Zoeken naar je ontvangen

Uw zoekactie voor je ontvangen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

geert 47 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
welk vrouwtje wil worden verwend
hallo,heb je zin om eens zalig te worden verwend eens heerlijk te komen wegdromen terwijl ik jou body masseer mijn handen met warme olie over jou glijden en je laten genieten. En als afsluiter kan ik je ook een heerlijke likbeurt geven als jij dat wenst,ik heb zeker geen verdere bedoelingen. Dan is dit nu je kans aarzel niet en kom eens heerlijk genieten,ik kan jou ontvangen heel discreet of indien gewenst verplaats ik mij. Na de massage kan je ook een douche nemen of bad. Ik ben zeer verzorgde slanke man. Aarzel niet en kom eens heerlijk genieten.  
Kevin 45 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Gezellig samen zijn
Dag dames, ik ben een respectvolle, rustige en gelukkige 45-jarige single man. Het enige wat in mijn leven ontbreekt is intimiteit. Ik ben dus op zoek naar iemand waarmee ik op regelmatige basis kan afspreken. Ik hou er enorm van om een dame te plezieren en vind het belangrijk dat we de tijd nemen voor elkaar: een lang en uitgebreid voorspel waar we zorgen dat beide partijen heerlijk verwend worden. Indien het klikt zou het leuk zijn dat we ook samen uitstapjes doen (weekendje weg, welness, citytrip,...)maar indien dit geen optie is dan is dat ook geen probleem. Ik kan mij verplaatsen of bij mij thuis ontvangen of op hotel. Indien ik je interesse gewekt heb hoor ik graag van je terug. Je vind bij mij discretie, respect, hygiëne,... Ik kijk ernaar uit om je te mogen ontmoeten!  

Gezellig samen zijn
Jeno 59 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Sexmaatje
Verzorgde 59 j man zoekt lieve dame voor een leuke date ,intiem ,ero massage, beffen, of jouw fantasietje enz....met respect voor discr en hyg leeftijd geen belang, Kan enkel tijdens de week overdag, maar kan niet ontvangen, wel verplaatsen. Eenmalig of indien klik..meermaals.. Sta open voor veel.. groetjes x  
Patje 51 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Single man
Verzorgde man single 51 uit regio evergem wenst in contact te komen met een dame voor regelmatig af te spreken. uiteraard alles met respect voor elkaar.ik ben intiem geschoren kan ontvangen meerdere hoogtepunten neem gerust contact op altijd antwoord.  

Single man
Pedro 61 jaar Antwerpen - Geel 0486147827
Aziatische of Afrikaanse fwb
Deze 61 jarige viriele en nog steeds zeer potente man uit de kempen is gek van getinte dames en ben daarom op zoek naar een Afrikaanse of Aziatische fwb.Graag zoek ik iemand die submassive is en met weinig of geen taboes en eventueel ook houd van bare gangbang. Als je daarbij nog zou kunnen ontvangen dat zou natuurlijk maar al te gek zijn. Een mixed koppel waarvan de vrouw getint is is evenzeer van harte welkom. Bij reactie met foto krijg je whatsappnummer krijg je zeker een foto retour. Graag tot binnenkort.  
Verwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Staden
Damesvoetjes verwennen
Hallo, ben een zeer verzorgde, sportieve man met een zwak voor damesvoetjes, damesvoetjes gehuld in nylons vind ik zelf hemels. Heb jij pijnlijke voetjes of heb jij graag dat jou voetjes van aan de hiel tot aan het puntje van de grote teen maximaal verwent worden, 1 adres. Natuurlijk kan veel meer ook zoals uitgebreide verwenning van het ganse lichaam of bepaalde delen, ook intieme sceerbeurt, rollenspelletjes, sm,... kotom alles wat jij wenst kan gebeuren, jou genot komt op de eerste plaats. Dit alles met de grootste discretie, hygiëne en respect. Kan ontvangen en verplaatsen. Welke dame wil verwend worden?  
Nero 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Uitdaging
Goede avond iedereen. Ik ben opzoek naar een uitdaging. Deze is u tot een orgasme brengen doormiddel van te beffen. Stel dat het me lukt heb ik de uitdaging gewonnen en zo niet spreken we op voorhand een centje of iets dergelijks af als het me niet lukt. Win win voor u lijkt me. Verdere informatie is via mail te verkrijgen en ik hoop alvast een mailtje van je te mogen ontvangen.  
KAN ONTVANGEN 65 jaar West-Vlaanderen - Oostende
ZOEK EEN GEILE VROUW Of KOPPEL OOSTENDE OF REGIO
ik ben een 65j zeer viriele man van oostende ( gepensioneerde militair ) en zoek via deze weg een GEILE sexviendin, soulmate, fwb enz....of koppel om samen op regelmatige basis en in alle discretie mooie sex te beleven, ouder en volslank zijn geen probleem, als je maar geil bent en initiatief neemt, ik ben voor alles in en sta voor alles open, cuckold, voyeur, lat relatie, huisvriend,uitdagende kledij, geile taal enz...ikzelf ben 1M85, brede schouders en kort haar, geen baard en snor en donkere ogen, en ben zeer verzorgd , ben zelf geen roker en drinker,en ben gesteriliseerd, ik kan discreet ontvangen, op een mooi appartement, in alle discretie, zowel overdag als s'avonds, of in het weekend, voor contact: mail gerust ( telefonisch contact na mail, wegens teveel fakers e.d.) ik respecteer uw privecy, dus enkel mensen die op dezelfde golflengte zitten en ook zoeken, discretie gewaarborgd, doe gerust een voorstel  

ZOEK EEN GEILE VROUW Of KOPPEL OOSTENDE OF REGIO
Mr.T 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Duurzame contact regio Antwerpen
Hallo Dames. Ik ben nog 52jaar /slank / gespierd lichaam/ 176cm / 73kg / Groen grijs blauwe ogen/ groot geschapen, verzorgd,SINGLE en vanuit Mortsel. Zoek vaste contact, ouder vanaf 20 tot ..., Ik kan ontvangen maar mij ook verplaatsen. Interesse dan stuur recente foto en mailtje met gsm voor Whatsapp. MANNEN en koppel's hoeven niet te reageren.DAME's Tot snel  

Duurzame contact regio Antwerpen
Davy 35 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Sportieve man zoekt leuke dame voorvechter of maandagavond
Hey, Ik ben een heel sportieve mooi voorziene man die op zoek is naar een leuke vrouw/dame. Volslanke dames ook zeker welkom zolang de klik er maar is. Ik geef jou een heerlijke massage en verder zien we wel wat de wensen zijn. Ik kan ontvangen in een mooi decor. Wie durft? Grt  

Sportieve man zoekt leuke dame voorvechter of maandagavond
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10