Zoeken naar waar zitten de

Uw zoekactie voor waar zitten de leverde 33 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

31 dagen
Lewis 29 jaar Antwerpen - Herentals
Vrouw gezocht die naakt wil poetsen
Hoi dames, deze jonge zelfstandige 28j, 1m80 heeft geen tijd om zijn appartement te poetsen vandaar dit leuke ideetje. Ik zoek een fijne dame die het ziet zitten om een 2-tal uurtjes te komen poetsen. Je start met kleren aan maar verliest om wonderlijke wijze steeds meer kledij :). Ik ben aan het werk maar hou een oogje in het zeil. Ik betaal je hiervoor 150€. Graag reactie met wat info over jezelf en een foto.  
31 dagen
Handige Harry 43 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Klusjes betaald in natura
Door onverwacht wegvallen van klus ben ik nog vrij vandaag. Voor dames die alleen wonen en het sowieso niet makkelijk hebben wil ik mij kandidaat stellen voor het uitvoeren van allerlei technische kluisjes bij je thuis. Ik vraag hiervoor geen geld maar we kunnen iets inruil afspreken in natura. Kan overal in Belgie afhankelijk of ik in buurt zit. Dus heb jij een klusje en zie je het wel zitten om het op deze manier te laten oplossen! Ik ben verzorgde man, 1m72, normaal gebouwd, hoger opgeleid, zachtaardig en open minded. Xxx Handige Harry  
31 dagen
RRiggerF 42 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Dominant zoekt jonge en/of slanke vrouwelijke cnc sub
Hallo, ik zoek een onderdanige dame die cnc durft te spelen, ik heb daar een deftige vergoeding voor over, eenmalig of mogelijks meermaals als we dat beiden zien zitten.  
  1   2   3   4