Zoeken naar ben daar

Uw zoekactie voor ben daar leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

paola 59 jaar Antwerpen - Brecht
zusje of gelijkgestemde
ik Paola, 60 jaar 187,85 ben een dominante crossdresser. ik houd van onervaren mannen of zusjes die zich graag eens als een vrouwelijk sletje willen gedragen en kleden zoals jij dit graag wil en neem daar de tijd voor,lingerie, hakjes,panty's etc,....Houd van bondage. We bespreken uiteraard op voorhand wat jouw fantasie en wensen zijn. Geen behaarde pesonen, intiem geschoren leeftijd is minder belangrijk. kan soms ontvangen Enkel antwoord bij het sturen van foto xxx, paola  

zusje of gelijkgestemde
Vrouwelijk kluss 42 jaar West-Vlaanderen - Houthulst
Wie komt mij vasthouden
Hallo, vandaag zal ik wat klussen en kuisen in huis waarbij ik ook een ladder nodig heb. Aangzien ik gekleed zal zijn in dameslingerie, naaldhakken met open teen en een lange rok zoek ik iemand die mij op de ladder wil vasthouden. Jij ook naakt en jij houd mijn nylon beentjes vast, hoofd onder mojn rok natuurlijk, ook begeleiding van mn rok zodat ik deze niet kopottrap op de ladder. Als tegenprestatie zorg ik dat jou stijve pik nog stijver wordt met handje en mondje en laat de inhoud van jou ballen op mijn gezichtje vloeien. Jij mag mijn clit ook pijpen en mij rimmen,.. mijn in nylons gehulde voetjes mogen zeker ook verwend worden...op de ladder ben ik machteloos he....wie wil mij komen helpen??? Kan ontvangen vanaf de middag... stel jezelf deftig voor en we hebben samen een fijne namiddag. Zusjes zeker ook welkom hoor.  

Wie komt mij vasthouden
Chris 35 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Zoeken als fpflt in hooiberg
Bij deze probeer ik het nog eens ! Ik ben gast 35 172 72 en sta enorm op hygiëne! Welk trav vrouwtje wil eens lekker geil vrijen en kan ik doen genieten !als vrouw met nodige respect en aandacht geven dat ze verdient!Ben enorm verzorgd en sta op hygiëne!welk vrouwtje komt genieten ik kan niet verplaatsen ik ontvang woon discreet en alleen! Foto is antwoord terug ik kan nu ontvangen!  
Schiettekatte Da 61 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
Sexi man
Hallo ik ben Bottom ik kan ontvangen Temse  

Sexi man
Crossdresser 37 jaar Oost-Vlaanderen - Wortegem-Petegem
meester(es) gezocht
Eerst en vooral ben ik niet op zoek naar mensen die een pijpdate willen of dickpics sturen. Wat ik wel zoek is iemand die morgen, vrijdag 31/05, beschikbaar is om mij lekker onder handen te nemen in een soft BDSM play. ik draag dameslingerie kledij en jij keurt me, geeft me eens een klets op de poep, billen of tepels, je laat me bepaalde houdingen aannemen zodat je me goed kan keuren/betasten, verder kan je ook nog kan gebruik maken van de speeltjes die ik bezit (tepelzuigers, wasknijpers, kaarsvet, buttplug, touw, zweepje, ...) of speeltje die jij bezit. Bedoeling van het spel is dat je me heel erg geil maakt en uiteindelijk lekker laat klaarkomen. Zoals op de foto's waar te nemen heb ik een relatief vrouwelijk figuur in dameslingerie maar ik zou mezelf niet als super vrouwelijk omschrijven. Ik ben bv niet geheel gladgeschoren op mijn lichaam. Toch interesse? laat dan gerust weten wat je wil en dan zien we elkaar mss morgen.  

meester(es) gezocht
Trav Cd Lover 53 jaar Antwerpen - Edegem
Genieten & Verwennen
Hallo lieve travjes cdtjes.Ik waag nog eens mijn kans om bij deze een afspraakje te maken met een mooi lief sexy vrouwelijk ogend travje crossdresser om samen mee te genieten van het samenzijn onder ons tweetjes.Bij mij kan jij uzelve zijn en zal je ook zo aanvaarden respecteren en behandelen in je vrouw zijn.Ik hou op een afspraakje van zachtheid tederheid genegenheid gezelligheid en vind respect discretie vertrouwen en hygiène belangrijk op een afspraakje.Ik ben een lieve zachte rustige tedere discrete betrouwbare 53jarige man die houdt van de zachte rustige opbouw elkaar wat beter leren kennen met een praatje iets drinken strelen knuffelen tongzoenen enzo rustig opbouwen met respect voor elkaar.Ik kan afspreken vrijdagavond 31 mei zaterdag 1 juni zowel overdag als avond en zondag 2 juni overdag.Ik kan mij makkelijk vrijmaken en verplaatsen en indien nodig ook ontvangen mits goede duidelijke afspraken wat betreft respect discretie vertrouwen.Dit is een real contact!  
Oud teefje 74 jaar Noord-Brabant - Tilburg
Onderdanige oud tv teefje
Ik ben een oud onderdanige travestieten teefje die verdient om goed en extreem onderhanden te nemen onder mijn rokje en bh , rekt mijn kut goed op evt mishandelen met naalden ed , bind mijn ballen af bewerk ze met naalden en sneedjes evt verwijderen , clitje mishandelen met naalden ed ook inwendig ,en verder wat U nodig vind , ook mijn tietjes onderhanden nemen ook met naalden en injecteren en vernederen bind me vast zodat ik machteloos ben en niet kan vluchten , verder heb ik niets meer in te brengen alles zal ik aan U moeten overlaten , Bdsm vriendschap is bespreekbaar Ik ben 75 175 65 gbbs geschoren gezond vrouwelijk wel ondeugend en eigenwijs ,  

Onderdanige oud tv teefje
Geil sletje 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gebruikssletje vannacht 21u
Ik ben een domi meester en wil graag m’n sletje zien genieten vannacht. Ze ligt op haar matras geblinddoekt. Ik zoek dus enkel sportief gebouwde, goed voorzien zijn, mannelijke kerels 35+ die graag m’n sletje willen gebruiken. Cum & Go. Ik kijk graag en speel soms mee. Graag wat uitleg en pic. Vanaf 21u tot 2u. Enkel voor fun. discreet en proper.  

Gebruikssletje vannacht 21u
Bram 40 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie ontvangt morgen voor geile date?
Ik ben op zoek naar M/TV/Trans/V/CD die morgen (vrijdag) in de regio Antwerpen kan ontvangen (Mechelen, Boom, Wommelgem, Antwerpen-Centrum, ...). Morgen dus tussen 12u00 en 14u00, in alle discretie. Mogelijkheid tot gratis parkeren of met munten (zeker niet met app of kaart). Jouw leeftijd speelt geen rol (tussen 18 en 80 is oke), als we elkaar maar een geile date bezorgen. Eerder soft starten : strelen, likken, eventueel tongen, pijpen ... en zien hoe ver we geraken, en dan misschien nog een stapje verder? Alles na duidelijke (maar snelle) afspraken. Ik ben 40j, slank en sportief, 1m85, 85kg, geen bbs, 19x4, en intiem geschoren. Mail voor snelle afspraak, ik kijk ernaar uit!  
Franck 55 jaar Limburg - Lummen
Ik zoek contact met een trans/CD/trav
Wie zou graag een 182cm , 78 kg en 55j man leren kennen...nog niet veel ervaring in bi maar heel open in nieuwe ervaringen...liefst een slanke , vrouwelijke trans/cd/trav....leeftijd is niet zo belangrijk..ik kan het makkelijkste mij maandag of dinsdag door de dag vrijmaken en ontvangen...liefst reaktie met foto en zal proberen iedereen te beantwoorden...ben je een beginnende ook heel welkom!  

Ik zoek contact met een trans/CD/trav
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10