Zoeken naar zoek sint

Uw zoekactie voor zoek sint leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

subM 27 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
ervaren dominant gezocht
Graag was ik in contact gekomen met een ervaren dominant persoon. (M/V/K) die me verder kan begeleiden in mijn ontdekkingstocht. Ikzelf ben een slanke, sportieve 27 jarige jongeman uit Oost-Vlaanderen. Verzorgd, discreet, ... Ik heb al wat eerste ervaringen opgedaan, maar ben nu op zoek naar iemand voor een langere periode, die me kan pushen om grenzen op te zoeken en verleggen. Meer informatie en eerste kennismaking doe ik graag via mail. Veel is besreekbaar.  

ervaren dominant gezocht
Lekker 59 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Kinky lesbische relatie
60 jarige voyeur is hop zoek naar een kinky lesbische relatie(moeder-dochter,2zusjes en familie feestje mag ook)die ik mag begluren tijdens hun sexspel xxx  
Bjorn 31 jaar Antwerpen - Mechelen
Zoek een onderdanige vrouw
Voor leuke spannende momenten zoek ik een onderdanige vrouw die zich eens onder handen wil laten nemen door een ervaren dominante man. Liefst een speelse vrouw die van wat avontuur houdt...contacteer me voor meer info!  
decadent huis 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
zoek jong 18/22 meisje vrouw dame niet wat er op lijkt
mag een beetje blubber aanzitten en wat dikke of hangende tieten. in staat zijn om lang seks te hebben hoe en wat komen we samen wel uit. maar wel echt lang. klein heeft voorrang 160cm  
Sletgebruiker 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Extreme lustslet gezocht
Ervaren lustmeester is op zoek naar een nieuwe lustslavin om op te leiden tot lustslavin die compleet wil gebruikt worden en als seksobject beschouwd wordt. Die wil behandeld worden een seksvoorwerp/neukvlees. Complete overgave is dat ik verwacht. Voorafgaand leggen we de grenzen vast, maar eens dat is geregeld doe ik met je wat ik wens en is je eigen wil niet meer van belang en gebruik ik je naar eigen goedkeuren. Deepthroat, anaal, vastbinden, blinddoek, rapedate, gangbang, rapebang, vernedering, ... 24/24-dominantie mogelijk. wees mijn seksobject en mail me (Geen mannen of koppels)  
Sammy 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onervaren cd zoekt ervaren zachte top voor regelmatig kinky spel
Hey heren. Ik ben een jonge man 175/79/14 intiem geschoren en redelijk onervaren. Ik ben op zoek naar een zachte ervaren top om verschillende dingen te ontdekken. Dit alles op regelmatige basis en via role play. Keywords: safety, hygiëne, face mask play!!! soft rape play, geen gekus of geknuffel, kinky en vooral soft. Je bent niet te groot geschapen intiem getrimd, ervaren en max 50j. Geen focus en aandacht op mijn orgasme, enkel het jouwe. Een soort van onderdanig zuigsletje worden... En meer... langzaam opbouwend naar een kinky scenario waarin je mij "misbruikt". Vertrouwen en voldoen aan mijn verlangens is belangrijk om al spelend mijn fantasie langzaam waar te maken. Dus graag een woordje uitleg over jezelf en je ervaringen.Het scenario waar ik zacht en langzaam naartoe wil werken is een gemaskerde inbreker die mij komt verkrachten... Kan je je hierin volledig vinden. Stuur me dan gerust en uitgebreid als je hier volledig met mee bent.  

Onervaren cd zoekt ervaren zachte top voor regelmatig kinky spel
Haar minnaar 55 jaar Limburg - HASSELT
Cuckold koppel
Hey zijn jullie een echt cuckold koppel waar het vrouwtje zich graag all the way met creampie laat verwennen door een vreemde man van Belgische origine en waar de cuck enkel mag toekijken of opdrachten moet uitvoeren? Ik ben zeker bereid om haar dat plezier te gunnen en haar man ondergeschikt te laten zijn en te laten toekijken hou haar kutje mijn zaad absorbeert. Ik zoek enkel vrouwen/koppels die hier voor open staan en indien niet jullie ding scrol rustig verder. Ik ben discreet en hygiënisch en dus ook steeds intiem geschoren, wat ik zelf dan ook zoek. Leeftijd is niet van belang zolang ze maar erg geil is (liefs geen Rubens types). Ik kan vlot verplaatsen tot ongeveer 75km en niet in een LEZ dus indien jullie kunnen ontvangen zou top zijn, op kamer afspreken kan ook. Bij interesse of vragen laat je maar van je horen. Tot snel? Geen interesse in onnozelaars en hun belachelijke opmerkingen, is dit niet uw ding scrol dan rustig verder.  
Doll fijn 42 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
fwb gezocht
Hallo, ben een sportieve man die op zoek is naar een leuke dame om een fwb relatie mee aan te gaan. Ben je het alleen zijn beu, zoek je een leuk avontuurtje of kom je thuis iets tekort? Laat maar vlug weten. Ik ben hoofdzakelijk een gever, zal jou maximaal verwennen op de manier dat jij wil of van droomt of fantaseert. Veel is mogelijk en alles is bespreekbaar. Natuurlijk staan discretie, respect en hygiene heel hoog aangeschreven. Kan ontvangen en verplaatsen. Uiterlijk en leeftijd speelt geen rol. Het voornaamste is dat we ons beiden goed voelen bij elkaar.  
Zoek kinky domin 58 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Zoek kinky dominante 50+
Ben al een tijdje op zoek naar een dominante top die me wil opleiden tot een regelmatige bruikbare slet. Plas en spuiten en gbruik van lingerie van mijn vrouw kunnen zeker. Ik kan niet altijd ontvangen daar ik getrouwd ben. Maar ben geen faker  

Zoek kinky dominante 50+
sexpijnwerkslaaf 49 jaar Antwerpen - Aartselaar
Extreme Meester gezocht
ik ben op zoek naar een Meester die me gebruikt als sex pijn en werkslaaf - 24/7 mogelijk - Mijn stats 49 180 86 16 gbbs kort haar. U bepaald taboes. U bepaald alles.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10