Zoeken naar slanke met

Uw zoekactie voor slanke met leverde 34 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Rob 61 jaar Antwerpen - Aartselaar
Welke (on)ervaren dame heeft interesse ?
Slanke, zeer verzorgde en ervaren dominant biedt jou je eerste ervaringen in de wereld van (soft)bdsm, op jouw tempo, volgens jouw wensen, verlangens en fantasie. Leeftijd (18+) en uiterlijk zijn van minder belang; je motivatie en zin voor het avontuur wel. Hygiëne, respect en absolute discretie zijn gegarandeerd. Vragen of interesse ? Mail me; altijd antwoord. Cuckold- of onderdanige koppels mogen zeker ook reageren.  

Welke (on)ervaren dame heeft interesse ?
30 dagen
Gebruiker 35 jaar Oost-Vlaanderen - Lede
Vrouwen vleesje gezocht dus geen mannen
Zoek een vrouw om als een gebruiksvoorwerp te behandelen. Je bent mijn persoonlijk seksspeeltje om te behandelen zoals ik wil. Dan zal ik bvb op je lichaam schrijven en krijgen je gaatjes een nummer. Wanneer ik dat nummer zeg, presenteer je mij het betreffende gaatje ter inspectie. Mss om het te penetreren met wat ik wil, te pijnigen of mss om jou daar te likken. Jouw mond of tong volgt steeds mijn aanwijzingen anders wordt je gestraft met billenkoek. Aangezien er niets mooier is dan een vrouw die klaarkomt zal jouw plezier zeker aan bod komen. Ben een slanke grote man. Jouw grenzen zijn natuurlijk heel belangrijk. Dus dit kan allemaal besproken worden. Iets voor jou?  
Rob 61 jaar Antwerpen - Aartselaar
Op zoek naar beginnende sub (v)
Slanke, zeer verzorgde en ervaren dominant biedt jou je eerste ervaringen in de wereld van (soft)bdsm, op jouw tempo, volgens jouw wensen en fantasie. Leeftijd (18+) en uiterlijk zijn van minder belang; je motivatie en zin voor het avontuur wel. Hygiëne, respect en absolute discretie zijn gegarandeerd. Stopwoord is heilig. Vragen of interesse ? Mail me; altijd snel antwoord. Cuckold- of onderdanige koppels mogen zeker ook reageren.  

Op zoek naar beginnende sub (v)
31 dagen
PussyPlayer 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst 0485920640
The pussy game (dus enkel voor wie een echt poesje heeft)
Hou je ervan om helemaal geil gemaakt te worden tot je poesje letterlijk druipt? Heerlijk om lekker lang plagend met je poesje te spelen. Heb hier een assortiment leuke speeltjes klaarliggen om jou mee te verwennen, zoals een paticfier, pussypomp en natuurlijk ook vibrators. Heb best grote handen, toch is het al geregeld gelukt om daarmee een poesje te vullen haha. Eventueel (natuurlijk enkel als jij dat wilt) kunnen we dat combineren met bondage en (lichte) pijn om te eindigen met een lekkere neukpartij. Of reserveren we dat voor de 2de date? Zie je dit zitten met een slanke goed geschapen man? Dan zit er maar 1 ding op: stuur een berichtje!  
  1   2   3   4