Zoeken naar via deze weg

Uw zoekactie voor via deze weg leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bram 39 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Spannend contact met oudere vrouw
Hallo, Via deze weg pols ik eens of er een gelijkgestemde vrouw is die kennis wilt maken. Ik ben een 39 jarige man (1m76 groot, redelijk slank, sportief, hoger opgeleid, ...) die zich erg aangetrokken voelt tot een vrouw die een stukje ouder is. Ik droom van een discreet contact met een oudere vrouw die seksueel ook wel van een jongere man houdt. Elkaar leren kennen, leuke babbels, en bij een klik voor beiden kan er veel. Zegt dit je iets, laat dan zeker eens iets van je horen. Meer info volgt dan later. Groeten, B  
Brecht 46 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Man zoekt een toffe vrouw voor een discrete date…
Hallo! Welke dame wenst eens flink verwend te worden, dit zonder de miserie achteraf. We gaan achteraf elk onze eigen weg of spreken indien gewenst meermaals af op een discrete locatie. Ikzefl ben een slanke 47-jarige man , 75kg, 1,75m , respectvol en uiterst hygiënisch. Ik kan makkelijk vrijmaken en ben 100% eerlijk. Wie wil er nog deze week daten ? Ik betaal alle kosten. Mail me vlug, Brecht.  
Gert 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Deze avond: Anale seksdate
Op zoek voor deze avond: Ik hou er enorm van Om vrouwen anaal te nemen en ben er zeer ervaren in. Langs deze weg zoek in een meisje of vrouw die ik eenmalig of op regelmatige basis anaal mag neuken. Kan me zowel verplaatsen als ontvangen. Wil je dit doen maar heb je geen ervaring om in je kontgaatje genomen te worden dan heb ik genoeg ervaring om je anale ontmaagding aangenaam te laten verlopen zodat dit voor herhaling vatbaar kan zijn. Indien interesse... stuur gerust een mail.  
Daniël 54 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Fijne spannende momenten in een discrete fwb relatie
Lieve verzorgde (geh) man mist de nodige spanning en prikkels. Graag had ik via deze weg in contact gekomen met een lieve vr waarmee we in alle discretie iets moois samen kunnen opbouwen en met elkaar kunnen delen op datgene we missen.  
Gert 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Anale seks
Ik hou er enorm van Om vrouwen anaal te nemen en ben er zeer ervaren in. Langs deze weg zoek in een meisje of vrouw die ik eenmalig of op regelmatige basis anaal mag neuken. Kan me zowel verplaatsen als ontvangen. Wil je dit doen maar heb je geen ervaring om in je kontgaatje genomen te worden dan heb ik genoeg ervaring om je anale ontmaagding aangenaam te laten verlopen zodat dit voor herhaling vatbaar kan zijn. Indien interesse... stuur gerust een mail.  
jonge bi 23 jaar Antwerpen - Mechelen
jonge bi zoekt dame voor regelmatig
Goedendag ik ben een jongeman, 23 jaar, 50kg, 1m74 en ben op via deze weg op zoek naar een leuke dame om regelmatig mee af te spreken voor een seksdate, liefst iemand die openstaat voor te experimenteren en mag kinky ingesteld zijn. heb wat ervaring maar nog te weinig naar mijn goesting. leeftijd speelt bij mij geen rol. hopelijk tot snel Jonge Bi.  
Andre 59 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
Ik probeer nog maar eens een vrouw te vinden die begrip heeft voor mijn situatie
Dag lieve dames hier ik Andre lieve zachte man van nu 59 probeer ik nog maar eens langs deze weg een vrouw te vinden die begrip kan opbrengen voor mijn situatie.Door de nu al zeer lange tijd paar jaren al aanslepende ziekte van mijn partner kom ik niet meer aan mijn trekken en dat begint nu echt wel op mijn leven invloed te hebben we hebben nu eenmaal van nature uit behoefte aan genegenheid en genot.Ik zoek geen relatie maar wel een vrouw die hier begrip voor heeft en die meschien zelf ook tekort heeft wat ik mis en weet hoe rot dit soms voelt en graag iemand die mij na al die tijd nog eens echt kan laten voelen dat ik nog man ben en bij click meschien elkaar regelmatig aanvullen.Leeftijd is hierbij niet belangrijk voor mij discretie en hygiëne zijn 100% geboden en verwacht en liefst binnen de regio.Bij wie mag ik langskomen en laat mij eens genieten en ik laat u uiteraard ook genieten veel kan niets moet als de warmte en het genot er maar is.Hopelijk tot vlug iemand Grtj Andre.  
Ikprobeer 48 jaar Antwerpen - Mol
Zoek vaste FWB
Hoi, mij even voorstellen. Ik ben 48 eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd. Niet roker. Eigen stekje en goede job.door mijn job en het vele reizen is een vaste relatie moeilijk daarom zoek ik een eerlijk verzorgde vrouw voor vaste fwb. Reis je graag en kan je ook makkelijk weg is zeker pluspunt. Jou leeftijd, rond de mijne of jonger. Ik ben single dus kan gemakkelijk ontvangen en afspreken. Bij Intresse graag een beetje uitleg over jezelf, wat je verwacht en eventueel een foto. Ben benieuwd. Geen fakers of paydates aub.  

Zoek vaste FWB
John 38 jaar Antwerpen - Geel
Partner in crime voor een bezoek aan een parenclub
Beste dame, Ik ben via deze vreemde weg op zoek achter iemand die met mij een parenclub wil bezoeken. Heb altijd een naughty side gehad die ik wou verder ontdekken, vooral sex hebben onder het toekijken van anderen staat hoog op mijn to-do-lijst. Kort iets over mij: Ik ben 36 jaar oud, in een open relatie van ongeveer 3 jaar. Sportief gebouwd, 1m86 groot. Wat kan je van mij verwachten? Respect, je safe laten voelen(no means no), geen vooroordelen en een goedlachs karakter. Wie zoek ik? Leeftijd liefst niet ouder dan 40 jaar. Iemand met een open mind die graag verder dingen wil verkennen. Uiterlijk: niet van erg groot belang, liefst niet te vol.. heb graag ronding zonder extreem overgewicht. Hygiene is anderzijds wel van een groot belang. Tot snel, John  
Steven 35 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gebonden man opzoek naar een leuke dame voor FWB
Hoi dames! Mijn naam is Steven, ik ben een gebonden (wil dit zo houden) man van 35j, 1m80 en normaal gebouwd. Via deze weg ben ik opzoek naar wat meer spanning in mijn seksleven. Ben jij een leuke dame die wat spanning mist in haar leven, en opzoek is naar een leuke FWB? Laat dan snel van je horen! Een dame zien en laten genieten vind ik geweldig! Dit van een deugddoende massage, een stomende vrijpartij tot elkaars fantasieën schaamteloos bespreken. Discretie en wederzijds respect vind ik super belangrijk. Veel kan, niets moet ;) Leeftijd speelt voor mij geen rol. Woon je tussen Kortrijk en Antwerpen? Ik kan tot bij u komen, of ergens op locatie (spannende plaatsen genoeg) spreekt dit je aan? Stuur me vlug een mailtje. Tot snel! Groetjes Steven x  

Gebonden man opzoek naar een leuke dame voor FWB
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10