Zoeken naar ja*

Uw zoekactie voor ja* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Matthias 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jongeman op zoek
Ik ben een slanke, grote man (1m90, rond de 80kg) van 30 jaar en woon in Gent. Zacht en vriendelijk. Normaal geschapen en bijgeschoren. Ik heb een open relatie en ben op zoek naar iemand om een (of meerdere) fijne date(s) te beleven. Ik woon in centrum Gent en kan verplaatsen. Ik ben op zoek naar een gewoon iemand, niet naar speciale dingen. Leeftijd maakt op zich niet zoveel uit, als er een goede (fysieke en mentale) klik is.  

Jongeman op zoek
Tom 29 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Mijn ultieme fantasie
Dag dames, al enkele jaren is mijn ultieme fantasie om eens een erotisch avontuur te hebben met een rijpere ervaren dame, hoe ouder hoe liever. Sta jij ervoor open om mijn fantasie werkelijkheid te laten worden? Je zal het je zeker niet beklagen. Ikzelf ben een alledaagse blanke man met bruin kort haar, 1m80 en +- 70kg. Hopelijk tot snel, groetjes tom  
vriend 51 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
dame 65+ ?
Nette , grote , single en wat verlegen discrete man zoekt contact met een dame of een dame van een koppel van 60-75 jaar (mijn seksuele voorkeur)  

dame 65+ ?
Hannes 33 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren 0474446046
Zondag 2 juni jarig eventueel met fantasieën
Ik word zondag 34 jaar en had deze dag graag willen spenderen met een toffe vrouw. Iemand die eerst kennis wil maken en die zondag vrij is voor een leuke tijd. Ben zelf een lieve man die geniet van het leven. Ben 1m78, 73 kilo, blond haar en heb blauw/grijze ogen. Hiernaast heb ik ook nog 3 fantasieën die ik eens wil zien uitkomen ooit. Zou een droom zijn mochten deze uit kunnen komen op die speciale dag. Ook al is het niet zo gemakkelijk iemand voor te vinden. Bij vragen stuur je maar iets. Dan zien we verder wel wat er kan.  

Zondag 2 juni jarig eventueel met fantasieën
Jayjay 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
Wie kan er straks of vanavond mij ontvangen ?
Wie is er vanavond vrij ? Enkel vrouw vriendelijke date ! Stuur adres en gegevens en we spreken vanavond af. Graag via gsm, een leuke foto zou aangenaam zijn. Wie weet verkies ik jou. Enkel voor de snelle beslissers. Tot later !  

Wie kan er straks of vanavond mij ontvangen ?
Lucas 41 jaar Limburg - HASSELT
RIJP KUTJE VERWENNEN
Ik zou graag een sexuele fantasie van mij waarmaken, namelijk neuken met een rijpe vrouw. Ook uitgebreid beffen van het kutje hoort hierbij. Ik ben een potente en flink geschapen jongeman van 41 jaar. Naast verzorgd en discreet, zie ik er best goed uit. Ik ben fit en kan lang beffen en neuken. Slanke lichaamsbouw, zonder buikje.  

RIJP KUTJE VERWENNEN
Matt 38 jaar Limburg - Peer
FWB
38 jarige, eerlijke, romantische, atletische gebouwde, verzorgde man met een hoog libido. Ik zoek een leuke vrouw voor fwb. Iemand om samen op alle vlakken lekker mee en van te genieten. Wederzijds respect en discretie is zeker van toepassing. Ben jij die leuke vrouw met dezelfde interesse en gedachte stuur dan een berichtje ;)  

FWB
sven 43 jaar Antwerpen - Balen 0474386898
gezellig dame hier te vinden ?
Hallo , Dank je voor even te stoppen op deze advertentie. Even me voorstellen. Ik ben Sven, 43 jaar maar zo oud voel me alvast niet en vrijgezel. Heb een sportief slank lichaam met 1m86 en 74kg en tevens voorzien van "gerief" Als vrijgezel zoek dame voor af en toe of regelmatig plezier. Alles mag en niets moet,zolang persoon waarmee het doe er van geniet. Niets is te saai of te kinky dus indien je voorstel hebt laat me weten. Reactie gegarandeerd. Kan altijd ontvangen aangezien alleen woon maar kan niet op verplaatsing. Geile likjes alvast Sven  

gezellig dame hier te vinden ?
Benjamin 32 jaar Limburg - HASSELT
Op zoek naar fun
Dag dames, mijn naam is B. Ik ben een jonge sportieve man uit de omgeving van Hasselt. Ik ben opzoek naar wat discreet plezier zoals; een lekker wild kort verblijf in een rendez-vouz, een gangbang in een parenclub, or een gezellige avond bij jou of mijn thuis. Wie ben ik? En knappe man van 32 jaar oud, sportief gebouwd, aardig, dominant, verzorgd, discreet, rook niet, hoger opgeleid, en voorzien van humor van de 'onderste' plank. Ik ben 1m85, 77kg, heb bruin haar en ben voor zien van groot speelgoed (19cm). Wie ben jij? Een knappe vrouw met een kinky kantje, die discreet en open minded is. Leeftijd is niet zo belangrijk voor mij. Tot snel?  

Op zoek naar fun
kris 48 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
man zoekt dame voor seks date
ben op zoek naar een vrouw om eenmaal in de week seks mee te hebben eentje die alles wil doen alles gebeurt veilig liefst iemand uit de regio diksmuide 25 km leeftijd 35 tot 60 jaar en dat je lief en verzorgd bent ben een heel lieve en verzorgde man en ben intiem geschoren dat verwacht ik van jou ook wil je mij beter leren kenen stuur gerust een bericht van waar dat je bent je naam leeftijd en een foto er bij  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10