Zoeken naar zin om

Uw zoekactie voor zin om leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Knap xl discreet 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Knappe gebonden dertiger zkt knappe, sportieve fwb voor discrete dates
Hallo dames! Hier een knappe, sportieve dertiger met bovengemiddeld libido die via deze weg een goed uitziende, sportieve fwb zoekt voor discrete doch ongeremde dates overdag tijdens de week. Fysieke en mentale klik is daarbij essentieel, leeftijd en regio minder van tel. Ik verplaats me makkelijk doorheen Vlaanderen en Brussel. Zin om elkaar beter te leren kennen en - mits klik - nóg wat beter? ;)  

Knappe gebonden dertiger zkt knappe, sportieve fwb voor discrete dates
Jari 29 jaar Antwerpen - Balen
Boy next door (in relatie)
Deze 28 jarige ‘boy next door’ zit in een relatie en wil dat ook zo houden. Maar door mijn enorm libido zoek ik (bij voorkeur vast) een ‘speeltje’. Alles kan, niks moet. 1m83, normaal gebouwd, bruin haar, groene ogen en steeds klassevol gekleed, op werkdagen in pak. Wie heeft er zin? Of welke vrouw herkent zich in deze situatie?! Daten kan op eender welke locatie, heb jij een leuk voorstel? Geef een seintje en we werken samen zonder twijfel iets geils uit ;-) PS: ik ben zeer viriel en kan makkelijk een gaatje in mn agenda vrijmaken.. Kik / Whatsapp en herkenbare foto volgen bij reply.  

Boy next door (in relatie)
Nick 42 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
BDSM ontdekkingstocht voor beginners (v)
Welke avontuurlijke meid heeft al lang het verlangen met BDSM kennis te maken? Deze rustige, heel ervaren Meester helpt je op weg. We nemen ruim de tijd om kennis te maken, kunnen mailen of elkaar ontmoeten bij een drankje om te praten. Ik kan je veel vertellen, je kan al je vragen stellen of over je intiemste fantasieen praten die je nog nooit aan iemand hebt durven vertellen. Als het klikt en je er zin in hebt, kunnen we ook de eerste stapjes zetten, maar dat hoeft zeker niet. Alles op z'n tijd, het gaat sowieso op jouw ritme en met respect voor jouw grenzen! Ik heb ervaring met beginners, dus weet dat de stap zetten niet makkelijk is en weet heel goed dat er ook veel twijfel en onzekerheid komt bij kijken, als het eenmaal concreet wordt. Maar laten we het vooral gezellig maken, je doet dit voor jezelf! Voor vrouwen tot 35j zonder ervaring, locatie: Nederland en Vlaanderen. Interesse? Stuur een berichtje waarin je jezelf voorstelt!  
Peter 48 jaar Antwerpen - Mol
Zoek vrouw voor deze avond uitgebreid klaar te likken
Zoek een eerlijk verzorgde vrouw om deze avond uitgebreid klaar te likken. Meer kan niets moet! Ik kan ontvangen. Hygiëne en discretie geboden. Leeftijd niet belangrijk hygiëne des te meer. Geen fakers en vrouwen die niet opdagen aub!!. Wie heeft er zin?  

Zoek vrouw voor deze avond uitgebreid klaar te likken
David 56 jaar Antwerpen - Westerlo
Vrouw-Fwb gezocht
Goeiemorgen, man van 57j, 1m86 en +-82kg is op zoek naar een single vrouw die af en toe op een maandag of woensdag zin en tijd heeft om af te spreken om ons dan lekker samen te amuseren. Alles rustig aan, genieten en laten genieten... Wie heeft er zin en tijd ? Grtjs en tot... D.  
Glenn 32 jaar Antwerpen - Balen
Dame gezochten voor voeten massage / fetish
Welke Dame heeft zin om haar voeten te laten verwennen ? Meer mag maar is geen must . Ook leeftijd speelt geen rol . Ik kan zelf niet ontvangen maar als u ook niet kan ontvangen wil ik wel een kamer huren op mijn kosten . Met vriendelijke groeten , Glenn  
Joris 48 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem
Vrijen in de natuur tussen de paarden
Welke dame heeft zin om eens lekker te vrijen in de natuur tussen de paarden. In de stallen van de paarden kan ook. Ik kan heel discreet ontvangen. Laat je fantasie gaan en tot snel.  
Verwenner 32 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Laat je verwennen
Op zoek naar mature, curvy dame Hey, ik ben een slanke kerel met een zwak voor vollere dames. Dikke billen, zachte buik, zwaardere borsten... Vooral bij vrouwen ouder dan mezelf. Herken je jezelf in deze omschrijving en heb je zin om eens uitvoerig verwend te worden? Met focus op jouw genot? Dan ben ik je man. Ik kan het ijs breken door je eerst een uitgebreide massage te geven en deze te volgen door een heerlijk intieme likbeurt tot je jouw hoogtepunt bereikt. Daarnaast is er nog veel mogelijk, maar alles vrijblijvend, natuurlijk. Stop is stop. Zelf ben ik niet-roker, normaal geschapen en intiem getrimd. Nog vragen? Stel gerust! Hieronder alvast een voorsmaakje.  

Laat je verwennen
Thuiswerk 40 jaar Limburg - Diepenbeek
Welke slanke dame wil het thuiswerk wat pittiger maken?
Hey jij. Ook moe gestaard op jouw scherm? Heb je nood aan een beetje ontspanning in de vorm van afleiding? Beschik je over een gezond libido en heb je zin om beetje ondeugend te mailen met een slanke grote man? Verras me, ik antwoord jou snel! Tot zo  
Balouke 47 jaar Antwerpen - Westerlo
Heyz
Goedendag, Ik ben op zoek naar een lieve vrouw die net als ik aandacht te kort heb in mijn relatie. Één vrouw die zin heeft om te chatten en mss later eens af te spreken Ik ben een zachte lieve man van 47,iets zwaarder gebouwd maar das gewoon meer zachtheid :) Leeftijd of afkomst is totaal onbelangrijk :) Met vragen stuur je maar he Wachtend op een antwoord Groetjes  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10