Zoeken naar ( liefst ) veel

Uw zoekactie voor ( liefst ) veel leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jake 47 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Daddie zoekt twink of femboy
Hey, ik ben een 48 jarige man, type daddy die op zoek is naar een leuke en geile jongeman voor fun. Zelf ben ik normaalgebouwd met licht leeftijdsbuikje... Grijze haren, stoppelbaard. Type George Clooney (dan wel zonder zijn bankrekening hehe) Hou van humor, spontaniteit en van een licht onderdanig type jongeman. Leeftijd liefst early 20's.. max 30. Liefst niet al te veel beharing en niet-roker. Respect, hygiëne en discretie zijn een absolute must. Niets tegen de zin! Alles kan maar niets moet. Ik zal jou goed verwennen met mijn mond en pik. Blijf je liever passief...geen probleem, ik neem het heft graag in handen. Wil je toch wat actiever zijn, ook geen probleem hoor. Kijk al uit naar een spannende ontmoeting, doe gerust een voorstel. Indien klik kan er ook regelmatiger afgesproken worden. Geile groetjes!  
jan 67 jaar Antwerpen - Duffel
full body massage en happy end
ben slanke senior en zoek slanke senior die kan ontvangen liefst geschoren voor regelmatig discreet contact: masseren met amandelolie elkaar likken kussen zuigen naar wederzijds hoogtepunt  

full body massage en happy end
john 59 jaar Oost-Vlaanderen - Wachtebeke
Zaadlozing
Deze namiddag kan ik in alle discretie ontvangen te Wachtebeke tot 19h30. Als iemand wil verlost worden van zijn overtollig zaad, dan mag je altijd langs komen. Ik pijp en slik met veel plezier. Uiterlijk of leeftijd maakt totaal niet uit, wel hygiëne en liefst niet roker. Eventueel kunnen jullie eerst douchen hier.  
Robert 62 jaar Antwerpen - Kapellen 0472086641
Voyeur wil een man toekijken bij het rukken
Welke, liefst besneden, man kleedt zich voor mij uit, rukt zich en spuit op mij? Stel je even voor en laat me weten wanneer je kan. NIET BELLEN, enkel mail of sms  
Tom 61 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Daddy zoekt lieve zoon
Ik ben 62/184/75, verzorgd, mannelijk niet behaard en ik zoek een SLANKE zoon tussen 18-35 die ook houdt van soft, genieten van elkaar. Lekker samen knuffelen en meer met een drankje en een babbel. Hygiëne en discretie zijn belangrijk. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Heb je vragen en/of belangstelling stuur gerust een boodschap en vergeet je stats niet te vermelden en ook wat je graag zou doen, liefst meer dan een simpel zinnetje.  
Biboy 36 jaar Antwerpen - Edegem
Voor nu
Iemand die mij kan ontvangen in mortsel , edegem , kontich, lint ,hove of boechout ? Ik 37 versa 90kg 1,75m 16cm . Ik hou van Pijpen , likken , rimmen , deepthroat , slikken , laten neuken , . . . Jij liefst ouder  
Discreetdude 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Op zoek naar mannelijke hetero die eens wil experimenteren...
hey, deze advertentie is bedoeld voor de gasten die normaal als hetero door het leven gaan maar toch ook af en toe eens zin hebben in iets anders. Ik ben zelf een fitte slanke man, met een zeker niveau, en ik houd van de mannelijke energie van een kerel die niet veel ervaring heeft met andere mannen maar er wel open voor staat (bijv. samen naakt rondlopen, samen een porno kijken en onszelf verwennen, eventueel met een hand rond jouw lul en omgekeerd; eens elkaar s pik proeven in de mond, etc etc). Ik zoek een maat, jonger dan 45j, ook sportief, GEEN geschoren schaamstreek, discreet en af en toe beschikbaar. Ik kan ontvangen of we spreken ergens neutraler af. Ik ben zelf openminded en aangenaam in de omgang. Ook voor wie dit helemaal nieuw is, reageer gerust. Liefst mensen jonger dan40j. Reageer met een serieuze intro en doe er een foto bij (onherkenbaar).  

Op zoek naar mannelijke hetero die eens wil experimenteren...
Kris 38 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Lekkere pijplul gezocht
Ik zoek lekkere lullen die graag gepijpt worden. Ben zeker wel in voor outdoor, rolspelen, gewoon rukken, samen naakt... Gloryhole mogelijk. Ik houd van ongewassen, onbesneden penissen en van online geilen ;-) Ik ben 1m69, 58 kg. Ik kan ontvangen en verplaatsen (Aarschot, Antwerpen, Brussel). Liefst rond mijn leeftijd.  
Bas 35 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Zoek ouder man op me te verwennen
Hey, Zoals de titel al zegt zoek ik een man van 50+ om me lekker lang te verwennen. Ik ben 36, normaal gebouwd en verzorgd. Ik zoek iemand die zijn tijd neemt voor mij en niet snel snel. Het liefst zou het voor deze middag zijn. Ik kan gemakkelijk verplaatsen. Lieft iemand die ook verzorgd en proper is. Laat maar iets weten. Groetjes  
Curious top 33 jaar Antwerpen - Turnhout
Hetero met nieuwsgierig kantje
Ik zoek gewoon een leuke gast (max 37j) of koppel MV voor fun en eventueel voor vaker. Niks te serieus. Veel kan en niks moet, go with the flow zolang het maar voor iedereen leuk blijft ;) Discretie, geen SOA's en respect gevraagd en uiteraard ook gegeven. Liefst uit de buurt ;)  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10