Zoeken naar hoi leuke

Uw zoekactie voor hoi leuke leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

bart 46 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
op zoek naar koppel
Ik kom hier eens zien naar een koppel voor een leuke en spannende date. Ik kan jullie ontvangen met een glaasje erbij en dan als het ijs wat is gebroken eventueel verder gaan. Ik sta open voor trio of ook als ik jullie mag bekijken en of ik je vrouwtje verwen en jij toekijkt. Uiteraard is dit heel discreet. Ik ben een zeer verzorgde man m82 76kg geen bbs en intiem geschoren. Als jullie er zin in hebben stuur gerust een mailtje mat wat info over jullie.  
Kerel 29 jaar West-Vlaanderen - Koekelare
Zoek koppel
Hoi een toffe rustige jongeman van 29 jaartjes hier. Graag had ik een tof koppel gevonden uit de regio om regelmatig mee af te spreken en een toffe geile avond samen te beleven..een leuke ongedwongen sfeer en elkaar opt gemak leren kennen en aftasten. een dame met mooie rondingen kan me zeker bekoren alhoewel dat zeker niet hoeft de klik is evenzeer belangrijk! Stuur me gerust een berichtje.  

Zoek koppel
Gunther 45 jaar Oost-Vlaanderen - Berlare 0474863075
Zoek gast met XXL(+20CM) LUL TE BERLARE 0474/86/30/75
Ik ben al heel lang opzk naar ne man,gast,gay,hero,bi,turk,Arab leeftijd en look ni belangrijk WEL CM VAN XXL LUL ZIJN BELANGRIJK +20CM,om bij mij thuis lekker lang en VERY DEEPTHROAT AFTEZUIGEN TOT JE AL 6SPUITENT UW LADIG WARMZAAD IN EN OP MONDJE SPUIT TERWIJL JIJ NAAR EEN SEXFILM KIJKT NAAR EIGEN KEUZE +EEN DRANKJE..IK KAN DISCREET THUIS ONTVANGEN VOOR EEN LEUKE EN LEKKER PIJP EN ZUIG DATE..IK,M72,86KG,LANG Zwartkrulhaar groene ogen,geen snor,bril of baard,zerzorgt.en woon proper en deftig.als je voldoet aan mijn berichtje,en je wordt grg deep afgezogen sms mij dan uw cm van uw harde grote paal(+20) via Wattsapp of smsje 0474/86/30/75..het liefst eerlijke personen aub..dank voor het lezen van mijn advertentie en tot heel vlug hoop 🥰🤞🤞 ( heb ook een lek’ere FLASHLIGHT zalig amai...grtz gunther Oost-vlaandere ( BerLare)  
2 klasse mannen 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Twee vrienden van 30 en 59 zoeken een koppel of vrouw voor fun!
Hoi hoi! Wij zijn op zoek naar iets leuks! Wij zijn 2 zeer goede vrienden van elkaar die elkaar aanvullen in het spel. Veel kan niks moet! Hier zijn wij nieuw en dus daarom zijn wij op zoek naar een leuke verzorgde koppel of een vrouw om elkaar beter te leren kennen., iets gaan eten of een drankje en daarna zien wij wel of de klik er is. Wie zijn wij? Wij zijn twee verzorgde klasse mannen, beiden zelfstandig maar dan buiten ons werk zoeken wij iemand voor fun en plezier in ons privé leven. Zoals vernoemd kan er heel veel maar natuurlijk niks moet! Ook samen eens weg gaan, weekendjes weg gaan of een weekje op reis dat kan allemaal met de juiste klik. De ene man is 30 jaar 1.79 70kg zeer verzorgd de tweede man hier is 59 jaar 1.80 80kg beiden zeer verzorgd en hygiënisch en beiden op de juiste plaatsen glad geschoren en kerm gezond. Hopelijk op een reactie van jullie! Op ons kan jij rekenen wij zijn twee eerlijke mensen. Na jullie reactie krijgen jullie een foto van ons. Geile g  
Black 33 jaar Antwerpen - Antwerpen
BBC for hot wife
ik ben een jonge leuke black man van 32 jaar oud. Ik ben op zoek naar leuke koppeltjes om samen spannende avontuurtjes mee te beleven. Ik sta voor veel open en wil graag jullie stoutste fantasieën waar maken (GEEN BI). Ik heb een zeer verzorgd lichaam en uiterlijk en verwacht dit ook van jullie. Ik heb een sportief lichaam en ben zeer groot geschapen (23l 7cmdikte ). Bij interesse laat gerust een mailtje achter met een foto van jullie. Ik kijk er al naar uit jullie te mogen ontmoeten. Greetings xx  

BBC for hot wife
Openminded 48 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Leuk/sociaal/verzorgd koppel gezocht
Hey! Op zoek naar een leuk/sociaal/verzorgd koppel waar ik mag kijken naar hun liefdesspel, en eventueel deelnemen. Ik ben 1m91, sportieve niet roker, slanke tot normale bouw. Geen boertige of marginale toestanden, wel wederzijds respect en leuke momenten! Spreekt jullie dit aan? Laat maar weten... Warme groetjes  
Demir 47 jaar Limburg - Herk-de-Stad
Welk koppel wil
Welk koppel wil er een man extra? voor trio of cuckold. Ben normaal gebouwd, verzorgd hygiënisch en zeer vrouwvriendelijk man ik ben op zoek naar een leuke stel voor een fijne sexdate samen. ben knappe hetero besneden en intiem geschoren...ik kan verplaatsen. Veel bespreekbaar,Hebben jullie interesse dan hoor ik wel met eventuele vragen en of wensen. Groetjes  

Welk koppel wil
jongeman 35 jaar Limburg - HASSELT
Buiten
Leuke vrouw of koppel wat zin heeft in een date of locatie of ergens buiten met dit mooie weer? Kijken en bekijken of meer? Niks moet, alles kan. Discretie is geboden! Intiem geschoren hier en sociaal aangelegd! Bij interesse mag je altijd berichtje sturen met foto!  

Buiten
Huisvriend 54 jaar Limburg - Lummen
Samen de vrouw verwennen.
Op zoek naar een leuk koppel waarvan de vrouw graag er een extra man bij heeft. Lijkt het jullie leuk om een huisvriend te hebben waarbij de juiste klik aanwezig is zodat we haar samen kunnen verwennen en genieten van leuke avonden.  
nudist53bi 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
sauna
Iemand zin om met mij mee te gaan naar de sauna deze avond vanaf 18hr ? Ik 53 196 1O9 17 glad geschoren , geen bbs , kort bruin haar is graag naakt en geniet graag van de baden en warmte met een leuke babbel.  

sauna
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10