Zoeken naar wie gezocht

Uw zoekactie voor wie gezocht leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jean nummer 1 57 jaar Limburg - As
Onderdanige vrouw/ meisje gezocht
Enigste vereiste is kleine borsten, liefst a cup en natuurlijk onderdanig zijn. Geen extreme omstandigheden, onervaren mag als je maar wilt, leeftijd niet belangrijk wel 18+ en je moet overdag weekdagen kunnen. Hygiëne en respect is het belangrijkste zowel voor jou als voor mij. Discretie geboden en gevraagd. Twijfel niet reageer snel.  
Johan 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst 0485920640
Gebruiksletje gezocht
Zoek een vrouw, dus geen man of tv! Wil jou als een gebruiksvoorwerp behandelen. Je bent mijn persoonlijk seksspeeltje om te behandelen zoals ik wil. Als je ook houdt van rimmen en ass-to-mounth is dat zalig maar jouw grenzen zijn zeker te respecteren!!! Vindt je vernedering ook leuk? Dan zal ik bvb op je lichaam schrijven of spuwen. Zo krijgen je gaatjes een nummer. Wanneer ik dat nummer zeg, presenteer je mij het betreffende gaatje ter inspectie. Mss om het te penetreren met wat ik wil of mss om jou daar te likken. Jouw mond of tong volgt steeds mijn aanwijzingen anders wordt je gestraft. Je zal naakt aan de leiband moeten kruipen voor mij. Kijk ook graag naar een geile naakte vrouw. Dus zal ik daar ook mijn tijd voor nemen. Ben een goed geschapen slanke grote man. Iets voor jou?  
Bruno 31 jaar Antwerpen - Duffel
Een onderdanige vrouw gezocht..
Ervaren dominante man zoekt een onderdanige vrouw die eens de slet wil zijn. Jij houdt van geblinddoekt opdrachtjes vervullen. Deepthroat pijpen en meer..Kan je ontvangen en me verplaatsen  
Bi man 59 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Bi koppel voor stomende sex gezocht
Kennen jullie het genot en voordeel van trio date? De Tijd is nu aangebroken. Donderdag en vrijdag ben ik er klaar voor om jullie mee de geilste uren te laten beleven. NO vanilla. Ik ben 100% bi en versa. Slank en flexi. Stijf 17cm. Foto's of video nemen is ook een +. Alles kan. Tot fisten toe... reageer met foto en jullie stats. Eneh. Dit is geen fake. Xxtreme  

Bi koppel voor stomende sex gezocht
10 dagen
Dominant 48 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Jonge subvrouw gezocht voor lust/pijn opleiding
Opgewonden raken bij het idee jezelf onderdanig op te moeten stellen. Spanning als je fantaseert dat je hard aangepakt wordt zonder dat jij wat te vertellen hebt. Je voelt spanning bij het idee van spanking, naakt bekeken te worden, handboeien, blinddoek, opdrachten naakt uit te moeten voeren, met touwen, handboeien of kettingen vastgebonden te worden, het gevoel krijgen dat je gebruikt wordt, enige vorm van vernedering windt je op, wasknijpers, tepelklemmen, halsband dragen, geïnspecteerd en gekeurd worden.... Jouw fantasie en gevoel zijn er klaar voor, durf je het te volgen? Deze gevoelens zijn niet raar, ze zijn een deel van wie je bent. Kom er voor uit en beleef het. Ik geef je de kans om al jouw stoutste fantasieën werkelijkheid te laten worden op een hele prettige manier waarbij niets moet, maar alles mag! Fakers en fotojagers hoeven geen moeite meer te doen. Als telefonisch contact niet mogelijk is na eerste mail hoef je Mijn tijd niet te verdoen.  
10 dagen
Karl 41 jaar Antwerpen - Antwerpen
Dominante bi-dokter (50+) gezocht
Dokter vraagt me mij uit te kleden tot mijn onderbroek, begint met algemeen onderzoek, betast mij overal. Kijkt al eens in mijn onderbroek naar mijn beharing, geeft commentaar. Dan vraagt hij mijn onderbroek tot mijn knieeen omlaag te doen en eikel te ontbloten. Als hij merkt dat ik stijf word, verandert de toon. Dokter vraagt of ik bigevoelens heb, vraagt naar mijn seksuele ervaringen. Ik vertel dat ik geen bi-ervaring heb. Dokter antwoordt dat ik stijf geworden ben en daarom genitaal en anaal onderzoek nodig is. Ik moet mijn onderbroek uittrekken, dokter onderzoekt mijn pik en ballen, drukt met zijn vinger op mijn kontgaatje. Stelt vast dat het heel strak is. Ik moet op de onderzoekstafel liggen, de dokter rekt mijn kontje op met zijn vingers, brengt een plugje in, meet de gevoeligheid van mijn tepels door er hard in te knijpen. Ik moet op mijn knieeen zitten en de dokter stijf pijpen. Dan ontmaagdt hij mij en neukt mij steeds harder. Ik moet klaarkomen en mijn zaad oplikken. Wie?  
10 dagen
Alex 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Meester gezocht voor opleiding tot bi-slaaf
Ik ben een slanke, sportieve man met onderdanige gevoelens die graag door een kinky bi-Meester tot slaafje opgeleid zou worden. Hoe ik me dat voorstel: je ontvangt me thuis, we spreken een paar regels af, bijv. dat ik steeds naakt moet zijn en mijn gaatjes steeds ter beschikking moet stellen. Dan keurt de Meester mij, en als hij mij goedkeurt, begint de opleiding. Ik word getraind op het ontvangen van de Meester zijn pik, zaad, plas, in mijn mondje, keel en kontje: leren pijpen, steeds dieper, tot deepthroat, anaal oprekken, ontmaagd worden, geneukt worden. Ik moet zijn pik schoon likken als hij mij gebruikt heeft. Als ik niet goed mijn best doe word ik gestraft. En als het goed lukt, is Meester trots op mij en laat hij mij ook door zijn vrienden gebruiken om te kijken of ik het aan kan langere tijd afwisselend door meerderen (safe!) geneukt te worden. Komen deze ideeen overeen met jouw wensen? Schrijf me dan zeker. Ik vind respectvolle communicatie heel belangrijk!  
natasja 51 jaar Noord-Brabant - Breda
Domina of Dominant gezocht
51 jarige Belgische onderdanige bottom tgirl op zoek naar Dominante V/Stel/M voor kennismaking of keuring op donderdag 6 juni in Breda. Natasja gaat er shoppen en hoopt erop iemand te ontmoeten die haar Domineert tijdens of na het shoppen. Zou U haar Domina(nt) willen zijn aub?. Meer info na contact. nederige groet, natasja  

Domina of Dominant gezocht
10 dagen
Leidende hand 51 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Virtueel vrouwelijk sletje gezocht
Je hebt nood aan een luisterend oor en zoekt sturing in het leven? Je zoekt een virtuele begeleider? Iemand die er graag virtueel voor je is? In ruil voer je allerlei opdrachten uit. Veel kan, niets moet zolang er geen vaste afspraken zijn gemaakt. Jouw grenzen zijn heilig al zou het kunnen dat je wordt gepushed om je grenzen te durven verleggen. Interesse? Stuur een leesbare CV waarin je jouw verlangens noden en grenzen beschrijft.  
Ivan 47 jaar Limburg - Bree
Gezocht : geil pijpsletje top / bottom !
Hallo geile jongens! Ik zoek een geil pijpsletje bottom / top die op regelmatige basis mijn pik wil pijpen. Neuken kan ook! Ervaring niet nodig. Lekker geil zijn is een must! Reageren met foto van je pik/body & stats!!! xxx  

Gezocht : geil pijpsletje top / bottom !
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10