Zoeken naar dingen

Uw zoekactie voor dingen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

10 dagen
vdv 33 jaar West-Vlaanderen - Brugge
fwb
Op een zoektocht naar een vaste fwb met het nodige respect en vertrouwen voor elkaar en in elkaar. Iemand die open staat voor passie, iets meer kink gericht of gewoon samen nieuwe dingen ontdekken. Belangrijk blijft dat we beiden kunnen genieten en er ons goed bij voelen, eens weg te zijn van de dagelijkse sleur. Graag iemand die wat ruimte heeft in de agenda om daar tijd voor vrij te maken. Leeftijd of een maatje meer, is van weinig belang zolang het leuk en gezellig is. Zelf ben ik een verzorgde single man van 33 kan gemakkelijk ontvangen of verplaatsen in de ruime regio Brugge. Spreekt u dit aan of is uw nieuwsgierigheid geprikkeld stuur dan gerust een berichtje.  
FWB 49 jaar Antwerpen - Mechelen
Zoek dame voor regelmatig contact.(FWB)
Hallo ik ben een slanke sportieve single man van 49 jaar uit de regio Mechelen.Ik ben 1m78 groot,76kg,slank onbehaard lichaam,mooi geschapen en intiem geschoren.Ik zoek een leuke dame voor regelmatig contact.(Friends With Benefits)Op regelmatige basis afspreken voor een lekkere sexdate,massage,sauna,...Kortom een date waar veel kan maar niets moet.Ik sta voor veel open maar ben niet op zoek naar extreme dingen.Hygiene,discretie en wederzijds respect vind ik belangrijk.Dames met ernstige interesse mogen steeds reageren.  

Zoek dame voor regelmatig contact.(FWB)
Koen 40 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Leuke fwb
Hoi, Ik ben een 40jarige,spontane en sociale man uit Aalst. Passende trefwoorden zijn verzorgd,sportief gebouwd,betrouwbaar en niet roker. In het dagelijkse leven werk ik als vertegenwoordiger in de bouwsector en in mijn vrije tijd ga ik lopen en fitnessen. Sinds een tijdje ben ik terug happy single en daarom ben ik op zoek naar een leuke vrouw om samen (ont)spannende dingen te doen. Samen van het leven genieten zonder enige verlichting. Laat gerust iets weten als je interesse hebt. Groetjes  

Leuke fwb
Matthias 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jongeman op zoek
Ik ben een slanke, grote man (1m90, rond de 80kg) van 30 jaar en woon in Gent. Zacht en vriendelijk. Normaal geschapen en bijgeschoren. Ik heb een open relatie en ben op zoek naar iemand om een (of meerdere) fijne date(s) te beleven. Ik woon in centrum Gent en kan verplaatsen. Ik ben op zoek naar een gewoon iemand, niet naar speciale dingen. Leeftijd maakt op zich niet zoveel uit, als er een goede (fysieke en mentale) klik is.  

Jongeman op zoek
11 dagen
Harald 54 jaar Vlaams-Brabant - Herent
Op zoek naar fijne en gedeelde momenten
Dag lieve dames, Eerst wil ik verwittigen dat ik mezelf hier niet ga verkopen als een beest in bed, een spierbundel met een goddelijk lijf die presteert als een konijn. Wat ik wel ben is een gebonden man, absoluut zachtaardige met empathie die houdt van de leuke dingen in het leven. Deze zijn onder andere genieten van een lekker koffie op een terrasje, babbeltje, je verwennen met een heerlijke massage. Het uitwisselen van berichtjes Je vanachter op de moto meenemen. Samen genieten van een ontspannende sauna. Bij een klik gaan we graag op ontdekking naar elkaar. Dit alles met wederzijds respect voor elkaars situatie en zonder verplichtingen. Ik ben 1.80m voor 75 kg, jammer genoeg kort kalend haar.ondeugende blik met olijfgroene ogen. Zelf ben ik opzoek naar een rustige dame die net als ik in een relatie zit die vastgelopen is en uitkijkend naar spannende, sensuele en erotisch-sexuele momenten. Lieve groetjes...  
11 dagen
Jurgen 45 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Spanning, fantasie, plezier, speciale vriendschap…
Dag dames, Ik ben een “gewone” werkende man die op zoek is naar een echte dame (18-60 jaar) voor zoals in de titel staat een speciale vriendschap. Hou onder vele andere dingen van spanning, massage, ondeugende ideetjes en speciale fantasie. Er zijn wat mij betreft geen verplichtingen, behalve eerlijkheid, duidelijkheid en betrouwbaarheid. Ik kan hier spijtig genoeg geen voorbeelden geven van die fantasietjes, bij mijn vorige poging lang geleden las ik deze even later heel origineel in een paar andere advertenties. Triestige mensen soms hier. Ingesteldheid is veel belangrijker dan uiterlijk. Liefst eerst een "uitgebreide" kennismaking via mail of dergelijke. Hopelijk lees ik snel iets van je.  
11 dagen
P.. 48 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Leuk vrouwtje voor spannende dingen...
Hey! Op zoek naar een warmbloedig, sociaal en leuk vrouwtje voor spannende date(s). Liefst gebonden aangezien ik zelf ook gebonden ben, vrijgezel mag uiteraard ook! Wie ben ik: Spontaan, sportief, niet roker, 1m91, slank tot normale bouw...openminded en vooral ruimdenkend. Humor ---> heel belangrijk, maar ook wederzijds respect, leuke babbels. Lijkt dit iets voor jou? Let me know! Warme groetjes, P..  
12 dagen
Geert 49 jaar Antwerpen - Duffel
Wie zoekt een fwb
Dag aan de andere kant van het scherm Ik ben geert 49 jaar uit duffel Ik ben gescheiden en dus vrij Ik ben op zoek naar een lieve vrouw voor een fwb Samen dingen doen met dat ietsje meer Leeftijd of afkomst of uiterlijk spelen geen rol Interesse ? Stuur gerust een reactie X Geert  
Matthias 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jongeman op zoek
Ik ben een slanke, grote man (1m90, rond de 80kg) van 30 jaar en woon in Gent. Zacht en vriendelijk. Normaal geschapen en bijgeschoren. Ik heb een open relatie en ben op zoek naar iemand om een (of meerdere) fijne date(s) te beleven. Ik woon in centrum Gent en kan verplaatsen. Ik ben op zoek naar een gewoon iemand, niet naar speciale dingen. Leeftijd maakt op zich niet zoveel uit, als er een goede (fysieke en mentale) klik is.  

Jongeman op zoek
12 dagen
Fre 42 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Zoekt een amateur dame
Ik zoek een studente die kan ontvangen op haar kot en graag een centje bijverdient. Jij bent jong (tussen 18-28), slank, niet onknap. Geen extreme dingen, gewoon lekkere sex en wederzijds respect. Ben jij dit? Stuur een voorstel om verder af te kunnen spreken. Tot binnenkort?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10