Zoeken naar leuk toch

Uw zoekactie voor leuk toch leverde 73 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

10 dagen
BBI 28 jaar West-Vlaanderen - Beernem
Good looks
Hi Ik ben een jonge vrouw en ik zoek een good looking man om nu en dan mee te daten. Ik zoek iemand die verzorgd open minded en discreet is. Doe me een leuk voorstel. Ben je een zwarte man, heb je een streepje voor. Graag een foto bij uw bericht.  
11 dagen
Bblondde 28 jaar Zeeland - Terneuzen
Iets nieuws
Hey! Ik ben een jonge Belgische vrouw die net haar relatie beëindigde en op zoek is naar iets nieuws, ik heb even geen nood aan relaties maar ben van nature wel iemand die houdt van aandacht, intimiteit, goede gesprekken, connecties… Discretie en hygiëne zijn voor mij een must! Verder, doe me een leuk voorstel :). Stuur me ook een foto bij je mail, geen foto = geen reactie, leeftijd maakt niet uit maar wel graag een beeld van wie mij contacteert. Wie weet doen wij binnenkort iets leuks samen!  
11 dagen
Bblonde96 28 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
Iets nieuws…
Hey! Ik ben een jonge vrouw die net haar relatie beëindigde en op zoek is naar iets nieuws, ik heb even geen nood aan relaties maar ben van nature wel iemand die houdt van aandacht, intimiteit, goede gesprekken, connecties… Discretie en hygiëne zijn voor mij een must! Verder, doe me een leuk voorstel :). Stuur me ook een foto bij je mail, geen foto = geen reactie, leeftijd maakt niet uit maar wel graag een beeld van wie mij contacteert. Wie weet doen wij binnenkort iets leuks samen!  
11 dagen
Mathias 44 jaar Limburg - Diepenbeek
Heb jij een geil kontje?
Welke meid/dame met de nodige klasse en pittigheid heeft er zin in een geil avontuurtje? Sta je er misschien ook voor open om je kontje te laten verwennen? Privacy verzekerd. Liefst reactie met foto. Graag geen ellenlang mailverkeer maar wel een date! €400 lijkt me een leuk voorstel!  
11 dagen
Emma 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezelschap tijdens een leuk diner!
Heyhey! Ik ben iemand die graag eens lekker gaat eten, en alleen is maar alleen. Dat geldt ook voor veel mannen. Daarom bied ik mijn gezelschap aan tijdens een etentje. Geen intimiteit, geen seks,... Enkel een gezellige babbel op restaurant met een goed glas wijn erbij. Stuur me gerust een berichtje ;)  
12 dagen
FWB 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Graag wat meer..
Aantrekkelijke zakenman hoopt hier een leuke jonge vrouw - max 40 - te leren kennen die behalve zin in seks ook kan genieten van een glaasje voor of na, een leuk gesprek, en wie weet wat nog meer. Reacties met (eventueel onherkenbare) foto graag. Respect en discretie verzekerd.  
Dirl 55 jaar Oost-Vlaanderen - Berlare
Welke dame zou dit graag eens mee maken
Naturist avond of middag met een leuk massage en hapje drankje erbij zalig genot. Welke dame zou dit graag eens mee maken met nog een sportieve man van 58 niet roken geen baard of snor Gewoon rustig genieten met warme massage olie . Een rustige relax massage Te Berlare overnachting en douchen is ook mogelijk plus lekker ontbijt . van middag of vanavond  

Welke dame zou dit graag eens mee maken
14 dagen
Geil met stijl 36 jaar Limburg - Beringen
Jij bent een onweerstaanbaar leuk meisje dat graag:
een nice looking man blij maakt. Deze avond liefst. Ik ga nog iets drinken beetje socializen en dan feest graag voor mijn leuter. Geil met stijl graag. Studente = topvergoeding.  
Kevin 45 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Date gezocht voor zondag 19/05
Beste dames, graag stel ik me even voor : Kevin een 45-jarige single. Sociaal,open minded, rustig en makkelijk in de omgang. Morgen (zondag 19/05) heb ik niets te doen en zou ik het leuk vinden om een leuke date te hebben. Een date waarbij we uitgebreid de tijd nemen voor elkaar en die dus niet in een uurtje afgelopen is. Op het gemak eerst een glaasje drinken om elkaar wat beter te leren kennen en dan langzaamaan opbouwen naar het intiemere gedeelte. Ik hou enorm van een uitgebreid voorspel en van een dame te verwennen. Ik heb altijd het meeste plezier als ik zie dat de dame plezier beleeft. Een date waar we ook tijd nemen om wat te lachen en te praten, enfin even voor een paar uurtjes op een roze wolk zitten met zijn tweetjes. ik kan mij makkelijk verplaatsen en kan ook bij mij thuis te Roeselare ontvangen. het is voor mij ook geen probleem om ergens een hotel te boeken. ik kijk ernaar uit om iets van jou te horen, stuur mij een berichtje met een foto indien je graag zou  

Date gezocht voor zondag 19/05
15 dagen
Jay 43 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Waar is die klassedame?
Hey lieve dames, Ik ben op zoek naar een toffe klassedame die net als ik op zoek is naar een leuk en passioneel moment om van elkaar te genieten. Indien mogelijk nog voor deze avond/nacht. Leeftijd 30+, huidskleur of gewicht maakt niet uit. Voel je je geroepen laat zeker een reactie na. Discretie, respect en hygiëne gevraagd en geboden. Foto kan na goed contact via Whatsapp. Voorkeur regio Tienen en Sint-Truiden. Hopelijk tot snel x  
  1   2   3   4   5   6   7   8