ik kan discreet ontvangen en als je wilt kan ik je ook anoniem ontvangen . Dan zet ik me naakt op mijn knieën op bed met een blinddoek aan . Leg condoom en glijmiddel klaar en laat achteraan de deur los zodat je binnen kan .  

Wie komt me neuken
Yang 35 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Soft
Hoi. Ik ben op zoek naar iets discreet en soft fun. Ik ben 172/63/35, en Aziaat. Ben niet vrij en discretie is een must. Meer kan ook maar niks moet. Liever iemand onder 45. Regio Dilbeek, Ruisbroek, Lennik, Sint-Pieters-Leeuw.  

Soft
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10