Zoeken naar een relatie

Uw zoekactie voor een relatie leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Geert 53 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Fwb
ik ben een verzorgde man in een seksloze relatie en daarom op zoek naar een maatje om elkaar af en toe te ontmoeten als friend with benefits. Elkaar verwennen en heerlijk genieten van elkaar met respect maar zonder de verdere verplichtingen. Wie is er ook op zoek naar iets gelijkaardigs?  
Geert 41 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vrouwen meiden doof behoefte verlang je naar sex
vrouwen meiden blanke andere oregiene je hou van seks lekker je vind het heerlijk om lekker lang aan mijn pik te likken en te zuigen, maar je hebt 1 ding waardoor je eigenlijk nooit seks hebt gehad.je bent doof je bent doof geboren en hebt dus nooit kunnen horen. Dit heeft ervoor gezorgd dat je nog nooit seks of een relatie heb gehad kan privé ontvangen in Gent prijzen niet aan verbonden contact stuur een sms bericht naar mijn nummer Geert.  

Vrouwen meiden doof behoefte verlang je naar sex
Rome 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar friends with benefits
goede namiddag iedereen. simpel gezegd ben ik opzoek naar een friends with benefits. heb al verschillende apps geprobeerd, en hoewel ik er succes vind wilt zo goed als iedereen een relatie beginnen. nu ben ik daar niet per se op tegen, maar is niet iets wat ik op dit moment zoek. dit gezegd zijnde hoop ik via deze weg iemand te leren kennen dat hetzelfde zoek dan ik. ben niet naar iemand specifiek opzoek, leeftijd, gewicht, lengte,... is niet echt van belang. zolang je ook een FWB wil zou ik graag een mailtje van je ontvangen. ik ben zelf in bezit van een locatie waar we het bed kunnen delen en beschik ook over vervoer moest je liever hebben dat ik mij verplaats. allesinds zijn er genoeg mogelijkheden waar we ons toe kunnen wenden. als laatste wil ik je bedanken de tijd te nemen mijn oproep te lezen en wil ik u alvast nog een fijne avond toewensen.  
SWEET 48 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Knappe vrijgezel zoekt leuke dame voor (ont)spannende afspraakjes
Op zoek naar een deftige madam die net als ik nood heeft om op regelmatige basis af te spreken om te ontspannen en te genieten van wederzijdse verwenning... Ben je vrijgezel of in een relatie die je geen voldoening schenkt op intiem vlak en zoek je ook een vast maatje, laat dan gerust iets weten en we maken even beter kennis. Zelf ben ik vrijgezel, netjes en discreet en dat verlang ik ook van jou... Regio West- en Oost Vlaanderen  
Wout 47 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Zoek een date met een gebonden vrouw…
Ik kijk uit naar een vrouw die thuis relationeel in de sleur zit en opnieuw wat spanning in haar leven wilt op een zeer discrete manier. Kernwoorden : passie, respect, hygiene, vertrouwen, discretie en eerlijkheid. Ikzelf ben een 48-jarige man uit Kuurne, gehuwd, slank, 1m76 en weeg 74kg. Ik heb geen voorkeur, doch je moet openstaan voor een passionele date, ofwel bij mij thuis, ofwel op kamer. Ik zoek geen relatie en ben 100% eerlijk, dus verlang dit ook van u. Fakers hoef ik niet, alsook geen mannen ! Uw reactie zal altijd beantwoord worden  
Beau 47 jaar Antwerpen - Westerlo
Hallokes allemaal
Goedendag, Ik ben op zoek naar een vrouw, mag in een relatie zitten, die net als ik zoekt naar aandacht en tederheid. Ik ben getrouwd, 27jaar ondertussen maar de laatste 7 jaar is compleet sexloos, ik ben niet op zoek naar sex persee, maar is welkom natuurlijk, ikzelf ben een lieve man, al zeg ik het zelf,😂, soms grappig en zacht van aard. Ik ben 47 jaar, iets zwaarder gebouwd ook wel, en zoek dus een vrouw, die discreet is , voor de rest heb ik geen eisen qua uiterlijk of leeftijd Moest je daar zin in hebben, stuur me dan een berichtje en dan praten we verder. Groetjes en mss tot hoors x  
Thomas 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Op zoek naar een heerlijke, passionele VROUW
Ben jij een leuke, eventueel gehuwde of in een relatie zijnde VROUW die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit, aandacht, passie? Sta je open voor een overheerlijke, discrete vriendschap met een gehuwde man zoals ik (175cm, 87kg, bruin haar, grijze ogen, ...) om af en toe mee af te kunnen spreken als het klikt. Je houdt van zoenen, strelen, knuffelen, een goeie open babbel, spelenderwijs, maar ook van een overheerlijke, vurige en intense vrijpartij als we beide verder willen gaan. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik werk in Herent en ben daar bijna alle dagen gedurende de dag beschikbaar. Ik kijk zeker uit naar je spontane reactie met meer dan 1 zinnetje en graag met leestekens. Liefst Leuven en omgeving. Tot gauw!  
Peter 51 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
gebonden man op zoek naar soulmate
Hoi , zit jij ook in een relatie maar heb je soms het gevoel dat je lichamelijk niet volledig aan je trekken komt, .... enjoy the club ! Misschien dat wij tweeën elkaar iets kunnen aanbieden wat we beiden missen , zonder onze bestaande relatie daarvoor te hoeven opblazen. Ikzelf ben een gewone sportieve man van 52j , 176 , 75 met flexibele job die mij voldoende vrijheid geeft. Wat kan ik jou bieden ? Een lekkere dosis humor, spanning, avontuur , respect , hygiëne , discretie en me-time om je hoofdje even volledig leeg te maken en opnieuw te vullen met passie en aandacht. Ben jij een vrouw die haar lichaam verder wil verkennen , heb je persoonlijkheid en sta jij open voor avontuur , stuur mij dan een mail , en misschien vinden wij elkaar ?  

gebonden man op zoek naar soulmate
Nice2u 57 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Geil maatje meer...
Ik hou van een maatje meer en kijk uit naar een vrouw die blij is met haar lijf. Die zich sexy voelt en ook gedraagt. Die zich met overgave kan laten gaan, terwijl haar lijf gekoesterd wordt. Wanneer begerige handen zich een weg banen aan haar lichaam. Haar borsten vastgrijpt, en innig en opgewonden haar tepels likt en zuigt. Een vrouw die, liggend op haar rug, zachtjes haar benen spreiden gaat. Wijd. Nog wijder. Om mij daar te ontvangen. Die haar yoni wil laten masseren. Traag, diep, intens. Haar g-plekje. Squirtend klaarkomt, en meteen klaar is voor een volgend hoogtepunt. Een vrouw die dat met al haar zijn intens kan beleven. Gelikt worden, gestreeld worden. Me in zich wil voelen, opbouwend, speels. Een dame die laat horen dat ze ligt te genieten. Je bent occasioneel vrij overdag, je bent uit de regio. Je bent verzorgd en vooral discreet. In een relatie of ook niet. Je libido is hoog. Geen eenmalig contact, maar met enige regelmaat.Ben niet van Tienen, dient als indicatie.  

Geil maatje meer...
Sporty 28 jaar Antwerpen - Geel
Jonge man zoekt oudere vrouw
Aangenaam. Ikzelf zou graag u en mijn fantasie werkelijkheid doen worden. Zelf ben ik opzoek naar een toffe vrouw die ouder is als mezelf en die graag in contact wil komen met een jonge sportieve man . Dit om samen onze sexueele horizon te verruimen . Wat ik zoek is een vrouw dat een vast contact wil aangaan indien het klikt . Een vrouw die weet wat ze wil zowel in als buiten de slaapkamer . Over mezelf .Ik ben 28 jaar jong, 185cm groot met een sportief lichaam. Als deze vrouw in een relatie zit is dit voor mij een pluspunt want een minnaar zijn geeft nog een extra dimensie aan het gebeuren . Misschien tot snel  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10