Zoeken naar zoveel keer

Uw zoekactie voor zoveel keer leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kris 49 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Ik wil een leuke date
Is er een man die intresse heeft in het volgende: mij lekker met condoom pijpen en evt met cd neuken. Ik ben super mooi en netjes gespoeld. Ben slank, niet onknap. Wil het veilig doen, zou pas mijn derde keer zijn dat ik genomen word... Geil kan ontv en verpl  
Bottom 63 jaar Antwerpen - Kapellen
Welke Arab, Oost-Europeaan of andere buitenlander neukt mij?
Ik zoek een vreemde (Arab, Oost-Europeaan of andere buitenlander) top die mij komt neuken (is de eerste keer). Ik heb genoeg glijmiddel in huis... Jij komt binnen, wij kleden ons uit, jij rukt je stijf, ik zet me doggy op bedkant en jij neukt mij zachtjes tot stevig. Graag reactie met je stats. Ik ben 63 180 85 14 besneden.  
10 dagen
Jonas 39 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Mijn eerste ervaring in de erocinema in Oostende
Ik was er vandaag. Onzeker. De eerste keer. Jij een oudere 60+ man kwam naast me zitten al spelend met jezelf. Je kwam bij me. Je streelde mij. Deed mijn broek en trui af. Je liet me met jou spelen. Je likte speelde en kneep in mijn tepels. Ik moest mezelf aftrekken voor jou. Je noemde me stout en een sletje. Je stak jouw tong in mijn mond en we zoenden langdurig innig. En plots was je weg. Kom ik je nog eens tegen?  
Jens 26 jaar West-Vlaanderen - Wervik
Wie neuk mij? Eerst keer
Hallo, ik zou willen geneukt worden, ben bi juist 26 jaar. Wie heeft er zin? -> Pik foto + face + leeftijd. Anders? Geen antwoord. Ik kan ofwel vrijdag ochtend ontvangen/verplaatsen of andere keer. Tot snel!  

Wie neuk mij? Eerst keer
10 dagen
Bart 46 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Fantasie
Ik loop al langer met de fantasie om voor de eerste keer door iemand geneukt te worden. Is er iemand met ervaring die me hierbij wil helpen? Ik kan ontvangen en verplaatsen. Gr. Bart  
Wouter 27 jaar Antwerpen - Antwerpen
Twink op zoek naar chubby oudere daddy
Ik, 180cm 58kg 15cm en quasi onbehaard zoekt oudere en gezette man, bij voorkeur 60+ en netjes geschoren, die de leiding wilt nemen voor mijn eerste keer. Ik geef graag oraal, je mag me (veilig) nemen, betasten en spelen met me zoals je hart begeert. Laat zeker mij je ook overal grondig voelen en proeven waar je het nodig acht. Ik verplaatst me graag tot bij jou, en verwacht een foto bij je bericht. Dit mag onherkenbaar zijn. Als je zelf vragen of verwachtingen hebt, dan hoor ik het graag.  

Twink op zoek naar chubby oudere daddy
10 dagen
Kutfakers 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bende kutfakers en broekschijters
Wim wim is een dikke klote faker Doen alsof ze daar zijn en een uur met u kloten rammelen in de regen . Typische fakers mentaliteit wachten tot ze een excuus hebben om jou dan de schuld te kunnen geven voor hun lafheid bende fucking rakkers hier zinder ballen aan hun lijf . Het is de laatste keer dat ik nog op dit klote afspraakjes kom . Wim wim ik ooit vind ik u en kom ik je tegen . Ik duw de grootste dildo zo diep in je gat dat de shit uit je bek komt . En kap u zielig piemeltje eraf  
10 dagen
fwb992 30 jaar Antwerpen - Hoogstraten
30&35 MM LF 4 XL/XXL Top FWB
Hey , Wij 2 gay gasten (koppel 30 bttm en 35 side) van prov Antwerpen (Hoogstraten) zoeken een XL of XXL top als FWB. De bttm kickt op groot en/of dik geschapen en kan een echt sletje zijn ;). De ander kijkt graag en doet ook mee. Eerste keer 4 us … Wel een max leeftijd van 40 jaar! Als je interesse zou tonen, laat maar een bericht achter, antwoordt sowieso verzekerd. Wel liefst meer dan 1 woord. Eerst kijken of het matcht, dan pas afspreken. Grts  
11 dagen
Babe 60 jaar Vlaams-Brabant - Wilsele
pijpsletje zoekt...
Ik zoek iemand zoals ik in een relatie, zodat discretie een evidentie is. Liefst iemand uit de buurt zodat regelmatig afspreken vlot kan. Dus geen veeldaters of om maar één keer af te spreken. Iemand die me wil gebruiken als zijn pijpsletje: "Hoofdpijn" is geen excuus om niet te pijpen, dat ik slik vind je maar normaal. Je hebt er geen probleem mee nadat jij aan jouw trekken bent gekomen om me zonder orgasme terug naar huis te sturen. Quickies vind je best OK, daarvoor zijn er dan ook pijpsletjes. Maar soms maken we tijd om iets langer te "spelen". Ik ben 1m93, slank, gespierd, 60j 19cm, mannelijk. Maar je vind het leuk om mij als jouw "vrouwtje" te behandelen, bv. je verwacht dat ik kanten slipjes voor je draag. Bij voorkeur ben je kleiner en jonger dan ik zodat het contrast uitgesproken is. Een kinky mind is zeker een plus. Antwoord met meer dan één zin wordt geapprecieerd.  
11 dagen
Gloryhole 30 jaar Oost-Vlaanderen - Maldegem
Gloryhole suck
Ik zoek lekkere kerels (gay, bi, hetero, black, eerste keer, …). Lekkere kerels die zin hebben in een anonieme, discrete, zalige zuigbeurt door mijn gloryhole. We spreken een concreet uur af na een duidelijke dickpic. De deur zal dan op een kier staan en de gloryhole is de gang. Je steekt (liefst slap) je piemel door het gat en ik laat je zalig genieten van een lekkere pijpbeurt tot je lekker spuit! Discretie en hygiëne is gevraagd en geboden! Ik ben een dertiger met zalig pijpmondje! Hopelijk tot snel!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10