Zoeken naar wij interesse

Uw zoekactie voor wij interesse leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Matt 38 jaar Limburg - Peer
FWB
38 jarige, eerlijke, romantische, atletische gebouwde, verzorgde man met een hoog libido. Ik zoek een leuke vrouw voor fwb. Iemand om samen op alle vlakken lekker mee en van te genieten. Wederzijds respect en discretie is zeker van toepassing. Ben jij die leuke vrouw met dezelfde interesse en gedachte stuur dan een berichtje ;)  

FWB
Elias 44 jaar Antwerpen - Mechelen
Samen genieten
Hallo, Ik heb geen enkele behoefte aan oppervlakkigheid. Ik zoek een vrouw die weet wat ze wil en dat kan communiceren. Ik zoek een vrouw die mij laat doen wat zij wil. Jij hebt de controle; ik doe wat jij vraagt. Ik ben onderdanig, geduldig, volhardend. Ik heb magische vingers en een volleerde tong. Waar jij van wil genieten, doe ik. Ik ben een normale, rustige, lieve man. Ik zie er goed uit, kan een conversatie voeren die langer dan 10 minuten duurt, en ik ben respectvol en 100% durver. Ik rook niet, ben 1m74, normaal gebouwd. Fotos op eenvoudige aanvraag bij interesse  
koppok 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Happy single en zin in een gezellige, vurige connectie
Hey! Ik ben op zoek naar iemand om op regelmatige basis mee te stoeien. Samen lol trappen, babbelen, wat speels plagen.. En iets opbouwen tussen de lakens, ontdekken hoe elkaar helemaal gek te kunnen maken en tot het einde van de regenboog brengen :) Ik ben niet into extreme dingen. Gewoon passievol genieten, lichamen samen laten smelten. Geniet enorm van massages uitwisselen. Wel één kink.. ik hou ervan om mijn bedpartner te laten squirten ;) Maar laat ons vooral beginnen bij een fijn gesprek. Als je interesse hebt, laat gerust iets weten, met een foto ook graag x  

Happy single en zin in een gezellige, vurige connectie
Turkse roots 33 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
Turks en gehuwd
33 jaar Oost-Vlaanderen - Temse Gehuwde turkse man Dag dames, ik ben een niet onknappe, gehuwde man met turkse roots, geboren en getogen in Vlaanderen. Zoals velen heb ik een normaal leventje. Heb een lange periode een fwb gehad maar sinds enkele maanden was dit niet meer het geval. Ik dacht eraan om weer eens een advertentie te plaatsen hier om eens te zien of ik dit weer eens kon herpakken. Hygiene en discretie is vereist en geboden. Ik heb de mogelijkheid om ook te ontvangen. Leeftijd en uiterlijk is van minder belang, de klik die er zou moeten zijn is het voornaamste voor mij. Indien je interesse hebt hoor ik het graag voor een verder gesprek hopelijk. Mvg  
Saunaganger 50 jaar Antwerpen - Herentals
Saunamaatje
Wie wil me zaterdag 1 juni vergezellen in de sauna. Ik kijk uit naar openminded dame voor een respectvolle gezellige dagje samen genieten van een fijne babbel, de opgietsessies, een glaasje wijn, een etentje, enz. Na de sauna ieder weer zijn eigen weg naar huis. Bij interesse, mail me vrijblijvend ter nadere kennismaking. Groetjes!  

Saunamaatje
Marc 44 jaar Vlaams-Brabant - Affligem
Weg met de dagelijkse sleur
Hallo , welke leuke dame is de dagelijkse sleur ook beu en is te vinden voor wat meer spanning en fun in haar leven ? Weliswaar met de nodige discretie en wederzijds respect voor elkaars wensen . Ik ben een slanke en zeer nette gast van 47 , 1.80m , 74kg slank en sportief. Mooi en groot zeer net geschoren speeltje. Absoluut niet fake ! Ik sta voor veel open , wie heeft interesse aub Grtjs  

Weg met de dagelijkse sleur
Just4Fun 53 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Is er een dame hier met ervaring met droog neuken, lees verder...;-).
Dag dames, wie heeft er ervaring met droog neuken, ik heb het 's ervaren jaren geleden en het was zalig... We zitten naast elkaar, je draagt een rokje of kleedje, ik een makkelijke broek. Eerst strelen we elkaar sensueel, eventueel ook zoenen/tongzoenen, mijn hand gaat onder rokje/kleedje en ik streel over je slipje om jou poesje nat te krijgen en op te winden terwijl jij in mijn broek over mijn slip wrijf en mijn penis hard voelt komen. Eens beide goed opgewonden komt jij bovenop mij zitten en beweeg je heen en weer bovenop mijn penis, let op ! we houden beide onze slip aan en er is GEEN penetratie, alleen het gewrijf van de intieme delen. Als alles gaat zoals het moet, kunnen we zo beide tot een heerlijk orgasme komen..., heerlijk. Heb je hiervoor interesse, vragen of heb je zelf een leuk voorstel dan hoor ik het wel;-).  
Bent 59 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Ben jij een Geile MILF Mama?
Ben jij een geile mama die nood heeft aan een lekkere sexdate met ervaren en respectvolle man? Ik geef je een intieme massage, lekker lange befbeurt en indien gewenst nog veel meer.... Ik kan verplaatsen en ben super discreet. Als je interesse hebt, schrijf me dan snel.  
Robert 57 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vrouwelijke Studente die Ontspanning Zoekt
Ervaren en zachthandige man geeft een gratis intieme body massage aan een vrouwelijke studente die graag eens wil ontspannen tijdens het drukke studeren. Discretie en hygiëne. Stuur een bericht met je beschikbaarheid als je interesse hebt.  
Peter 60 jaar Oost-Vlaanderen - Gavere
Zoek kleine vurige dame
Ik zoek sexcontact met een petite lady maximaal 1m60-65 met mooie rondingen. Ik ben zelf volslank, verzorgd, zachthandig en discreet. Ik kan verplaatsen over langere afstand. Reageer nu bij interesse met een korte beschrijving en jouw wensen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10