Zoeken naar waar je bent

Uw zoekactie voor waar je bent leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Enr. 50 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Deze week of alleen in het weekend
Man 50 uit regio Dendermaonde zoekt op deze wijze een een leuke avond met plezier en seks. Leeftijd is niet belangrijk wat telt is sympathie en hygiëne. Ik kan mij verplaatsen of ontvangen. Als je geïnteresseerd bent, dan stuur mij een e-mail en dan zien we wel wat er gebeurt. Ik ben benieuwd. Veel kusjes. Enr.  
Jonge gast 23 jaar Antwerpen - Mechelen
Jonge gast zoekt rijpere dame
Hey! Ik ben een jonge, intelligente gast die op zoek is naar een vaste plezierpartner. Een beetje een stiefmoeder-stiefzoon fantasie eigenlijk ;) Qua uiterlijk ben ik wel knap, maar zie ik er jonger uit dan ik ben, wat dus perfect is indien u fan bent van babyface. Verder ben in lang, slank en vrij groot geschapen (188cm, 65kg, 19x5,5cm). Ik ben verder ook heel gemakkelijk in de omgang en ik heb een goed gevoel voor humor dus er zal zeker gelachen worden :) Bent u de naald in de hooiberg? Ik stuur een foto na een reactie ;)  
genieter 59 jaar Antwerpen - Mortsel
zoek (jonge) thaise dame of 2 thaise vriendinnen voor regelmatige dates
Hallo bent u een (jonge) thaise dame of 2 thaise vriendinnen die dates wensen te plannen op regelmatige basis neem dan snel contact op. Vertel even hoe u of jullie een date voorstellen en omschrijf jullie even. Liefst foto. Hou erg veel van sensuele massages en verwennerij in het algemeen. Kunt u of jullie ontvangen is dit een pluspunt. Graag een reactie met meer dan enkele woorden, foto en telnummer. Dates kunnen alleen op weekdagen  
Hengst 48 jaar Antwerpen - Brasschaat
Hengst zoekt amazone voor geil contact.
Dag Dames, Deze 48 jarige hengst zoekt een leuke ruimdenkende dame voor fijn en ontspannend contact. Uiteraard gebeurt alles discreet, veilig en is het zeer belangrijk dat we er beide een goed gevoel bij hebben. Ik heb heerlijke handen die gek zijn op massages en zeer ervaren in zijn, verder ben ik zeer mondig. Ik bezit boven gemiddeld gereedschap dat nooit teleurstelt. Ik ben 1m83, slank gebouwd, heb blauwe ogen en ben steeds netjes verzorgd. Empathisch, zorgzaam, ruimdenkend, zeer grappig en zeer bescheiden zijn enkele van mijn goede karaktertrekken. Wat verwacht ik van jou? Dat je ruimdenkend bent, discreet en hygiëne voor jou ook belangrijk is. Opzoek naar een geil seksueel contact en verder zien we wel aan welke horizon onze rit eindigt. Dames die zich geroepen voelen, twijfel niet om me te contacteren. Hengst.  
DiscreteJongeman 30 jaar Antwerpen - Herselt
Mama gezocht
Dag juffrouw, Jij bent degene die weet wat je wilt. Een jongeman die graag in de schoenen stapt als iemand die jou fantasie kan vervullen. Ik ben op zoek naar iemand die weinig taboes heeft en wil dat ik als haar zoon of schoonzoon rollenspeel. Ik ben te vinden voor bare, oraal, ruwere seks. Maar zeker en vast een goede babbel ook! Enkel serieuze reacties, je leeftijd maakt niet uit. Enkel je toewijding. Ik ben niet single dus alles discreet, dit kan het rollenspel zelfs verbeteren. Ik kan soms ontvangen en verplaatsen maar niet al te ver. Tot snel mams xxx  

Mama gezocht
hendrik 51 jaar Vlaams-Brabant - Lubbeek
Leuke momenten - Quality, Me Time
Zin in huidcontact, niet alleen zijn, buiten komen,privé zwemmen, leuke Resto, fijne momenten beleven ?? Buiten de lijntjes kleuren ??, Jij bent een Slanke tot magere verzorgde vrouw die graag leeft. Je wil je grenzen verkennen, verleggen. Je bent single , je hebt wel nood aan genegenheid, aan Quality, Me time. Je Leeftijd circa tussen de 28 en de 50. Ik ben net vijftig, Single, hoger opgeleid, zakenman, Zeer relax,niet roker, tof in omgang,sportief,1.88 groot, 87kg, savoir vivre,humor,klasse, opvoeding, hygiene & respekt. Ik heb ervaring,weet hoe fijne momenten te beleven en veel is bespreekbaar.Graag spreek ik met je af om kennis te maken en indien het klikt te genieten. Regio is minder belangrijk daar ik wekelijks in Leuven en Knokke verblijf en zodoende langs Antwerpen , Gent, Brugge, Brussel, Tienen en Genk langskom. Graag foto, discretie gegarandeerd !  

Leuke momenten - Quality, Me Time
Sweet daddy 48 jaar Vlaams-Brabant - Wilsele
Good girl...
Iedereen denkt dat je een voorbeeldig, braaf meisje bent... maar je fantaseert dat je over de knieen van je "daddy" ligt terwijl hij je een heerlijke portie billenkoek toedient... en dat hij je daarna verwent op allerlei manieren :-) Wel, dit is je kans! Deze slanke ongebonden universitair is op zoek naar een lief subje voor de lange termijn. Foto en meer info bij reactie.  
Gold 35 jaar Antwerpen - Aartselaar
Warm en Intiem
Jij bent de tikkeltje gestoorde vrouw die open staat voor avontuur, iets speels, iets gewaagd. Je durft je fantasie de vrije loop te laten en jezelf geheel te veliezen in het moment. Wat/wie ik zoek is eerder aan de zeldzame kant, maar dat maakt het des te mooier. Je squirt of staat open om te experimenteren met plasseks. Alles is bespreekbaar. Contact met foto en een woordje uitleg. Leeftijd is onbelangrijk.  

Warm en Intiem
Jeroen 40 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Samen genieten
Hier een verzorgde niet onknappe, lieve en ondeugende prille veertiger. Mooie bovenarmen, brede schouders, mooie gespierde billen, lichtblauwe kijkertjes, verzorgd gebit en geen baard of snor. Ik geniet van een toffe babbel, strelen, zoenen en een intiem voorspel. Een opbouwend voorspel en elkaar doen tintelen van genot. Ik ben op zoek naar een dame die net zoals ik elkaar discreet wil ontmoeten, eventjes weg van de drukke wereld. Alleen jij en ik. Ons geheimpje. Je mag op 100 procent discretie rekenen en ik ben zeker geen stalker. Een nee is een nee. Ik heb respect voor je prive situatie en zal er dan ook niet naar vragen. Wil je graag eerst wat heen en weer mailen is dit geen probleem. Graag serieuze reacties en geen fakers aub. Leeftijd speelt geen grote rol, zolang je maar een goedlachse vriendelijke dame bent.  

Samen genieten
Milan 47 jaar Limburg - Maasmechelen
Even wat anders!
Je wilt je verlangen laten leven en beleven, een sterk intiem verlangen waarbij je op zoek bent naar een gelijkgestemde vriend die je hierin aanmoedigt, geduld heeft, niet zelfzuchtig is, je laat zijn die je wilt zijn, je laat genieten van vuur en passie en waarmee je een goed gesprek in deze kan hebben. Een vriend die je laat stralen met respect voor jou en je privé leven. Een vriend waarbij jij je goed voelt, die goed aanvoelt en die er is voor jou! (regio: Limburg)  

Even wat anders!
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10