Zoeken naar tv te

Uw zoekactie voor tv te leverde 73 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

13 dagen
Lukas 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Strandwandeling in Nieuwpoort
Van 5 tot 15 juni verblijf ik in Nieuwpoort. Ben man van 58. Jong voorkomen. Zoek lieve en aantrekkelijke Tv om samen overdag een strandwandeling te maken of samen iets te gaan drinken. Enig niveau gevraagd. Ben niet roker. Bij klik hand in hand lopen, (tong)zoenen of eventueel meer. Maar is niet noodzakelijk. Zal je met respect behandelen. Graag foto. Hoeft niet herkenbaar maar zodanig dat ik toch een idee heb van je voorkomen en kledingstijl.  
Ambersissy 46 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Sissy zoekt contact
Beginnende sissy zkt Domina (v/tv/cd)voor verdere feminisatie en regelmatig contact (eigendom). Ik ben 46,1m88,85kg, vrouwelijke kont,bcup ,volledig glad. Ben caged/ onderdanig (bdsmplay). Geen veeldater, zoek exclusief contact.  

Sissy zoekt contact
14 dagen
Top 27j 18cm 27 jaar Antwerpen - Turnhout
Top opzoek naar hete fun
Top hier 27 jaar oud, 1m85, normaal gebouwd en goed voorzien. Opzoek naar hete fun met vrouwelijke bottom (cd, tg, ts, tv). Mannen hoeven niet te reageren. Zelf kan ik niet ontvangen maar wel makkelijk verplaatsen. Indien intresse, laat zeker een reactie achter en wie weet kunnen we een heet avontuur beleven.  
15 dagen
Bram 40 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie ontvangt morgen voor geile date?
Ik ben op zoek naar M/TV/Trans/V/CD die morgen (vrijdag) in de regio Antwerpen kan ontvangen (Mechelen, Boom, Wommelgem, Antwerpen-Centrum, ...). Morgen dus tussen 12u00 en 14u00, in alle discretie. Mogelijkheid tot gratis parkeren of met munten (zeker niet met app of kaart). Jouw leeftijd speelt geen rol (tussen 18 en 80 is oke), als we elkaar maar een geile date bezorgen. Eerder soft starten : strelen, likken, eventueel tongen, pijpen ... en zien hoe ver we geraken, en dan misschien nog een stapje verder? Alles na duidelijke (maar snelle) afspraken. Ik ben 40j, slank en sportief, 1m85, 85kg, geen bbs, 19x4, en intiem geschoren. Mail voor snelle afspraak, ik kijk ernaar uit!  
16 dagen
Ervaring 29 jaar Limburg - Borgloon
Bi kant verder ondekken.
Overlaatst had ik een seksdate met een shemale tijdens deze date heb ik voor het eerst een ander gepijpt en voor ik het wist stak er plots een piemel in men achterwerk (was niet mijn planning) maar verbazend genoeg genoot in ervan maar het was van korte duur. Sids dien heb ik de fantasie om nog maals te pijpen en om dan ook weer geneukt te worden. Liefst zoek ik nu een leuke tv,cd om deze fantasie waar te maken. Jij kiest zelf als ik je erna ook mag neuken of niet. Stuur aub. Een berichtje met je leeftijd en de lengte van je lul. Alvast bedankt.  
KenB 47 jaar Antwerpen - Lier
TV CD vr m koppel
Twee vrienden die elkaar hier ontdekt hebben komen regelmatig samen en hebben stap voor stap elkaars lichaam leren kennen. We kunnen nu ten volle genieten van elkaar en zouden graag onze vriendschap uitbreiden. Nadruk op meerdere samenkomsten waarin ieders grenzen gerespecteerd worden maar wel openstaan om deze te verleggen.Doel een geile versa groep met stijve pikken en gewillige gaatjes en monden. CD zeer welkom. Eenmalige droogneukers en fantasten onthou u. Zonder voorstelling en foto direct vuilbak.Geen chems, tattoo of piercings. onbesneden. Behaard geen probleem. Ontvangen in Lier dus afstand beperken. Zin om een vaste groep op te bouwen? Stuur mailtje. Interessante profielen krijgen antwoord.  

TV CD vr  m koppel
16 dagen
Vrouwelijke tv 47 jaar Antwerpen - Brecht
Vrouwelijke tv cd gezocht
Ik ben man 48 gezet zoek vrouwelijke tv cd om regelmatig mee af te spreken. Ik bied ook hulp om helemaal vrouw te kunnen voelen. Wij wil mijn vast maatje worden?  
17 dagen
bert 56 jaar West-Vlaanderen - Menen
verwennen
hallo ik zou graag een tv verwennen zoals een vrouw betasten knuffelen zelf een zalige massage geven  
17 dagen
TvLover 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Geile TV Sissy gezocht
Sportieve man 40 177 79 15 glad zoekt onderdanige trav trans sissy om mij te dienen en leeg te maken. Ik verplaats enkel. Jij vrouwelijk glad lingerie nylon  
17 dagen
Daddy 46 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Jongere tv/ts gezocht voor date
Daddy 46j,single, slank zkt jongere vrouwelijke onderdanige trans (-40j) voor date, bij klik meer. Ik kan ontvangen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8