Zoeken naar zal

Uw zoekactie voor zal leverde 35 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

28 dagen
Meester K 68 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
electro
welke slaaf heeft electro en wil op bed gebonden worden, met electro, tot voorbij de grens van 'ik zal u zuigen Meester', en verder gepijnigd worden?  
30 dagen
Tom 54 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Wie wil mij lekker verwennen
Morgen om 9u Zondagmorgen wie kan ontvangen. Je zal geen spijt hebben van mijn pik Ik pijp graag en kontje likken en vingeren en mss meer  
30 dagen
Gebruiker 35 jaar Oost-Vlaanderen - Lede
Vrouwen vleesje gezocht dus geen mannen
Zoek een vrouw om als een gebruiksvoorwerp te behandelen. Je bent mijn persoonlijk seksspeeltje om te behandelen zoals ik wil. Dan zal ik bvb op je lichaam schrijven en krijgen je gaatjes een nummer. Wanneer ik dat nummer zeg, presenteer je mij het betreffende gaatje ter inspectie. Mss om het te penetreren met wat ik wil, te pijnigen of mss om jou daar te likken. Jouw mond of tong volgt steeds mijn aanwijzingen anders wordt je gestraft met billenkoek. Aangezien er niets mooier is dan een vrouw die klaarkomt zal jouw plezier zeker aan bod komen. Ben een slanke grote man. Jouw grenzen zijn natuurlijk heel belangrijk. Dus dit kan allemaal besproken worden. Iets voor jou?  
30 dagen
Peter 53 jaar Zeeland - Hulst
Zeer moeilijk te vinden
Ik zoek voor zondagmorgen zo rond 9u een eerlijke man die mij kan ontvangen Om mij naakt op bed te leggen mij blindoekt en mij lekker wil verwennen naar jou wensen . Wie heeft er een voorstel . Clinge , hulst , daar kort bij . Ik ben zeker je zal genieten van een mooie pik en jou ook zal ik ook lekker verwennen  
Active Bi man 58 jaar Antwerpen - Mechelen
Trio xtreme of photoshoot
Bericht aan Exhibitionistische sletjes (v) of koppels (m/v). Ik bied je mijn diensten aan als dominante fotograaf. Ik breng je in beeld van je meest kinky kant. Bewerkt met dildo's, objecten, dick, tong, vuist. Jouw glanzende body met mogelijk rode strepen zal een lust zijn op de Fetlife community bvb. Durf, nu eindelijk... Alles blijft discreet en safe. Maar wel kinky. Ik ben slank en sporty,geeond en niet roker. Ik stuur je meerdere voorbeeld foto's na eerst contact. Graag omgeving Vl Brabant, Antwerp of buur prov.. pls. Reageer met stats en foto. Leeftijd heeft geen belang Dit is geen fake oproep. Tot snel. .  

Trio  xtreme of photoshoot
  1   2   3   4