Zoeken naar dames welkom

Uw zoekactie voor dames welkom leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Marc 51 jaar Limburg - Herk-de-Stad
Leuke date
Dag dames, Ik ben man 50 + en vaak vrij overdag. Ben jij één van de dames die nood heeft aan een lekkere sexdate met ervaren en respectvolle man? Ik verwen je graag intens, lekker lange befbeurt en indien gewenst nog veel meer.... Ik kan verplaatsen en ben super discreet. Als je interesse hebt, schrijf me dan snel voor verder contact...afspreken in carhotel lijkt me ideaal. Ik ben zeer discreet...wie stuurt me mailtje ?  
Bas 42 jaar Limburg - Bilzen
Minnares gezocht.
Dag dames, ik ben een niet onknappe man van 42 uit Bilzen. Ik ben op zoek naar een leuke gebonden/gehuwde vrouw om samen spanende tijden te beleven. Leeftijd is niet belangrijk. Ben je de sleur van het dagelijkse leven ook beu? Verlang je ook naar spanning en passie? Laat me dan snel iets weten. Discretie verzekerd.  
Rvdb 37 jaar Antwerpen - Sint-Amands
Lieve, verlegen, hete meid gezocht.
Hallo, ik ben een deftige, verzorgde, licht gespierde man van 36. Ik ben zeker geen macho, maar ben een rustig persoon. Ik hou er van om een dame te plezieren. Ik zoek vooral brave verlegen dames die wat aandacht nodig hebben en eens leuke seks willen of eerst wat rustig aandoen. Ik bef graag en heb wat uithouding. Je mag ook gebonden zijn, en je vleugels eens willen uitslaan, ik kan zeker discreet zijn. Laat me gerust iets weten. Groeten  
Serge 52 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Sportieve goed opgevoede man zoekt dame.
Verzorgde sportieve man zoekt dame voor een sensuele ontmoeting , leuk gesprek met een luisterend oor ,sensuele massage en belangrijk echt genieten!.Dames met een maatje meer dan welkom en is niet leeftijds gebonden.Dit kan eventueel op vrijdag 31 mei in de namiddag regio west en oost Vlaanderen.  
Arne 19 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Ontmaagder gezocht
Dag dames, ik plaats vandaag deze advertentie omdat ik opzoek ben naar een vrouw die een jonge en goed onderbouwde kerel eens de nacht van zijn leven wil brengen door hem te ontmaagden en hem eens de ropes te leren van het omgaan met het prachtige vrouwelijke lichaam. Ik kan je ontvangen of mij ook verplaatsen in regio Brugge en Gent. Het enige wat ik verwacht van jou is dat je hygiënisch bent, hoe je eruit ziet of hou oud je bent maakt mij totaal niets uit. Ik sta ook open voor alles moest je fetishes hebben. Moest u geïnteresseerd zijn aarzel zeker niet om te sturen. Ook blijft alles wat we doen ons geheimpje ;) P.S gelieve bij uw antwoord ook een fotootje te steken  

Ontmaagder gezocht
Dieter 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Knappe gebonden dertiger zkt knappe fwb voor discrete dates
Hallo dames! Hier een knappe, sportieve dertiger in relatie met torenhoog libido die via deze weg een goed uitziende, sportieve fwb zoekt voor discrete dates overdag tijdens de week. Fysieke en mentale klik essentieel, leeftijd en status (single of relatie) minder van tel. Tot binnenkort? ;)  

Knappe gebonden dertiger zkt knappe fwb voor discrete dates
Ikke 46 jaar Vlaams-Brabant - Kessel-Lo
Jonge dame voor oudere man?
Dag dames, vraag je je soms af hoe het zou zijn met een oudere man? Neem dan gerust contact op, laat je fantasie de vrije loop, roleplay kan ook. Ik 1m73 bl ogen, donker bruin haar, verzorgd. Tot? Xx  
Master G 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Kinky seks
Hou je van kinky seks? Opdrachten? Vernedering? Bondage? Neukmachine? Forced bi? Gang bang? Bijverdienen? ... veel is mogelijk. Ik ben een sportieve man van 39. Meer dan 10 jaar in dit wereldje en vele leuke contacten opgebouwd. Geen fake gedoe. Ik bied u de nodige discretie, hygiëne, en veiligheid. Dus dames. Hou je van kinky seks? Spreek me dan aan en de eerste stap is gezet. Je zult er geen spijt van krijgen. We leven maar 1x, dus... let's life. Mensen die bereid zijn om te facecammen die krijgen zeker een streepje voor. Dit is gewoon om te zien dat we niet fake zijn.  
Antoine 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
Val voor ouder zoek een liefst 65+ vrouw die nog verwent wil worden jonger kan ook
Dag lieve dames hier ik heb altijd al een zwak gehad voor oudere vrouwen liefst 65+ die ik graag eens extra wil verwennen waarbij veel kan maar niets moet als het maar genieten is en vooral veel deugd doet.Ik heb ook ervaring met tantra massage en verwen ook zeer graag oral .Zij die er nog eens naar verlangen mail maar met al je wensen en verlangens wat je graag nog eens zou willen .Ik kom met veel plezier naar je toe discretie en hygiëne worden u ten volste geboden en verwacht.Wie weet bij click kan regelmatig dan jonger mag ook altijd reageren liefst in regio en afkomst is voor mij ook niet van belang voor snel contact stuur eventueel nr mee foto mag maar hoeft niet wel pluspunt.Groetjes Antoine hopelijk tot vlug iemand.  
Tom 25 jaar Limburg - HASSELT
Welke dames of koppels hebben zin
Hey! Op zoek naar een leuke sportieve jonge gast? Veel is bespreekbaar! Interesse? Contacteer me..geile groetjes Tom  

Welke dames of koppels hebben zin
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10