Zoeken naar date

Uw zoekactie voor date leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mr Indecent 39 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Bi man gezocht
Hoi, ik ben 38 jarige man in heterorelatie die zijn fantasie graag in werkelijkheid zou brengen. Aangezien er zoveel fakers zijn waarmee er niet af te spreken valt ben ik bereid om een financiële vergoeding te geven. Ben op zoek naar een man die kan ontvangen in regio Waasland en die mij men eerste facial kan geven. Niet teveel gepraat, korte en snelle date. Jij zegt de vergoeding en we daten. Koppel waarbij de vrouw of extra man toekijkt/ meedoet ook mogelijk. Vergoeding voor koppel tot 150 euro voor speeddate. Tot snel ?  
Arne 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Spontane date met stijlvolle dame
Hey daar, zoals de titel al aangeeft ben ik op zoek naar een verzorgde, spontane dame die zin heeft om vanavond een boeiende, ongedwonge datenight te beleven. In ruil daarvoor krijg je een mooie som geld. Geen extremiteiten, wel intimiteit en erotische spanning. De afspraak gaat door bij mij thuis (verzorgde locatie in een residentiële buurt, zonder huisdieren) of op hotel. Ikzelf ben 1m81, 65kg, hoogopgeleid, goodlooking, intiem glad geschoren en vrij mooi geschapen. Ik ben uiterst gesteld op hygiëne. Andere kernwoorden zijn vrouwvriendelijkheid en wederzijds respect. Specifiek ben ik op zoek naar een dame die houdt van spanning en die er graag ook nog iets aan verdient. Ter info: ik woon op 15 min fietsen van het centrum. Tot gauw?  
Paulien 30 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Pijpdate
Ik ben gewone vrouw geen prof en zoek geile pijpdate in eeklo 70 euro klaarkomen in mond:) geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!  
Celine 24 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vandaag weer beschikbaar
Hey! Vandaag ben ik terug voor even beschikbaar! Van 9u tot 14u, wil jij een date met me? Stuur dan snel een mailtje, ik kijk er alvast naar uit.  

Vandaag weer beschikbaar
Man 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Hoteldate
Welke dame of welk koppel wil ‘s avonds langskomen op mijn hotelkamer in Gent? Mogelijkheden: een op een date, vrouwgerichte trio, cuckold. Alles veilig (met condoom). Respect, discretie en hygiëne spreekt voor zich. Een beschrijving van mezelf: 1m83, slank, donkerbruin haar. Er ligt 250 euro klaar bij binnenkomst voor een avondje plezier. Indien gewenst kan ik jullie een foto van mezelf bezorgen. Hopelijk tot snel!  
Paulien 30 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Geile pijpdate
Ik ben een gewone vrouw geen prof en zoek geile pijpdate in eeklo 70 euro klaarkomen in mond:) ik doe da ni veel dus voor de vlugge beslissers! Geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!  
Alexander 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuke date
Geachte dames. Ik ben een verzorgde man van 41 jaar. Ik zoek jongedames die wat zakgeld willen bijverdienen door samen een leuke seksdate te beleven. Ben je tussen 18 en 40 jaar en benieuwd naar meer info dan mag je me altijd contacteren. Groetjes, Xander  

Leuke date
Paulien 30 jaar Antwerpen - Westerlo
Pijpdate
Ik ben gwn vrouw geen prof en zoek geile pijpdate in westerlo 70 euro klaarkomen in mond ;) geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!!  
Lilly 27 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
GEIL
Ik ben vanavond vrij voor een gezellige lekkere geile date. Ik sta op discretie en hygiëne. Ik kan me verplaatsenen of een spannende cardate kan ook. Ik hou niet van veel over en weer gemail. Ik hou van verwennen en verwend worden. Pussy spanking, titfuck vind ik lekker. Ik ben geil en vraag een financiële vergoeding afhankelijk van wat u wil doen. Stuur een voorstel en een fotootje per mail en wie weet zien we elkaar snel. ;)  
Koen 29 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Cardate vandaag enkel vrouwen
Welke vrouw heeft vandaag zin voor een cardate te doen. Pijpdate, seks... Wat jouw voorstel is dus. Dit wel in Sint-Niklaas 9100. We spreken ergens af op een parking voor daar de date te laten doorgaan. Ikzelf ben een jongeman van 30 jaar 1m70 64kg en verzorgd. Discretie verzekerd voor beiden graag! Stel je zelf ook even voor in de mail. Groetjes tot dan?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10