Zoeken naar buiten gewoon

Uw zoekactie voor buiten gewoon leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mathias 33 jaar Antwerpen - Mechelen
Afspraakje
Hallo welke dame uit de wijde omgeving is opzoek naar een leuke man? Ik ben 36 jaar ongeveer 85kg en één meter 80 groot. Ik verwen je van kop tot teen op voorwaarde dat je mijn aanwijzingen volgt. Ik doe zeker geen extreme zaken, ik heb gewoon graag de touwtjes in handen. Ik begeleid je vooral. Als je dit ziet zitten stuur mij dan een bericht om verder af te spreken.  

Afspraakje
Tom 33 jaar Limburg - Alken
Sauna ofzo
Hoi ik ben Tom 33j 1m96 groot breed gebouwd. Ik ben opzoek naar een vrouwtje die eens of geregeld mee wil naar sauna en wellness. Gewoon publieke naakt sauna. Voor gezelschap en leuke babbel zonder meer verplichtingen. Als het klikt kan er meer maar zeker geen verplichtingen. Enkel samen genieten van de sauna's en baden enzo. Als je interesse hebt hoor ik het graag. Grts Tom  
SPEELKAMERAADJE 56 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
IK DENK NIET ALLEEN MET MIJN ..., HIJ BESTAAT DUS NOG ... :-)
Hoi, als klasse dame schuilt er achter die mooie onschuldige glimlach van jou een wereld van fantasie en verlangen die wachten om ontdekt te worden... Ik zoek die ééne dame (single of met medeweten van) die er voor open staat om met mij op avontuur te gaan, zonder enige vorm van verplichtingen, gewoon pure opwinding en genot, maar steeds met alle respect naar elkaar toe ! Elkaar ontdekken op alle vlakken, hmmmm ... Ik ben niet de man die bij het eerste afspraakje met mijn broek op mijn enkels zal staan, en ik denk niet alleen met mijn ... (hij bestaat dus nog !). Beroepshalve (vertegenwoordiger) kan ik me zeer flexibel vrijmaken tijdens de dag. Ik heb Kort blond grijzend haar, zeer felle blauwe ogen, 1.73 en ongeveer 78 kg, sportief, soa vrij en gesteriliseerd. Als je denkt dat er voldoende raakvlakken zijn, geef dan gerust een seintje en we spreken verder af om te zien of de spreekwoordelijke klik er zou zijn !? Fijne dag nog,(jou) Speelkameraadje x  
Verwenner 31 jaar Antwerpen - Nijlen
Een speelvriendin?
Hallo ik ben een toffe man met enig niveau en op zoek naar een speelvriendin om af en toe iets leuks te doen samen. Ik hou van veel en ben voor veel te vinden,doch niks extreemss. Laat me jou fantasie weten en misschien laat ik die uitkomen. Of misschien ben je gewoon nieuwsgierig naar mijn voorstel. Kan jou ontvangen bij een klik..  
Mtk 33 jaar Antwerpen - Mechelen
Afspraakje
Hallo welke dame uit de wijde omgeving is opzoek naar een leuke man? Ik ben 36 jaar ongeveer 85kg en één meter 80 groot. Ik verwen je van kop tot teen op voorwaarde dat je mijn aanwijzingen volgt. Ik doe zeker geen extreme zaken, ik heb gewoon graag de touwtjes in handen. Ik begeleid je vooral. Als je dit ziet zitten stuur mij dan een bericht om verder af te spreken.  

Afspraakje
Tijd 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wil mijn vriendin bedriegen
Goede avond iedereen. Ik ben al een tijd hints aan het laten vallen dat het niet echt meer werkt tussen ons maar ze blijft maar doen alsof er niets aan de hand is. Heb het ook al recht in haar gezicht gezegd, maar ze lacht het gewoon weg alsof het een grap is. Bij deze ben ik dus opzoek naar een vrouw dat mij wil helpen haar te bedriegen. Nu weet ik nog niet hoe exact ik het duidelijk kan maken dat ik vreemd ben gegaan, maar denk dat we wel iets kunnen vinden. Heb al wel enkele ideeën, maar die zal ik met je delen als je interesse hebt. Uiteraard mag je zelf ook altijd met een voorstel afkomen. Hoe dan ook hoop ik van u te mogen horen en hopelijk ben ik binnenkort van haar vanaf.  
Ward 58 jaar Limburg - Sint-Truiden
Vrouwen met melkborsten
Ben op zoek naar vrouwen die moedermelk hebben ..wil graag eens aan uw borst hangen om uw melk te proeven..niets meer ..ben heel lief en verzorgd, zonder bijbedoeling ..gewoon eens aan uw tepels zuigen en melk proeven ..ik heb er wel iets voor over ..enkel overdag  
Matthias 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jongeman op zoek
Ik ben een slanke, grote man (1m90, rond de 80kg) van 30 jaar en woon in Gent. Zacht en vriendelijk. Normaal geschapen en bijgeschoren. Ik heb een open relatie en ben op zoek naar iemand om een (of meerdere) fijne date(s) te beleven. Ik woon in centrum Gent en kan verplaatsen. Ik ben op zoek naar een gewoon iemand, niet naar speciale dingen. Leeftijd maakt op zich niet zoveel uit, als er een goede (fysieke en mentale) klik is.  

Jongeman op zoek
Maxime 62 jaar Antwerpen - Antwerpen
Rijp plezier
Deze slanke zestiger vraagt zich af of hier rijpe dames lezen die interesse hebben in een beetje plezier. Leeftijdcategorie 60+. Gewoon een beetje genieten van elkaar, niks extreem. Ik ben dus slank, lang, zie er goed uit, empatisch en zachtaardig. Discreet en verzorgd, net zoals jij. Mail me! Liefs, Max  
Hlevel 51 jaar Oost-Vlaanderen - Melle
overspel
Ben jij gehuwd of in een relatie en wil je dit ook zo houden. Maar flirt je af en toe met het idee seks te hebben met een andere man; pure lust zonder remmingen en verplichtingen in alle discretie, je fantasietjes open kunnen uiten en bespreken, genieten van jouw en zijn lichaam, vlinders in je buik wanneer je kan uitkijken naar een stout afspraakje. Om nadien de draad weer op te nemen van brave partner zonder vrees dat je geheimpje uit zal komen. Wel hier zit iemand in zelfde situatie op jou te wachten. Af en toe heb ik gewoon zin in een stoute zijsprong in het leven: pure lust voelen. Indien interesse stuur een mailtje met info van waar je bent en wat je zelf zoekt. Discretie 100%gevraagd en geboden. Ik ben zelf gebonden, stijlvol, 50, niet onknap, sportief, 1.75m, regio Gent.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10