Zoeken naar per*

Uw zoekactie voor per* leverde 84 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

10 dagen
Jerome 50 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Goed lezen
Hey, bij deze stel ik iets voor! Ik zoek koppel m/v, m/m, v/v, .... en ik kom bij jullie. Als gediplomeerde kok, hulpkelner, neem ik wat drank, hapjes mee. Wordt ik vanaf aankomst jullie persoonlijke kelner, butler, serveer jullie dit alles in tenue, outfit die jullie willen. Hapjes en drank voor mijn rekening. Ik zorg dat er geen afwas is en indien jullie willen ben ik dan jullie speeltje! Kinky en please no fake!!! Ik neem vooraf afgesproken hapjes en drank mee etc, dus eerlijk aub. Ideaal voor verjaardag, of gewoon geile verassing!! Vraag t me en wie weet!! Zeer discreet en no fake.  
10 dagen
Tony 55 jaar Antwerpen - Geel
Zijn jullie een ruimdenkend koppel tussen 50j en 75j?
Ik ben een verzorgde man met een hoog libido van 55 jaar. Ik ben op zoek naar een ruimdenkend koppel tussen 50j. en 75j. om samen fijne intieme momenten te delen, ik val voor de persoonlijkheid niet voor het uiterlijk dus jullie mogen slank, volslank of mollig zijn.  
lekker samen 51 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
spannend
Ik ben 51-jarige vrijgezel, lief eerlijk en rustig persoon. Zou het lekker spannend vinden om bevriend te worden met koppel m/vr, om samen te spelen. Misschien samen hier eens in de jacuzzi lekker beginnen.. Graag dan voor af en toe eens samen ook. Ben ook wel wat onderdanig, dus bijvoorbeeld naakt moeten zijn bij jullie en opdrachtjes uitvoeren misschien ook wel spannend..  

spannend
11 dagen
Jonas 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Discreet avontuurtje
Hey hallo, Ik ben Jonas, 47jr, slank, gespierd, goed geschapen, discreet en real. Ik ben heel sportief en fit. Ik zou hier graag eens een koppeltje willen ontmoeten die een stuk jonger is dan mezelf. Zijn jullie op zoek naar een man die wat ouder is, dan kunnen we misschien samen de perfecte match zijn. Meer info en eventueel foto s zeker na reactie. Ik ben heel benieuwd en ik vind het nu al spannend. Grtjs Jonas  
Stud 26 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Jonge man zoekt koppel
Hey ben een knappe sportieve man van 25 jaar. Ben een sociale persoon en een echte levensgenieter. En ben op zoek naar een koppel om samen fun te hebben in spa of tussen de lakens. Heb al wat ervaring met koppels en dit was altijd erg leuk. Heb je interesse of een voorstel stuur me maar grts ;)  

Jonge man zoekt koppel
12 dagen
David 50 jaar Antwerpen - Antwerpen
Maak je fantasie waar !
Jullie hebben als koppel al een tijdje een fantasie, maar je weet niet goed hoe eraan te beginnen ? Jullie verlangen naar een scenario waar eigenlijk een extra persoon voor nodig is ? Het is misschien nogal kinky en je durft er niet zomaar tegenover iedereen over te beginnen praten ? Ik (David) kan jullie in alle discretie verder helpen. Heb je al een idee met duidelijke elementen die in de fantasie aan bod moeten komen, stuur ze mij op en ik maak er een volledig uitgewerkt verhaal van. Prefereren jullie een volledig uitgewerkt scenario of liever wat meer improvisatie, alles is mogelijk. We werken het samen verder uit. Zelf ben ik een persoon met enig niveau. Respect, vertrouwen en discretie zijn heel belangrijk voor mij en ik verwacht dit ook van jullie. In het rollenspel zie ik mijzelf eerder als de dominante persoon (als er één is natuurlijk) Geef eindelijk eens toe aan die drang en nieuwsgierigheid, mail mij, en zie hoever we misschien wel geraken.  
Discrete XL 31 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Jonge man met grote sexlust
Hallo! Man van 31 uit deelgemeente van Aalst. Ikzelf ben 1.83m sportief persoon bruin haar intiem verzorgd en XL geschapen. Open voor (mature) koppel dat er een extra speelvriend bijlust ;-) Sta open voor diverse scenario's met koppels! Stel maar voor (met een fotootje bij) en we zien wel :D xxx  

Jonge man met grote sexlust
12 dagen
Dienstbetoon 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Gewillige (bi)man is uw dienaar
Ik help jullie uitkleden, lik kutje nat, pijp lul stijf, assisteer bij eventueel aanbrengen glijmiddelen, assisteer bijkomend bij jullie seks indien/waar nodig, ben testpersoon voor anale speeltjes, lik op het einde lul proper, lik kutje schoon, help nadien wassen/baden indien gewenst, ... Ik ben een 40j man, zeer groot en stevig gebouwd, verzorgde baard, sociaal en zeer gedienstig.  
12 dagen
SPEELKAMERAADJE 56 jaar Oost-Vlaanderen - Waasmunster
GUN JIJ HAAR DIE SEKSUELE VRIJHEID OP EEN (VAST) SPEELKAMERAADJE VOOR HAAR... ?
Hoi, Als klasse koppel hebben jullie beslist om een derde persoon toe te laten binnen jullie relatie. Als dame van dit koppel krijgt zij dan ook de seksuele vrijheid, stimulatie zelfs van haar man om samen met haar speelkameraadje leuke afspraakjes te maken, soms met drie (hetero), maar ook soms met twee, wel steeds met het volle medeweten van de man. Het zou mijn bedoeling zijn om een langdurig contact op te bouwen waarin respect voor elkaar voorop staat ! Erotiek binnen de grenzen die ieder van ons aangeeft... Ik zou graag jullie vast contact worden, zonder elkaars bezit te worden. Humor, niv, discretie zijn gevraagd en geboden ! Graag zou ik die verrijking voor jullie relatie willen worden, en NIET die bedreiging daarvoor ! Zelf ben ik een zeer verzorgde man, kort blond grijzend haar, zeer felle blauwe ogen, 1.73, 78 kg,soa vrij,gesteriliseerd,sportief ... Beroepshalve (vertegenwoordiger) kan ik me zeer flexibel vrijmaken tijdens de dag. Grtjs (Haar) Speelkameraadje x  
13 dagen
Gen 52 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Welk leuk ogend stel wil samen genieten
Welke man wil zijn vrouw eens heerlijk laten verwennen door andere man. Heerlijke massage geven op vrouwvriendelijke manier om dan erna ietjes meer te mogen doen.En aandacht geven aan de vrouw. Ik zelf ben goed verzorgd persoon,sociaal en hou ervan om ook een leuk gesprek te hebben. Hygeine, discretie mag je op rekenen. Willen jullie iets meer over mij weten. Stuur mailtje voor wat jullie open staan foto is altijd welkom.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9