Zoeken naar kan nu

Uw zoekactie voor kan nu leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Respectvol 59 jaar Limburg - Sint-Truiden
Hoop nog steeds een fijne toffe warme dame te mogen leren kennen?
Is er dan echt geen live toffe warme dame te vinden,die eens iets wil gaan drinken of eten met mij?Dus een respectvolle date en eerste kennismaking. Graag een lieve aantrekkelijke niet rokende dame, die net als ik ook veel warmte,liefde affectie,intimitiet mist in haar leven?Maar op een tot niets verplichte eerlijke manier met me wil kennismaken.Ik ben alvast geen vrouwenloper,macho zoals zovelen.Ik ben een zachte deftige warme man.Ik ben niet kalend, nog niet echt grijs,heb gbbs, ben mannelijk behaard,ben zeer verzorgd,en ook intiem altijd netjes verzorgd.Ik rook en drink niet,al kan een glaasje bubbels wel eens bij een feestje of fijn gezelschap.Ik ben een jongerogende man,en hoop dus graag ook een nog wat jongerogende aantrekkelijke dame te mogen leren kennen.Er zal geen opdringerigheid tot wat dan ook zijn van mijnentwege.Enkel als u er een goed gevoel bij hebt,en meer zou wensen kan dat wel. Maar dan geeft u het ook aan.Hoop dat er eens een leuke dame reageert.xxx  
all c 47 jaar Antwerpen - Retie
Voor single vrouwen of weduwe dames. Of slank koppel.
Hoi ik ben op zoek naar een wekelijks contact een soort fwb of lat relatie. Ikzelf ben poly en lichtjes bi. Vooral hetero , ik heb een massagetafel en wat speeltjes om u lekker te verwennen. Ik geef heel graag oraal, lik ook je kontje enz je tepels zuig ik ook lekker. Knuffelen kan ook , neuken kan ook overal als je dat wilt. Draag je graag lingerie en panty's dan heb je een streepje voor liefst ook streepje haar boven je poesje vind ik mooi. Mocht een koppel of man willen reageren dit is enkel wederzijds pijpen , ik ben meer hetero dan bi. Ikzelf ben groot 195 m, 100 kg gespierd met twee mooie tatoo's voorzien van een goede harde dikke besneden xl penis. Als je wil mag je mijn kontje ook likken en vingeren. Het is echt wederzijds verwennen dus he , kan zachtjes maar ook iets ruwer zoals we eerst samen af spreken . Ik heb al verschillende fwb gehad maar haken af omdat ze te ver wonen. Dus je woont zeker in de Antwerpse Kempen. Je reageert als vrouw,koppel of man of twee bi vrie  
Bart86 37 jaar Vlaams-Brabant - Kessel-Lo
Samen masturberen of gebeft willen worden?
Aangename, knappe dertiger zoek een vrouw die samen wilt masturberen of gemastubeert/gebeft wil worden. Meer is ook mogelijk bij wederzijdse toestemming. Eerste afspraakje kan online zijn via webcam. Leeftijd maakt niet uit. Voorkeur gaat wel naar oudere single vrouwen met een maatje meer. Studenten zijn ook welkom. Ik hou ook van afspreken op publieke plekken om samen te genieten (vb zwembad), maar dit is geen voorwaarde. Graag wederzijds respect voor hygiëne en discretie, en bij voorkeur in vlaams brabant. Ervaring is niet vereist. Indien je interesse hebt, geef maar een seintje ;-). Geen fakers, mannen, crossdressers of flauwe plezanten. Enkel serieuze reacties aub!  
squirtfun 51 jaar Limburg - Bilzen
wie squirt? vrijdag- of zaterdagavond
Hier een zoekertje naar een dame (single of in koppel) die kan squirten. Meer bepaald een dame (met of zonder de partner) waarbij ik enkel toekijk (!) (ik meedoen mag maar is in dit zoekertje absoluut geen noodzaak) terwijl de dame met zichzelf speelt ( met hand/vingers of speeltje) en vervolgens squirt. Ik heb ervaring met het daten met koppels voor trio maar nogmaals, of ik zelf meedoe voor- of achteraf is uw eigen keuze. Ik ken het squirten enkel van in de filmpjes en mijn zoekertje is dus echt bedoeld om dat live te mogen zien of mee te maken. Dit is serieus zoekertje. Wie maakt dit waar voor me? Ik kan me verplaatsen (bij u of rdvkamer) alsook ontvangen. Fakers zich onthouden aub. Groetjes 'squirtdromer'.  
Leasure 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Leuke meid waarvoor ik mag masturberen en klaarkomen op buik/borsten/lichaam
Voor morgen of zondag ben ik op zoek naar een leuke meid of dame (eventueel die ik mag beffen en) waarvoor ik mag masturberen en klaarkomen over haar buik, borsten of lichaam. Kan ontvangen of verplaatsen. Ben 42, intiem geschoren. Niet roker. Sportief. Slank. 1m72, 72kg. Deftig voorkomen.  

Leuke meid waarvoor ik mag masturberen en klaarkomen op buik/borsten/lichaam
gisteren
Jaak 59 jaar Limburg - HASSELT
Mature dame gezocht 60plus
Verzorgde man is serieus op zoek naar een vaste mature dame vanaf 60 tot 70j ongeveer. Liefst iemand die 1x maand kan ontvangen of wil afspreken op kamer in de omgeving. Mag ook een dame van koppel zijn. Doe gerust een voorstel, ik antwoord. Grts Jaak.  
gisteren
Discreet 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Ben jij een vrouw met verlangens?
Ben jij een vrouw met verlangens? Met mij kan je discreet en vrijblijvend veilig dingen uitproberen. In mijn sfeervol ingericht appartement je wensen verkennen en ondervinden waar je van geniet. Ik ben een nette respectvolle man met een rustig karakter van eind veertig. Normaal postuur en goed in vorm. Geen bril baard of snor. Haartjes overal netjes getrimd en een fris en verzorgd gebit en nagels. Ik verzorg mezelf goed en hygiëne is voor mij een vanzelfsprekende gewoonte. Ik rook niet en ik drink geen alcohol. Waar denk je aan? Mail vrijblijvend je gedachten en jouw voorstel. In goed overleg met duidelijke afspraken vooraf in praktijk je wensen vervullen. Ik ben ruimdenkend en sta voor veel dingen open. Geef gerust aan wat je proberen wil. Ik ben begripvol en vind het leuk om dit te doen. Ik reageer alleen op mail van vrouwen met duidelijke serieuze voorstellen. Geen reacties van mannen gewenst. Discretie verzekerd.  
gisteren
A. 24 jaar Limburg - HASSELT
Jongeman zoekt 'ervaren' dame
Dag dames, ik ben A. en ik ben 24 jaar oud. Ik ben 1,91m en slank/sportief gebouwd. Al enige tijd fantaseer ik erover om mijn grenzen te verleggen samen met een (iets) oudere vrouw (30+, milf, gilf,...). Daarbij denk ik aan een lekkere massage voor jou om mee te beginnen en we zien wel waar het eindigt. Met andere woorden zoek ik iemand die graag geniet maar mij ook wil laten genieten. Discretie en een goede hygiëne zijn vanzelfsprekend, en respect voor elkaars grenzen ook. Een drankje doen op elkaar beter te leren kennen, kan zeker. Ik ben niet op zoek naar iets extreems, gewoon fun. Eventueel kan ik ontvangen en ik kan me ook makkelijk verplaatsen. Geile groetjes  
Masseur 52 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Massage a la lustin emannuel
Dames die graag eens een speciale massage krijgen? Wil je weten welke lees dan de titel en zoek op. Anders bij reactie met foto stuur ik je een kort filmke van wat het inhoud. Gehuwd zeker ok. Ik kan ontvangen. Gfb en 100 hygiene en discretie. Geen fake en ook geen reactie van fakers  

Massage a la lustin emannuel
Jeroen 35 jaar West-Vlaanderen - Zonnebeke
Op zoek naar fwb
Ik ben 35 jaar en ik zou via deze weg graag in contact willen komen met een gezellige leuke dame. Dit om op regelmatige basis te kunnen afspreken. We kunnen eerst elkaar leren kennen en kunnen dan samen onze wensen, noden en fantasieën volledig vervullen. Uiteraard niets moet, maar ook veel kan. Wederzijds vertrouwen en discretie staan op de eerste plaats. Leeftijd is onbelangrijk, zolang de juiste klik er is.  

Op zoek naar fwb
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10