Zoeken naar verzorgde

Uw zoekactie voor verzorgde leverde 83 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mr. discreet 41 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke dame wil ondeugend/kinky onderhanden genomen worden op hotel regio Gent of Antwerpen?
Beste, via deze weg ben ik op zoek naar een toffe dame die net als ik de dagelijkse sleur eens wil doorbreken. Hou je als dame om de touwtjes eens uit handen te geven en je over te geven aan me zodat ik je op een leuke of wat kinky manier tease, verwen en je laat sidderen van genot. Of heb jij liever de controle, kan dat ook. Al dan of niet met een leuk scenario erbij. Zelf ben ik een verzorgde man van 1m92, blauwe ogen, kort donker haar. Natuurlijk voorzie ik je van een leuke extra en bij goede klik kan regelmatig afgesproken worden. Interesse of vragen? Laat dan zeker een berichtje Mvg en xxx L  
10 dagen
Koen 48 jaar Limburg - Lummen
Dame voor regelmatig
Gebonden man die thuis geen intimiteit meer beleefd zoekt dame om terug het genot te ontdekken. Discrete, zeer verzorgde en lieve man is op zoek om bij wederzijdse klik regelmatig af te spreken met dame om elkaar te verwennen. Hoe oud u bent is niet belangrijk, discreet is wel een must, geen extremen. Kan me wel verplaatsen, en er ligt uiteraard een vergoeding klaar. Zie je het zitten, dan krijg ik graag een reactie met info en indien mogelijk een foto.  
little_one 45 jaar Oost-Vlaanderen - Zulte
leuke ero massage gezocht
hallo, ik ben een verzorgde m van 45, 1m69, 75 kg (beetje het type klein geschapen dikkertje :p ) ik ben via deze weg opzoek naar een leuke dame die mij een ontspannende tijd kan bezorgen via een ero-massage (eventueel in combinatie met oraal? geen intiem gezocht) bent u deze leuke dame die dit ziet zitten? graag reactie met beetje info, concreet voorstel en eventueel foto, leeftijd en uiterlijk zijn minder belangrijk, dit graag doen en niet enkel voor de centen is wel belangrijk :) liefst niet te ver (omgeving deinze-zulte) en niet voor 1malig (1 a 2 keer per maand) hoop op eerlijke reactie's ik ben dit zelf ook fijne dag nog gewenst  

leuke ero massage gezocht
Alexander 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuk samenzijn
Geachte dames. Ik ben een verzorgde man van 43 jaar. Ik zoek jongedames die wat zakgeld willen bijverdienen door samen een leuke seksdate te beleven. Ben je tussen 18 en 40 jaar en benieuwd naar meer info dan mag je me altijd contacteren. Groetjes, Xander.  

Leuk samenzijn
10 dagen
Abc 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vanavond: spontane dame gezocht voor soft erotisch contact
Hoi, vanavond ontvang ik graag een open minded dame die zin heeft om op een leuke manier een centje bij te verdienen. Geen intien contact, enkel handmatig/oraal. Ik ben een knappe, sportieve man van 1m81, 65kg en intiem glad geschoren. Ik ontvang in een verzorgde omgeving, ben vrouwvriendelijk en vlot in de omgang. Tot vanavond?  
11 dagen
Gewone man 54 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek jonge vrouw met zin in soft en ... ; geen intiem
Ben een verzorgde man en wens contact met een jonge ruimdenkende vrouw voor een soft erotische date. Met een soft erotische date bedoel ik een date (rollenspel) met een vrouw die geen problemen heeft dat ik haar bekijk, betast, die zich uitkleed, met zichzelf speelt, zich laat vingeren, beffen,... Date zonder intiem, afsluitend met een handjob of blowjob. Date van ongeveer 20-30 minuten. Indien het klikt zou ik graag afspreken om elkaar regelmatig te zien en bekijken we samen wat er verder kan en hoe we kunnen afspreken. Bij interesse graag je gegevens, een woordje uitleg en eventueel een gewone (onherkenbare) foto.  
11 dagen
Voetlover 41 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek dame die vandaag 400€ met haar voetjes wil. Ben verzorgde voetlover.
Ik zoek voor vandaag een dame die 400€ wil. Ik ben een verzorgde voetlover. Vooral uw voetjes. Bij voorkeur kort na de middag. Groetjes aan de voetjes. ;-)  
Lotte 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Lotte
Hoi mannen, Ik ben Lotte, een jonge vrouw, normaal gebouwd, met lang blond haar een C-cup en 50kg. Ik bied me aan voor een leuke date met een verzorgde en respectvolle man. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid van normale dingen, tot iets naughtier zoals bondage of onderdanigheid. Ik kan me verplaatsen of afspreken op hotel/wellness. Moest je interesse zijn geprikkeld, mag je een mailtje sturen met meer info over jezelf, een foto en een concreet voorstel. En hopelijk tot snel! x  

Lotte
Mr Bluesky 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Man zoekt zomerlief (*)
Toffe, slanke en verzorgde man, 55 j omgeving Gent, sportief en van goed niveau IQ en EQ zoekt eveneens (zeer) slanke en verzorgde jongedame voor regelmatige afspraakjes. Iets voor jou ? (*) Bij succes verlengbaar in seizoenen ;-)  

Man zoekt zomerlief (*)
12 dagen
Arne 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vanavond (20/05): (ont)spannend erotisch moment met Gentse schoonheid
Hey daar, zoals de titel al aangeeft ben ik op zoek naar een verzorgde, spontane dame die zich vanavond kan vrijmaken voor een soft (enkel oraal) of full (intiem) erodate. In ruil daarvoor krijg je een mooie som geld. Geen extremiteiten, wel intimiteit en erotische spanning. De afspraak gaat door bij mij thuis (verzorgde locatie in een residentiële buurt, zonder huisdieren). Ikzelf ben 1m81, 65kg, hoogopgeleid, goodlooking, intiem glad geschoren en vrij mooi geschapen. Ik ben uiterst gesteld op hygiëne. Andere kernwoorden zijn vrouwvriendelijkheid en wederzijds respect. Specifiek ben ik op zoek naar een dame die houdt van spanning en die er graag ook nog iets aan verdient. Ter info: ik woon op 15 min fietsen van het centrum. Tot vanavond?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9