Zoeken naar wat ik zoek

Uw zoekactie voor wat ik zoek leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Eric 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek koppel waarvan man bi
Man 55/170/70kg 17cm 100% bi zoek koppel waarvan de man bi en de vrouw die graag haar man ziet spelen met man , hou van laarzen kinky, weinig taboes,dominant enkel koppels die weten wat ze willen ,kan ontvangen dit wknd in Zeeland overnachten geen probleem voor meer info graag een reactie ,geen fakers  

Zoek koppel waarvan man bi
Klasse & Kinky 37 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Genieten met Drie
Ik zoek een koppel waar zowel de man als de vrouw graag genieten van een bi man zodat we ongeremd met zijn 3en kunnen spelen en genieten van elkaar. Ik zoek geen afgelikte foto modellen maar echte mensen waar naast heerlijke seks dates ook een leuke babbel mee mogelijk is om de vaste bi huisvriend van te worden. Liefst een koppel waarvan de man 100% bi is (strelen, zoenen en neuken) en waar de vrouw zowel geniet van een heerlijk trio met 2 mannen als ook van MM seks.  

Genieten met Drie
gisteren
T.vd 37 jaar Antwerpen - Herentals
Koppel mv gezocht voor leuke date, vandaag!
Hoi daar, ik ben een 37 jarige man op zoek naar een leuk stel om leuke geile momenten te beleven. Ik ben 37/194/72/18#5. Ik verplaatst vandaag in de omgeving van herentals. Enkel overdag vandaag. Geile groetjes.  
gisteren
Steven 61 jaar Vlaams-Brabant - Bertem
Naturel
Als mature, goed opgeleide, verzorgde, slanke charmante man en overtuigd nudist zoek ik een koppel (of eventueel een gemengd groepje) voor discrete naakte ontmoetingen waarbij alles mag getoond en bekeken worden zonder taboes, maar uiteraard met het nodige respect. Leeftijd of woonplaats zijn niet belangrijk, ik verplaats me me plezier.  
Boy 23 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Jongen zoekt koppel
Hey, ik ben 23 jaar (1m86, slank gebouwd, 17 cm) en ben op zoek naar een koppel om samen plezier te hebben gericht op het genot van de dame. Open voor (licht) bi, maar ervaring ontbreekt hier bij mij... Mijn voorkeur gaat uit naar meerdere keren/vast. Ik sta ook open voor kinky voorstellen en mee te gaan in jullie verhaal en fantasieën. Enkel foto bij een deftige oprechte reactie! Ik kan enkel verplaatsen. Groetjes. Ps. Uiteraard alles met respect naar elkaar toe en de nodige hygiëne!  
Wim 54 jaar West-Vlaanderen - Wervik
Koppel gezocht voor leuke avonden
Ik ben op zoek naar een koppel om regelmatig eens af te spreken man mag licht bi zijn. Dit alles op een nette manier. Het vrouwtje mag zeker meespelen. Welk koppeltje wil eens afspreken laat gerust iets weten hier man is 1.95 ,met buikjes kan enkel īsavonds. Graag antwoord met foto  
Kris 41 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Zoek koppel
Welk koppel komt nu zaterdag middag rond 14:15 naar de sexcinema Aalst  
jongeman 25 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
morgenavond 30/05 zin?
op zoek naar iemand voor een gezellige vrijdagavond mee te beleven regio Leuven, eerst een wijntje en dan zien waar de nacht ons brengt;) interesse en vrij morgen? laat me snel iets weten:)  

morgenavond 30/05 zin?
Matthias 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek
Ik ben een slanke, grote man (1m90, rond de 80kg) van 30 jaar en woon in Gent. Zacht en vriendelijk. Normaal geschapen en bijgeschoren. Ik ben op zoek naar een koppel om een (of meerdere) fijne trio('s) te beleven. Het zou niet mijn eerste keer zijn, in het verleden had ik al toffe en aangename dates. Ik woon in centrum Gent en kan verplaatsen. Ik ben op zoek naar een gewoon stel, niet naar speciale dingen. Gewoon een aangename date met drie  

Op zoek
johan 61 jaar Limburg - Overpelt
bij welk koppel mag ik mij eens naakt tonen?
Ben op zoek naar een koppel waar ik me morgen,vrijdag, naakt mag tonen. Als jullie me dus kunnen ontvangen in de regio Overpelt tussen 14:00h en 16:00h. Ook senior koppel reageren graag.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10