Zoeken naar mail

Uw zoekactie voor mail leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

blonde man 60 jaar Oost-Vlaanderen - Gavere 0472842368
graag een leuk donimant vrouwke
hey dames, ik een single man,regio gavere waar ik jou kan ontvangen maar ook verplaatsen geen probleem. jij wat dominant type die graag ik een 60j man 1m77 95kg korte haren ,gbbs,intiem geschoren wil ontmoeten stuur dan maar gerust mail enof sms dus tot vlug hoop mvg  
Masseur 40 jaar Noord-Brabant - Valkenswaard
Masseur aan huis.
Welke vrouw zou wel eens een (erotische) massage kunnen gebruiken? Lekker ontspannen na een drukke dag. Eventueel met een erotisch tintje. Ben een slanke en sportieve hobby masseur. Vrolijk, vriendelijk en spontaan. Je man/ vriend of vriendin mag er uiteraard gewoon bij zijn. Mail me, en wie weet tot snel.  
Nero 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Uitdaging
Goede avond iedereen. Ik ben opzoek naar een uitdaging. Deze is u tot een orgasme brengen doormiddel van te beffen. Stel dat het me lukt heb ik de uitdaging gewonnen en zo niet spreken we op voorhand een centje of iets dergelijks af als het me niet lukt. Win win voor u lijkt me. Verdere informatie is via mail te verkrijgen en ik hoop alvast een mailtje van je te mogen ontvangen.  
KAN ONTVANGEN 65 jaar West-Vlaanderen - Oostende
ZOEK EEN GEILE VROUW Of KOPPEL OOSTENDE OF REGIO
ik ben een 65j zeer viriele man van oostende ( gepensioneerde militair ) en zoek via deze weg een GEILE sexviendin, soulmate, fwb enz....of koppel om samen op regelmatige basis en in alle discretie mooie sex te beleven, ouder en volslank zijn geen probleem, als je maar geil bent en initiatief neemt, ik ben voor alles in en sta voor alles open, cuckold, voyeur, lat relatie, huisvriend,uitdagende kledij, geile taal enz...ikzelf ben 1M85, brede schouders en kort haar, geen baard en snor en donkere ogen, en ben zeer verzorgd , ben zelf geen roker en drinker,en ben gesteriliseerd, ik kan discreet ontvangen, op een mooi appartement, in alle discretie, zowel overdag als s'avonds, of in het weekend, voor contact: mail gerust ( telefonisch contact na mail, wegens teveel fakers e.d.) ik respecteer uw privecy, dus enkel mensen die op dezelfde golflengte zitten en ook zoeken, discretie gewaarborgd, doe gerust een voorstel  

ZOEK EEN GEILE VROUW Of KOPPEL OOSTENDE OF REGIO
Milan 29 jaar Oost-Vlaanderen - Zingem
Heb ik jouw interesse gewekt ? Laat dan zeker een berichtje na.
Herken je dit; Je bent al even single, geen zin in een relatie maar je hebt wel nood aan sexueel contact ? Dus omwille van deze reden zoek ik hier een vrouw of studente die bereid is mij hierbij te helpen. Even over mezelf: Ik ben een lieve, verzorgde jongen, slank, teder en kan eventueel verplaatsen. Wat zijn mijn verwachtingen ? Een verzorgde vrouw of meisje (leeftijd is niet zo zeer van belang) , vriendelijk, dit is niet je dagelijkse bezigheid , discretie. Graag ook even een foto bijvoegen bij eventuele interesse, dan is een reactie van mijn kant alvast verzekerd. Verdere vragen kunnen we zeker nog bespreken via mail. Hopelijk tot zo ? ;-)  

Heb ik jouw interesse gewekt ? Laat dan zeker een berichtje na.
Genieten 36 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Hou jij van grijs of van kleur?
Verras jezelf vandaag met een exclusief verwenmenu dat je zintuigen zal prikkelen en laat me u volledig in de watten leggen. Ontsnap samen met mij aan de dagelijkse drukte en geniet van een dag vol intimiteit en verwennerij. Wat zal er op het menu staan zult u zich vast afvragen, wel eerst een kennismakingsgesprek met een hapje en een drankje, om mekaar wat te leren kennen. Gevolgd door een sensuele full body massage met etherische olien, muziekje op de achtergrond, sfeer gezelligheid alles om jou op en top te laten genieten en te ontspannen. De grenzen tijdens de massage bepaald u volledig zelf, alles kan niets moet. Daarna kan er nog een seksueel hoogtepunt volgen tussen ons 2, maar dit is geen must! Interesse mail dan snel en laten we deze grijze zondag voor mekaar kleur geven!  
robe 35 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
man zkt fwb
Robe 35jaar 1,84m 80kg normaal geschapen. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Contact via whatsapp of mail  

man zkt fwb
Andy 40 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Welke dame zin in geile date vandaag?
Voor een rustig opbouwende date met voorspel en meer waarbij ik joubgraag helemaal verwen tot je voldaan bent.. geen vluggertje maar lekker lang genieten.. wie ben ik? 40jarige sportieve gast verzorgd 75kg 1m80 intiem geschoren goed voorzien.. alles gebeurd discreet en safe. Ontvang of verplaats Meer i fo en foto via mail  

Welke dame zin in geile date vandaag?
Peter 44 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Single papa zoekt dringend massage of meer
Deze lieve en zachte maar ondeugende single papa zoekt even wat (ont)spanning en affectie. Je bepaalt zelf wat en hoe, zodat het voor beiden leuk blijft! Ik kan vlot verplaatsen in een straal van 50 KM rond het Gentse. Mail gerust jouw voorstel. Via Whatsapp kan uiteraard ook en is sneller en makkelijker. Hygiëne en discretie geboden en gewenst! TRY ME :)  
Wout 52 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
gebonden man op zoek naar soulmate
Hoi , zit jij ook in een relatie maar heb je soms het gevoel dat je lichamelijk niet volledig aan je trekken komt, .... enjoy the club ! Misschien dat wij tweeën elkaar iets kunnen aanbieden wat we beiden missen , zonder onze bestaande relatie daarvoor te hoeven opblazen. Ikzelf ben een gewone sportieve man van 52j , 176 , 75 met flexibele job die mij voldoende vrijheid geeft. Wat kan ik jou bieden ? Een lekkere dosis humor, spanning, avontuur , respect , hygiëne , discretie en me-time om je hoofdje even volledig leeg te maken en opnieuw te vullen met passie en aandacht. Ben jij een vrouw die haar lichaam verder wil verkennen , heb je persoonlijkheid en sta jij open voor avontuur , stuur mij dan een mail , en misschien vinden wij elkaar ?  

gebonden man op zoek naar soulmate
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10