Zoeken naar hij zij wie zin

Uw zoekactie voor hij zij wie zin leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Befferke 52 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Voetbal
Morgen feestje bouwen in Brugge. Welke kpl heeft zin mee te feesten en daarna het feestje bij hen verder te zetten? Reageer met foto anders geen reactie wegens teveel fakers hier.  

Voetbal
Dieter 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Knappe, sportieve tijger zoekt knap speelmaatje voor discrete dates overdag tijdens de week
Hallo dames! De ontluikende lente zorgt hier traditiegetrouw voor een opspelend libido. Daarom was ik op zoek naar een verzorgde knappe dame (al of niet zelf ook in een relatie) met gelijkaardig libido om - bij klik - discreet af te spreken overdag tijdens de week. Zelf ben ik een gebonden knappe dertiger, discreet, vlot in de omgang, respectvol, niveau, 1m88 groot, atletisch, sportief en groot geschapen (20cm voor de curieuzeneuzen). Zin om elkaar beter te leren kennen? ;)  

Knappe, sportieve tijger zoekt knap speelmaatje voor discrete dates overdag tijdens de week
Tom 32 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Man zoekt leuk koppel zaterdag 25/05
Deze slanke (bi)man is op zoek naar een leuk koppel die zaterdag zin heeft om af te spreken. Veel scenario's zijn mogelijk en bespreekbaar, bv. samen het vrouwtje verwennen of misschien samen met de vrouw de man verwennen. Of mss kijkt de man liever toe hoe het vrouwtje wordt verwend? Ik sta voor alles open en luister graag naar jullie wensen. Wat kunnen jullie verwachten? Jonge dertiger, 1m79, intiem geschoren, onbehaard, slank. Rustig, goedlachs persoon en vooral respectvol. Ik heb al ervaring met oudere koppels. Laat gerust iets weten indien interesse, dan volgt er ook een foto.  
Patrick 36 jaar Noord-Brabant - Bergen op Zoom
(Bi-)stel voor een gezellige date
Hey! Zijn jullie een (bi-)stel die op zoek zijn naar een trio in gezellige, ongedwongen sfeer? Dan lijkt het me leuk om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Hygiëne en discretie staan voorop. Samen lekker in ontspannen, ongedwongen, gezellige sfeer bezig zijn. Het belangrijkste is dat we plezier hebben. Hebben jullie gewoon zin in een vrijblijvende trio, willen jullie het eens voor de eerste keer proberen of een fantasie die jullie graag willen doen, laat het me weten. Mijn motto is dan ook "niets moet alles mag". Jullie wensen staan centraal en ik kan me makkelijk aanpassen. Ik sta open voor eventueel wat bi actie als de man dit leuk vindt, maar het hoeft uiteraard niet. Met mij kun je dus alle kanten op :) Ik ben 1.84m lang en heb een slank/gespierd postuur. Geen baard/bril/snor, lichaam is netjes verzorgd, groot geschapen en (intiem) geschoren. Ik omschrijf mezelf als goedlachs, sociaal, respectvol, intelligent, ruimdenkend. Meer foto's mogelij  

(Bi-)stel voor een gezellige date
Jon 24 jaar Antwerpen - Meerhout
Medisch onderzoek
ik ben een jonge gast van 24 die graag nog eens onderworpen wordt aan een medisch onderzoek door een koppel jullie zijn dan dokter en verpleegster en onderzoeken alles van mij als alles goed gekeurd is en jullie hebben zin doen we nog een trio ik zou wel graag tijdens het onderzoek ergens de borsten van de verpleegster betasten moesten jullie nog vragen of intresse hebben mail me maar willen jullie eerst een foto zien stuur dan ook maar een mailtje  
Will 48 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Eromassage en meer (heel Vlaanderen)
Ik masseer op een erotische manier de vrouw van een koppel..De man kijkt toe of masseert mee waarbij het genot van de dame centraal staat. Ik hen ervaring, geen fake en grote sportief gebouwde Vlaming. Kan zowel overdag of s avonds bij jullie thuis of op locatie. Zin? Stuur me berichtje met jullie wensen en tot gauw?  

Eromassage en meer (heel Vlaanderen)
38j 1m90 38 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
38j 1m90 zkt geils
38j 1m90 sportief en stevig voorzien zoekt geile vr die graag xxl heeft of koppel waar hij haar er graag van ziet genieten ;) Teasen / opgeilen, helemaal gek maken en dan stevig…. Wie zin?? Hetero hier  

38j 1m90 zkt geils
Frank 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ook geil ?
Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ?  Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Ook geil ?
Toffe man 51 jaar Antwerpen - Berlaar
Met plezier met 3
Goedenavond, hier een toffe prille vijftiger met een jonge en open geest en op zoek naar een tof koppel om ons drie te amuseren. Ik heb maandag een dag vrij. Niveau, hygiëne, humor en respect zijn enkele termen die mij typeren. 1m78 groot, sportief, 75kg en een leuk speelgoed van 17x4,5cm. Wie heeft er zin. Dit kan meermaals als het klikt. Tot gauw. D  

Met plezier met 3
jongeman 35 jaar Limburg - HASSELT
Date
Ik zoek een leuke afspraak met vrouw of koppel tot ongeveer 50 jaar om beetje een leuke en spannende avond te hebben waarin niks moet maar alles kan in alle discretie! Zoek ook eventueel vrouw om eens een club te bezoeken, wie er voor open staat! Ik kan mij makkelijk verplaatsen in de regio Limburg of op locatie. Spreekt dit je aan mag je mij altijd bericht sturen met foto en wat meer uitleg dan 1 zin.  

Date
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10