Zoeken naar wij kunnen

Uw zoekactie voor wij kunnen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mister X 47 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Proberen we eens anaal?
Mijn fantasie is eens anale x. Fantaseer jij hier ook over? Durf je? 47jarige normaal gebouwd kwam graag in contact met een vrouw of koppel waarbij de vrouw ook eens anaal op ontdekking gaat. Verzorgd en zeer discreet. Wel kunnen ontvangen. Graag een mailtje met WhatsApp nr  
Thomas 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Op zoek naar een heerlijke, passionele VROUW
Ben jij een leuke, eventueel gehuwde of in een relatie zijnde VROUW die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit, aandacht, passie? Sta je open voor een overheerlijke, discrete vriendschap met een gehuwde man zoals ik (175cm, 87kg, bruin haar, grijze ogen, ...) om af en toe mee af te kunnen spreken als het klikt. Je houdt van zoenen, strelen, knuffelen, een goeie open babbel, spelenderwijs, maar ook van een overheerlijke, vurige en intense vrijpartij als we beide verder willen gaan. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik werk in Herent en ben daar bijna alle dagen gedurende de dag beschikbaar. Ik kijk zeker uit naar je spontane reactie met meer dan 1 zinnetje en graag met leestekens. Liefst Leuven en omgeving. Tot gauw!  
Jan 45 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke vrouw mist dit
Welke vrouw mist zoals ik spanning. Wie houd er van om beetje uit te dagen. Welke vrouw zou het fijn vinden om samen mannen uit te dagen en wetende dat ze je niks kunnen maken omdat ik erbij bij. Dan denk ik aan sliploos naast me zitten en dat mannen het zien. Of koppels. En dan de gezichten van mannen zien. Of naar een sauna en daar samen mannen plagen. Dat we erna zo opgewonden zijn en dan samen Heerlijke sex hebben. En erna gaan we voldaan naar huis en niemand komt dit te weten. Ben je single of getrouwd. Je geheim is veilig. Ik ben discreet en ik verlang iemand discreet. Welke vrouw zit dit zitten om samen dit langdurig te doen. Leeftijd en afstand spelen geen rol. Wie is serieus. Heb afgelopen maanden genoeg fakers gehad  
Hannes 33 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren 0474446046
Zondag 2 juni jarig
Ik ben zondag 2 Juni 34 jaar en vroeg mij af of er een vrouw is die deze verjaardag samen eens wil vieren. Er na de middag een leuke dag van maken. Kunnen de komende dagen al eens kennis maken en zien wat we kunnen doen samen. Ben zelf een lieve en rustige man die geniet van het leven. Heb hiernaast nog 3 fantasieën die ik eens wil zien uitkomen ooit. Zou super zijn deze eens op mijn verjaardag waar te maken indien mogelijk. Sta jij hiervoor open kunnen we alvast even kennis maken. Alles met respect voor elkaar.  

Zondag 2 juni jarig
ryder 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
opzoek naar een friends with benefits
goede avond iedereen. simpel gezegd ben ik opzoek naar een friends with benefits. heb al verschillende apps geprobeerd, en hoewel ik er succes vind wilt zo goed als iedereen een relatie beginnen. nu ben ik daar niet per se op tegen, maar is niet iets wat ik op dit moment zoek. dit gezegd zijnde hoop ik via deze weg iemand te leren kennen dat hetzelfde zoek dan ik. ben niet naar iemand specifiek opzoek, leeftijd, gewicht, lengte,... is niet echt van belang. zolang je ook een FWB wil zou ik graag een mailtje van je ontvangen. ik ben zelf in bezit van een locatie waar we het bed kunnen delen en beschik ook over vervoer moest je liever hebben dat ik mij verplaats. allesinds zijn er genoeg mogelijkheden waar we ons toe kunnen wenden. als laatste wil ik je bedanken de tijd te nemen mijn oproep te lezen en wil ik u alvast nog een fijne avond toewensen.  
Johan 42 jaar Antwerpen - Mechelen
Friends with Benefits
Welke vrouw wil fijne afspraakjes maken met een niet onknappe man? Misschien kunnen we deze samen invullen...Met respect voor jou noden en verlangens zou ik je graag ontmoeten..Ik ben een sportieve, casual geklede verzorgde man: 1m80,72 kg,niet roker Ben discreet! Ik hou ervan om naar de sauna te gaan,massage te geven en te ontvangen. Knuffelen, likken,enz...Ik verlang al naar jou...Oudere volslanke of verlegen vrouwen aarzel niet om te reageren....ik zie uit naar jou reactie! Kan me verplaatsen en ontvangen bij de juiste klik...  
Peter 51 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
gebonden man op zoek naar ( liefst gebonden) vrouw
Hoi , zit jij ook in een relatie maar heb je soms het gevoel dat je lichamelijk niet volledig aan je trekken komt, .... enjoy the club ! Misschien dat wij tweeën elkaar iets kunnen aanbieden wat we beiden missen , zonder onze bestaande relatie daarvoor te hoeven opblazen. Ikzelf ben een gewone sportieve man van 52j , 176 , 75 met flexibele job die mij voldoende vrijheid geeft. Wat kan ik jou bieden ? Een lekkere dosis humor, spanning, avontuur , respect , hygiëne , discretie en me-time om je hoofdje even volledig leeg te maken en opnieuw te vullen met passie en aandacht. Ben jij een vrouw die haar lichaam verder wil verkennen , heb je persoonlijkheid en sta jij open voor avontuur , stuur mij dan een mail , en misschien vinden wij elkaar ?  

gebonden man op zoek naar ( liefst gebonden) vrouw
Gabriël 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gehuwd in een seksloze relatie.
Bescheiden, rustige, zachtaardige, viriele man met grote huidhonger in een seksloze relatie. Hou van diepgaande gesprekken, een lang voorspel, knuffelen, zoenen en van goede seks, geen extremiteiten. Aangezien mijn vrouw aseksueel is heeft zij nooit zin in de daad. Dit is al jaren zo, ik wil daar verandering in brengen. Door medeweten van haar mag ik op zoek gaan naar een vrouw met een gezond libido die echt kan genieten van seks. Misschien zit je in een soortgelijke situatie en kunnen we elkaars tekorten aanvullen. Ben niet veeleisend doch zijn respect, begrip, hygiëne en veilig vrijen een must. Ben gestereliseerd, fit en gezond, geen hoereloper. Hoop langs deze weg een vaste vriendin te vinden.  
Jaak 59 jaar Limburg - HASSELT
Rijpere dage gezocht voor regelmatig
Verzorgde rijpere man zoekt één vaste dame vanaf 60 tot 70j die mij 1x maand zou kunnen ontvangen of op kamer gaan. Stuur me je voorstel, en ik antwoord. Bedankt! Jaak.  
Mediterraan 43 jaar Limburg - HASSELT
Mediterraans lover
Ola, zit je net zoals mij in een lange relatie/huwelijk waar de sleur erin zit? Heb je nood aan wat meer passie en snak je naar meer intimiteit? Wat meer spanning in je leven? Ik ben opzoek naar een leuke dame voor een FWB relatie? Enkel uitkijken naar spanning, passie en intimiteit om de batterijen opteladen en uittekijken naar de volgende date? Stuur dan een mail en we bekijken of we iets kunnen betekenen voor elkaar. Ik ben een grote, normaal gebouwde sportieve kerel, hoger opgeleid en gesteriliseerd. Discretie gewenst en geboden  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10