Zoeken naar pas geil

Uw zoekactie voor pas geil leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kijker 49 jaar Limburg - As
Welke koppel vindt het spannend om zichzelf te tonen?
Vinden jullie het lekker om bekeken te worden terwijl jullie mekaar genot geven? Kijken naar een koppel dat aan het genieten vind ik zo geil. Jullie zullen zien hoe opgewonden ik daarvan word. Ik raak jullie niet aan...ik kijk....enkel als jullie het vragen zijn er aanrakingen of andere dingen ;) Ik doe enkel wat jullie zeggen.... Is dit altijd een fantasie geweest? Twijfel dan niet en reageer.....niets moet... Als jullie jezelf liever op een andere manier tonen vertel er me dan alles over. Ik ben open-minded en ruimdenkend.  
Nenzo 38 jaar Limburg - Eksel
Ik zoek koppel
Ik zoek een leuk geil koppel Leeftijd ,afkomst, niet van belang Ik sta open voor alle voorstellen. Ik ben een groot geschapen man. Verder verzorgd, intiem geschoren, respectvol, eerlijk en zeer discreet. Ik ben van 1m77/78kg/41jaar  
Tim 36 jaar Antwerpen - Geel
Samen Geilen op Vrouw van Koppel
Hoi, ik ben een man, bi soft, zoek een bi man van koppel die samen met mij wil geilen op zijn vrouw of vriendin. Elkaar lekker opgeven met haar.. leukste zou zijn zij zou toekijken hoe we geil worden van haar en elkaar opgeilen en rukken. Iemand interesse en zin? Ik verpl regio limb en kempen  
Tony 24 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bi jongen zoekt geil koppel voor fun
Hi Zoek een geil koppel dat kan ontvangen waarvan de man Bi is en alleen mee wilt pijpen en een geile trio wilt. Ben een zuiderse goed geschapen jongen met een slank lichaam. Zoek vooral een koppel voor vaker Stats 24 18cm besneden 1m74  
Bart 43 jaar Limburg - HASSELT
FUCK MY WIFE
Ik zoek een ruimdenkend koppel waarvan de vrouw de wens heeft om lekker geneukt te worden door een groot geschapen man. Samen lekker geil en ongeremd genieten van en met elkaar. Met haar alleen, onder toeziend oog van de man of tijdens een vrouwgerichte trio. Uiteraard is er onderling respect. Ik ben spontaan, sympathiek, goed niveau, slank, sportieve body en verzorgd uiterlijk. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden.  

FUCK MY WIFE
Michi 44 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Leuke (geile) date met 3
Hey allemaal. Wie van jullie toffe koppels hebben zin in een beetje geil plezier met 3? Alles is bespreekbaar, niets moet. Samen een een gezellige tijd hebben is het belangrijkste. Jullie leeftijd speelt geen rol. Zelf ben ik 44j en 171 en 75kg en 17cm. Intiem ben ik glad geschoren.Ik kan verplaatsen of ontvangen. Indien interesse of vragen..........geile groet.  

Leuke (geile) date met 3
Maagd 30 jaar Antwerpen - Balen
Maagd zoekt vrouwtje om in te spuiten
Welk open koppeltje zou het zien zitten om mij uit te nodigen voor gezellige activiteiten. Ik sta voor veel dingen open, maar ben wel hetero en hoop vooral ontmaagd te worden door een geil vrouwtje dat zonder problemen uitgeleend of gedeeld wordt. Geen extreme zaken, maar er mag een geil kantje aan zijn. Verder staan hygiëne, discretie en respect voorop.  
Raymond 66 jaar Antwerpen - Arendonk
Oudere man zoekt koppel met een hitsige vrouw of hitsige vrouw alleen. Leeftijd en uiterlijk niet v.
Hallo ik ben een oudere man die op zoek is naar een koppel met een hete hitsige vrouw of hete vrouw alleen. Leeftijd uiterlijk en huidskleur zijn niet van belang. Bbw of ssbbw geen probleem. Wel geil zijn. Interesse idee of voorstel? Laat me iets weten.  

Oudere man zoekt koppel met een hitsige vrouw of hitsige vrouw alleen. Leeftijd en uiterlijk niet v.
Kijker 49 jaar Limburg - As
Welke koppel vindt het spannend om zichzelf te tonen?
Dag lekker koppel, Vinden jullie het lekker om bekeken te worden terwijl jullie mekaar genot geven? Kijken naar een koppel dat aan het genieten vind ik zo geil. Jullie zullen zien hoe opgewonden ik daarvan word. Ik raak jullie niet aan...ik kijk....enkel als jullie het vragen zijn er aanrakingen of andere dingen ;) Ik doe enkel wat jullie zeggen.... Is dit altijd een fantasie geweest? Twijfel dan niet en reageer.....niets moet... Als jullie jezelf liever op een andere manier tonen vertel er me dan alles over. Ik ben open-minded en ruimdenkend.  
First_timer 40 jaar Oost-Vlaanderen - Lede
Wie neemt me mee op ontdekking?!?
Deze 40 jarige sportieve, verzorgde man (1m70, 65kg) heeft een sexueel verlangen / drang om een mv koppel te behagen en hierbij ook mijn bi-gevoelens te ontdekken. Dit koppel mag dus best wel wat leidend zijn. Ook wat jaartjes ouder of een kilo’tje extra deren me niet. Hygiëne, discretie en wederzijds respect zijn dan uiteraard wel weer belangrijk. Geil met stijl, kortom: Samen iedereen van kop tot teen verwennen en laten sidderen van genot… en hunkeren naar meer. Wie heeft er zin op samen op ontdekking te gaan? Ik kan niet ontvangen.  

Wie neemt me mee op ontdekking?!?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10