Zoeken naar ne

Uw zoekactie voor ne leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ikke 48 jaar Antwerpen - Mol
Hetero of cuckold koppelke
Hey, welk hetero of cuckold koppelke heeft zin in een geil avondje? Veel kan niets moet! Hygiëne en discretie geboden en gevraagd. Liefst bare sex en op regelmatige basis. Leeftijd niet belangrijk hygiëne des te meer. Ik ben 48 single eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd.  

Hetero of cuckold koppelke
Huisvriend 53 jaar Limburg - HASSELT 0493108153
Goed uitziende huisvriend zoekt koppel 60+
Hallo, Ik ben een goed uitziende man van 53j 185 89kg. Ben goed verzorgt en intiem geschoren. Ik ben al een tijdje op zoek naar een koppel 60+ (die mij kan ontvangen) waar ik de vaste huisvriend mag zijn om elkaar passioneel te verwennen. Indien de man van het koppel bi is heb ik er geen probleem mee met een verloren handje of mondje. Mocht je deze advertentie aanspreken aarzel dan niet om een mailtje te sturen of sms of whatsapp (geen anonieme bellers). Discretie en hygiëne staat bij mij hoog aangeschreven  
Hans 60 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Gezellig tijd
Hallo Ik ben op zoek naar een koppel om de vrouw samen te verwennen Kan ontvangen overdag als savonds Hygiëne en safe is wel een must grtjs  
**** 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
JONGE MAN ZKT
Jonge man zoekt vrouw of koppel voor geile momenten samen. Leeftijd niet belangrijk. Uiterlijk en hygiëne des te meer. Geen MM contact. Voor de rest veel mogelijk. Dates gaan door bij u thuis, op hotel, in sauna of parenclub. Enkel reacties met foto worden gelezen.  

JONGE MAN ZKT
Tim 33 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Avontuur met leuk koppel
Opzoek naar een koppel om samen leuke avonturen mee te beleven. Mits respect en hygiëne is er veel bespreekbaar. Verplaatsen en ontvangen is beide mogelijk.  
Daan 37 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Leuk koppel
Hey, hier slanke sportieve jongeman op zoek naar koppel voor leuke date. Sta voor veel open zoals trio, hotwife, cuckold, outdoor, … Hebben jullie zelf een bepaalde fantasie laat het gerust weten en misschien wordt die fantasie wel werkelijkheid. Respect en hygiëne vind ik zeer belangrijk. Ik kan me makkelijk verplaatsen. Verder contact en facepic mogelijk via whatsapp. Graag reageren met wat jullie zoeken en liefst met foto (hoeft niet herkenbaar). Groetjes Daan  

Leuk koppel
Rudi 67 jaar Vlaams-Brabant - Haacht
Koppel in voor exhibitionisme
Zoek contact met koppel dat fijne momenten wil beleven op een ludieke en respectvolle manier en spannend wil experimenteren. Ben spontane man 173 slank en goed geschapen hygiëne en fysiek ok. Regio Mechelen Leuven Graag tot reactie Groetjes Rudi  
forecast 72 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Bi-senior, beartype, korte baard, zoekt één vast bi-seniorkoppel (man-vrouw)..
Bi-senior, beartype, korte baard zoekt in de regio Roeselare (niet verder) een vast bi-senior koppel (man-vrouw, die mij kan ontvangen tijdens de dag met een tas koffie en waar alles kan, niets moet. Ben nudist, loop graag naakt. Vriendschap is ook belangrijk. Hygiëne en discretie. Antwoorden met één lijntje worden per direct verwijderd. Geen ellenlang mailverkeer. Afspreken en kennis maken. Onnozelaars, zeveraars en fakers zoek het elders.  
Your man 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
Oh Bi The Way...
Hi daar...je zoekt een fijne, verzorgde kerel om samen die ontembare vrouw van je nog eens lekker te geven wat ze nodig heeft. Maar eigenlijk hou je zelf ook van een paal tussen je lippen, een tong die je ballen likt terwijl je je vrouw neukt, een mond die je pijpt terwijl zij op je gezicht zit. If so moeten we elkaar dringend leren kennen: de kans is reëel dat we zeer complementair zijn. Leeftijd is voor mezelf minder belangrijk, goede hygiëne, respect en een aanvaardbare BMI dan weer wel. Tot snel?  

Oh Bi The Way...
Twink27 27 jaar Antwerpen - Lille
Twink zoekt leuk koppel voor ontdekking
Hi, ik ben een sportieve/atletische grote jongen van 27. Ik zou graag een koppel ontmoeten waar vriendschap en samen ontdekken centraal staat. Waarbij zowel MVM, MMV, MM, MV contact kan in verschillende scenario's. Ik zoek dus niets voor eenmalig en geen alles-daters. Ik ben verzorgd en verlang dat omgekeerd ook. Uiterlijk niet zo van belang. Hygiëne des te meer!  

Twink zoekt leuk koppel voor ontdekking
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10