Zoeken naar cuckold nu

Uw zoekactie voor cuckold nu leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Turkse Man 44 jaar Antwerpen - Antwerpen
Elkaars Verwennen
Hallo dames en koppels Ben een jonge man van 44 jaar die er veel jonger uitzien 1,73l 75kg 15x5cm geschoren besneden niet roker zeer hygiënisch lange uithoudingsvermogen hou van een lange voorspel en massage hoor tot de mogelijkheden heb ervaring met koppels als trio of cuckold en kom mijn afspraken zeker na Verplaatsen is absoluut geen probleem Ben van Turkse afkomst geboren en geschoold in Antwerpen en werk met ploegen mijn weekends zijn vooral in de week overdag of savonds Zeer geile xxxjes  

Elkaars Verwennen
Bart 48 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Cuckold koppel
Ik zoek een deftig cuckoldkoppel. Ben hetero bull en kom ofwel de vrouw erotisch masseren terwijl de man kijkt of met haar vrijt. Enkel serieuze reacties, ik ben geen fake. Ofwel bij jullie of op locatie overdag en s avonds. Ik kijk uit naar jullie voorstel?  

Cuckold koppel
10 dagen
Dries 47 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Ouder koppel,cuckold...
Bull zoekt ouder cuckoldkoppel om je vrouw bare te mogen nkn. Jullie zijn verzorgd discreet en kunnen ontvangen. 60+ Enkel uit de omgeving Ronse en bedoeling om iets vast op te bouwen.  
10 dagen
Huisvriend 57 jaar Antwerpen - Antwerpen
Huisvriend zoekt klasse cuckold stel
Ik ben een 56 jarige singel man die op zoek is naar een leuk klasse stel, leeftijd speelt geen rol, om samen een langdurige openminded relatie op te bouwen. Jullie leeftijd speelt geen rol, wat ik zeker verlang is eerlijkheid, vertrouwen, hygiene en discretie, wat ik zelf ook aan jullie biedt. Ik ben 1m75 groot, 78kg, geen bril, baard, snor of piercings. Ik rook niet maar heb er geen probleem mee als jullie roken. Zelf heb ik ervaring als huisvriend van een leuk klasse stel waarbij er plaats was voor zowel leuke uitjes, restaurantjes, dagje zee, avondje uit etc., maar ook voor spannende stoute spelletjes en nachtjes. Ik kan zowel ontvangen (discreet en overnachten is mogelijk) als me verplaatsen. Indien interesse hoor ik het graag met een klein woordje uitleg of we kunnen op neutraal terrein afspreken (iets kleins eten of drinken, misschien vanavond?) , wie jullie zijn en wat jullie concreet zoeken.  
Tito 37 jaar Oost-Vlaanderen - Horebeke
38jaar en zoek cuckold koppel… of leuke dames… ouder,jonger laat maar horen
Alleenstaande die een leuke koppel zoekt waarvan de vrouw mag verwend worden of eens lesbisch koppel of dames alleen die leuke ondeugende afspraakjes willen op regelmatige basis  

38jaar en zoek cuckold koppel… of leuke dames… ouder,jonger laat maar horen
11 dagen
A. 24 jaar Limburg - HASSELT
Vrouwgerichte trio/cuckold
Dag lieve koppels, ik ben A. en ik ben 24 jaar oud. Ik ben 1,91m en slank/sportief gebouwd. Al enige tijd fantaseer ik erover om mijn grenzen te verleggen samen met een koppel. Een vrouwgerichte trio, met andere woorden, waarin we vooral aandacht schenken aan het genot van de vrouw en elkaars verlangens. Discretie en een goede hygiëne zijn vanzelfsprekend, en respect voor elkaars grenzen ook. Een drankje doen op elkaar beter te leren kennen, kan zeker. Ik ben niet op zoek naar iets extreems, gewoon fun. Ik kan eventueel ontvangen en ik kan me ook makkelijk verplaatsen. Groetjes  
Frank 57 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Trio-cuckold aan zee? IKan ontvangen.
Hallo, ik ben verzorgde, potente en intiem kaal geschoren man sta voor veel open. Ben een gezonde, vrouwvriendelijke levensgenieter met ruime interesses. Trio, kinky en cuckold, bi mag ook. Massage geven behoort tot de mogelijkheid, zolang alles discreet en eerlijk verloopt is veel bespreekbaar! Zoek mensen die beiden voor een (nieuw) avontuur te vinden zijn. Ontvang en verplaats na duidelijke afspraak, kan ook overdag indien gewenst. GEEN fin. bedoelingen aub. Mijn tel.nr krijgt u na reactie (uw foto geeft mij een al een idee...) Graag een reactie met leeftijd , wensen en /of fantasie. NIET enkel met telefoon nr.  

Trio-cuckold aan zee? IKan ontvangen.
Arne 34 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Cuckold, hotwife
Ik ben een sportieve jonge man en zoek via deze weg een aangenaam hetero koppel, voor een aangename date en bij goeie klik als vast contact. Ik ben voor veel te vinden. Verdere info geef ik met veel plezier via mail. Discretie, respect en vertrouwen vind ik enorm belangrijk  

Cuckold, hotwife
12 dagen
Man 29 jaar Vlaams-Brabant - Ternat
Wie wil vandaag afspreken?
Graag spreek ik vandaag af met een leuk koppeltje voor een trio of cuckold date. Respect, discretie en veiligheid staan steeds voorop. Een beschrijving van mezelf: ik ben een hogeropgeleide jongeman, 1m83, zeer slank, en heb donkerbruin haar. Geen snor, baard, bril of buik. Foto's van mij kunnen volgen via e-mail. Ik kan mij gemakkelijk verplaatsen. Hopelijk tot snel!  
MR Relax 38 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Bi Trio & Cuckold ontspannen olie massage
Openminded heel verzorgd fashioned exotic man, zeker niet ontkanp met niveau & ervaring in cuckold & trio’s & als huisvriend, op zoek naar extra fun om samen jouw partner te verwennen, maar ook samen met 3 te genieten, k Ben ook Bi-Top indien gewenst, stats 38 173 79 17, super discreet, heel verzorgd, intiem geschoren & soa’s vrij. Into sensuele 4 handen olie massage om op te warmen, vingeren tijdens de massage, zachte kusje op de rug tot aan de poep, beentje open, gezicht ertussen te steken en heerlijk diep rimmen, 69, spanken & meer ……. Veel kan, niks moet, graag reactie met stats, foto’s & wat uitleg om verder af te spreken via whatsapp. Mss tot gauw!  

Bi Trio & Cuckold ontspannen olie massage
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10