Zoeken naar veel open

Uw zoekactie voor veel open leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Anoniem 33 jaar Limburg - HASSELT
Enige voorstellen?
Hey! Via deze advertentie hoop ik (in het beste geval) een friends with benefits te vinden. Maar ik sta ook open voor andere voor eenmalige, en eventueel andere voorstellen (sauna, massage,..?). Ik ben een atletisch gebouwde man van 1m80, wonend in de omgeving van hasselt/genk. Heb jij interesse? Dont be shy, stuur me gerust een mailtje! Liefst met een foto. Geen mannen aub  

Enige voorstellen?
Gold 35 jaar Antwerpen - Aartselaar
Warm en intiem
Jij bent de tikkeltje gestoorde vrouw die open staat voor avontuur, iets speels, iets gewaagd. Je durft je fantasie de vrije loop te laten en jezelf geheel te veliezen in het moment. Wat/wie ik zoek is eerder aan de zeldzame kant, maar dat maakt het des te mooier. Je squirt of staat open om te experimenteren met plasseks. Alles is bespreekbaar. Contact met foto en een woordje uitleg. Leeftijd is onbelangrijk.  

Warm en intiem
Matthias 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jongeman op zoek
Ik ben een slanke, grote man (1m90, rond de 80kg) van 30 jaar en woon in Gent. Zacht en vriendelijk. Normaal geschapen en bijgeschoren. Ik heb een open relatie en ben op zoek naar iemand om een (of meerdere) fijne date(s) te beleven. Ik woon in centrum Gent en kan verplaatsen. Ik ben op zoek naar een gewoon iemand, niet naar speciale dingen. Leeftijd maakt op zich niet zoveel uit, als er een goede (fysieke en mentale) klik is.  

Jongeman op zoek
Pieter 24 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Op zoek naar een leuke dame voor fwb
Hey! Welke dame heeft behoefte aan een lange en spannende seksdate? Dan ben je bij mij aan het goeie adres. Ben 24 jaar, 175cm, 73kg, zeer verzorgd, sociaal ingesteld, open mindend maar geen extreme dingen, heb respect voor je wensen en heb voldoende uithouding/conditie en goed gereedschap ;) Wil gewoon even de sleur eruit vrijen en alles doen vergeten met als doel je een volledig voldaan gevoel geven (ben niet bang voor meerdere malen). Gewoon twee personen die van elkaar genieten en laten genieten. Leeftijd is van geen enkel belang, maar oudere vrouwen zijn een plus. Hygiëne en vertrouwen zeer belangrijk. 1x afspreken en dan zien we wel of het iets wordt. Groetjes en hopelijk tot snel!  
Beffer 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wil jou graag beffen
Hallo, Ik ben een niet onknappe jongeman die valt op ervaren vrouwen. Ben jij een geile vrouw die eens zin heeft in een jonge man met een groot uithoudingsvermogen en een liefde voor beffen? Ik bef je met plezier en zo lang als je zelf wilt. Je hoeft niets bij mij te doen als je dat niet wil. Alleen beffen is goed voor mij. Ik ben ook open-minded en sta open voor veel. Uiterlijk maakt me niet uit. Elke vrouw mag reageren. Hopelijk heb ik je interesse en wie weet spreken we snel af. Eenmalig afspreken is geen probleem. Maar hoop op regelmatig af te spreken indien de klik er is. Ik kan makkelijk ontvangen in Wilrijk. Verplaatsen is ook mogelijk afhankelijk van de afstand. Discretie en hygiëne zijn verwacht en gegeven.  
Levi 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gehuwde man zoekt een meerwaarde.
Sportieve, integere, vriendelijke, empatische man in een open huwelijk. Met medeweten van mijn partner ben ik op zoek naar een vaste minnares. Graag trouw in de ontrouw. Zoek geen gecompliceerde, vlug, vlug toestanden maar tijd maken voor elkaar is zeer belangrijk. Een vorm van extra relatie, een meerwaarde zonder elkaars huwelijk onder druk te zetten... Niveau, discretie geboden en gevraagd. Indien interesse, graag berichtje met foto. Groetjes.  
Bob 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Mijn vriendin gaat vreemd gaan
Om je een beetje context te geven is mijn vriendin gisteren de douche in gegaan en was ze haar gsm vergeten. Die lag op tafel en kreeg ze een berichtje van "Marco" kon het deels lezen zonder het open te doen en ze gaat morgen weg met "vriendinnen" maar dit gaat dus overduidelijk met Marco zijn. Nu zoek ik haar op een subtiele manier te laten merken dat ik ook vreemd ben gegaan. Wat ik in gedachte heb is dat ik volgende week na met de boys weg te zijn geweest ik terug kom ruikend naar een andere vrouw. Ik bef ontzettend graag dus zou ik graag iemand vinden dat ik zou mogen beffen zodat als ik haar kus ze merkt dat ik met een andere vrouw ben weggeweest. Nu sta ik uiteraard open voor andere suggesties moest je nog een originele manier hebben haar terug te pakken. Hoe dan ook hoop ik van je te horen. Alvast bedankt en nog een fijn weekend.  
Single man 52 jaar Antwerpen - Brecht
Singleman zoekt vast contact
Single man 52j 1,90m normale lichaamsbouw. Op zoek naar een vast contact waar hygiëne en wederzijds respect de sleutelwoorden zijn. Uw genot is mijn genot,passie en sensualiteit gegarandeerd,elk stukje van je lichaam krijgt de volle aandacht. Bij wederzijdse aantrekking sta ik open voor een betekenisvolle FWB waar er ruimte is voor meer dan de seks alleen. Nieuwsgierig of interesse ? Stuur me gerust een mailtje met foto (hoeft niet naakt) Grtz Single man  
Jeno 59 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Sexmaatje
Verzorgde 59 j man zoekt lieve dame voor een leuke date ,intiem ,ero massage, beffen, of jouw fantasietje enz....met respect voor discr en hyg leeftijd geen belang, Kan enkel tijdens de week overdag, maar kan niet ontvangen, wel verplaatsen. Eenmalig of indien klik..meermaals.. Sta open voor veel.. groetjes x  
Peter 41 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Opzoek naar een fwb!
Leuk, dat je even mijn zoekertje leest. Ikzelf ben een man van 42, 1m90, sport paar keer per week, sociaal, humor en hou ook van een lekker etentje en glaasje wijn. Ik hoop via deze weg een leuke open minded dame te vinden om wat tijd samen door te brengen. Ben je benieuwd? Stuur me dan gerust een berichtje en dan zien we samen wel …  

Opzoek naar een fwb!
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10