Zoeken naar discrete

Uw zoekactie voor discrete leverde 76 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

MAX 27 jaar Antwerpen - Antwerpen
1M85, 80kg , slank sportief geschoren , hoger opgeleid en respectvol !
Opzoek naar een betrouwbare, respectvolle en plezierige connectie? Ik ben een verzorgde, sportieve kerel van 26 jaar, op zoek naar een betrouwbaar koppel voor leuke momenten. Met mij is veel mogelijk, alles in overleg en met respect voor elkaars grenzen. Het wordt zeker niet saai, integendeel... Helaas kan ik niet ontvangen, maar ik sta open voor discrete uitnodigingen. Stuur me een berichtje, geen verplichting tot afspreken. Laat je verleiden door de opwinding van het onbekende en de belofte van gedeeld plezier. Met mijn positieve energie en open-minded houding, beloof ik een onvergetelijke ervaring. Of je nu op zoek bent naar avontuur of gewoon wat extra spanning wilt toevoegen aan je leven, ik ben de ideale metgezel. Mijn focus ligt op wederzijds genot en het verkennen van verlangens. Respect en discretie zijn mijn kernwaarden, en ik verwacht hetzelfde van jou. Stuur dat berichtje, voeg die foto toe, en laten we samen op ontdekkingsreis gaan naar nieuwe hoogten van genot!  
Danny 67 jaar Antwerpen - Mechelen
Puur natuur
Zoek contact met koppel dat fijne momenten wil beleven op discrete locatie of stille natuur,ben sportieve fietser die graag afspreekt in regio Mechelen-Leuven,ben in voor voyeurisme, toekijken of uw fantasie Ben spontane man goede look en voorkomen, 173 slank en goed geschapen hygiëne en fysiek ok Bij interesse stuur ik meer info en foto  
Cuckoldlover 57 jaar Antwerpen - Lier
Cuckolding
Fantaseer je er reeds lang over hoe spannend het zou zijn als jouw vrouwtje ( leeftijd tussen 45/65 j ) zich sexy gekleed volgens drescode aanbied aan een vreemde man terwijl jij mag/moet toekijken hoe ik haar betast,streel,kus,lik en neuk ? Bij voorkeur is ze geblinddoekt de eerste keer wat het nog spannender maakt . Graag van in het begin ook de wensen/verwachtingen van de man (cuck), kijkt hij liefst enkel ? Krijgt hij graag opdrachtjes ? Zal hij graag ook betrokken zijn bij het samenspel van de dame en mezelf ? Of zal ik van in begin bepalen hoe het moet gaan ? .Doel is ook een blijvende vriendschap zodat bare ook mogelijk is na wederzijds vertrouwen . Reacties graag vergezeld van een foto, minstens van haar , en ook wat uitleg over jullie zelf en van waar jullie zijn . Zelf ben ik een vlotte, ervaren,discrete man, 50+, sportief,goed voorzien, gezond,gesterriliseerd,niet roker . Spoedig zullen we elkaars (sex)leven aanzienlijk kunnen verrijken.  
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Is er een (gelegenheids)koppel die een date, massage of een locatie zoekt?
Hallo, ik ben een verzorgde, eerlijke en discrete man. Is er een gelegenheidskoppel die discreet een locatie zoekt om af te spreken? Of een koppel die bij mij eens wilt afspreken met een andere vrouw of koppel? Of gewoon een koppel die een man zoekt voor een massage of soft date? Alles is mogelijk, eerlijk en verzorgd. Leeftijd niet van belang. Ik heb geen tattoos, geen piercings en ben niet-roker. Ik kan ook verplaatsen. Interesse? Stuur gerust een mailtje om verder af te spreken. Groetjes!  
10 dagen
Jef 61 jaar Limburg - Hechtel
Voyeur of fotograaf gezocht, of meer misschien?
Is er een koppel in de omgeving (een kamer kan ook) dat het opwindend vindt om bekeken te worden tijdens het liefdesspel? Misschien willen jullie ook foto's laten nemen (met jullie toestel)? Meer kan ook natuurlijk. Bij voorkeur op een avond in de week. Wie ik ben? Een discrete, geduldige en slanke man (1.80m en 76 kg), zeker niet opdringerig. Als jullie meer info willen of (naakt)foto's: laat maar weten. Groetjes  
10 dagen
jan 36 jaar Antwerpen - Balen
22x7 geschapen man zkt trio of cuckold date
Grootgeschapen sportieve man van 37 zoekt via deze weg een discrete seksdate. Trio of cuckold hebben mijn voorkeur,ik hou ook van vrouwen die een voorkeur hebben voor grootgeschapen daar ik voorzien ben van een speelgoedje van 22x7 cm  
Dieter 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Knappe, sportieve tijger zoekt knap speelmaatje voor discrete dates overdag tijden de week
Hallo dames! De ontluikende lente zorgt hier traditiegetrouw voor een opspelend libido. Daarom was ik op zoek naar een verzorgde knappe dame (al of niet zelf ook in een relatie) met gelijkaardig libido om - bij klik - discreet af te spreken overdag tijdens de week. Zelf ben ik een gebonden knappe dertiger, discreet, vlot in de omgang, respectvol, niveau, 1m88 groot, atletisch, sportief en groot geschapen (20cm voor de curieuzeneuzen). Zin om elkaar beter te leren kennen? ;)  

Knappe, sportieve tijger zoekt knap speelmaatje voor discrete dates overdag tijden de week
Yoni 48 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Warme oliemassage afgewerkt met yoni massage
Graag ontmoet ik een (bi) koppel waarvan de dame kleine stevige borstjes heeft, A/B cup. Wanneer je daarbij nog eens gevoelige tepeltjes hebt dan is dit super ! Graag verwen ik jou body en je heerlijke borstjes en tepels met een heerlijke warme olie massage om je helemaal op temperatuur te brengen om daarna je heerlijk sappig (naturel) poesje te verwennen. De man van kan uiteraard ook verwend worden. Ik ben een vlotte discrete boy (bi maar geen must) waarbij hygiëne zeer belangrijk is. Ik kan enkel verplaatsen. Verdere uitleg na mailtje van jullie. Graag reactie met foto van de borstjes. Dit is een eerlijk zoekertje ! Ik kan alle materiaal meebrengen. Discretie gevraagd en geboden. Kijk bij reactie ook even in spam.  

Warme oliemassage afgewerkt met yoni massage
11 dagen
Discrete Heer 60 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Discrete Dominante Heer met sub zoekt ...... onderdanige dame of D/s koppel
De Heren drinken een koffie, de dames staan in opgedragen houding te wachten op hun hoge hakken en in zwarte lingerie. Rustig roeren wij in onze koffie terwijl een zacht bevel de nieuwe houding opdracht die de subjes moeten aannemen. Ze staan nu beiden naast elkaar benen iets uit elkaar, handen in de nek en borsten vooruit. Langzaam praten wij verder en horen de dames wat wij van plan zijn. Het zalig samenspel met respect voor alle afspraken kan beginnen. Welk koppel met dominante heer (toekijken alleen kan ook) en onderdanige dame heeft zin om dit spannend scenario mee te beleven.Dames alleen ook welkom... Discreet een must ...en verder is het genieten van een wereld vol fantasie. In afwachting oprechte groeten.  
Discrete XL 31 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Jonge man met grote sexlust
Hallo! Man van 31 uit deelgemeente van Aalst. Ikzelf ben 1.83m sportief persoon bruin haar intiem verzorgd en XL geschapen. Open voor (mature) koppel dat er een extra speelvriend bijlust ;-) Sta open voor diverse scenario's met koppels! Ik kan doordeweek overdag vaak verplaatsen! Stel maar voor (met een fotootje bij) en we zien wel :D xxx  

Jonge man met grote sexlust
  1   2   3   4   5   6   7   8