Zoeken naar alles kan

Uw zoekactie voor alles kan leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kastaar 67 jaar Limburg - Peer
Wat als...
Wordt je piemel niet meer stijf, is je voorhuid te smal, lukt het niet omdat je te zenuwachtig bent, ben je te verlegen of...., maar kan je toch nog genieten vanintiem contact, laat het me weten. Misschien kunnen we toch afspreken en leuke momenten beleven. We zijn niet zo ideaal zoals hier dikwijls gevraagd wordt. Antwoord krijg je, maar het kan even duren. Vertel me over je probleem en wat je leuk vindt.  
Jeremy 49 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jonge gast gezocht voor fun met ouder
Zijn er hier soms jonge, gespierde twinks, Arabs of blacks die graag eens willen gemasseerd worden met beetje fun. Reageer met stats en/of foto's aub. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Geen financiële bed.  
Lawrence 25 jaar Oost-Vlaanderen - Nazareth
Bi-boy twink Saunate publieke wellness vandaag 17u tot 22u
Hey, ik ga sebiet naar Saunate. Ik ben volledig gewaxt en met roze gelakte teennageltjes in witte slippers kun je me daar gemakkelijk herkennen. Wie volgt mij in een sauna of de stoomcabine en zet zich naast mijn voetjes en begint mijn voetjes aan te raken, zo weet ik dat je dit gelezen hebt ;). Ik hou er van mijn voetjes en lichaam te laten masseren. Geef je graag een pijpbeurt terug als dit mogelijk is volgens drukte, op het wc kan ook ;)  

Bi-boy twink Saunate publieke wellness vandaag 17u tot 22u
vriend en date 67 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
vriend en date
zestiger zoekt jongere man voor vriendschap en méér, omg kortrijk menen, ikzelf kan niet ontvangen  
St 91 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
In blootje voor rijpere man
Hallo, Ik zoek een rijpere maN, die graag jonger heeft en voor wie ik kan strippen en mij klaar wil trekken. Regio gent buiten in de natuur. Met de ballen spelen en mij doen spuiten als ik volledig bloot en heet sta. Liefts 60+ Tot vanavond rond 19h?  
Gin 57 jaar Antwerpen - Bornem
Wie zin
Wie zin ,veel mag en kan  
kust 50 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
date volgend weekend
Verblijf van vrijdag tot zondag aan de kust. Zoek leuke man die kan ontvangen, voor nog leukere xdate. Ben 49, 172, 74, gn bbs. Voor veel te vinden, volgens het "veel kan, niets moet principe". Pijp heel graag en ben bottom (safe). Hygiene, respect en beetje niveau graag. Leeftijd speelt minder een rol, liefst ouder. Wel graag niet roker. Graag enkel serieuze reacties.  
Beer 57 jaar Vlaams-Brabant - Lubbeek
Bott kan discreet ontvangen na 19:00
1m76,83, korte baard, behaard, intiem kaal. Kussen en wederzijds pijpen zijn belangrijk. Ben bott voor neuken. Poppers kunnen. Wees aub duidelijk wat je wel/ niet wil. Ik date niet anoniem. Dus. Toon je gezicht. Na 19h kan ik discreet ontvangen  

Bott kan discreet ontvangen na 19:00
Ikke 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke bischierige man heeft zin en loopt geil?
Zou graag afspreken met een bischierige man die geil loopt en is om zich naakt te laten bekijken, zijn pik en ballen te laten keuren en bespelen,... dat maakt me geil en dan mag je mij laten spuiten. Maakt niet uit of of je klein geschapen bent, geen erectie meer hebt, vlug klaarkomt,... als ik maar met je kan spelen en lekker geil wordt. Ook tv, cd, sissy is welkom. Een pluspunt is dat je onderdanig bent en onervaren.  
Bottomsletje 53 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Zoek harde paal om mijn kontje te vullen en andere dingen
Wie wil deze bottomslet ontvangen en mijn mond en lekkere kont gebruiken. Veel kan niks moet. Mij opleiden tot geile lustslet kan. Hou van lekkere pik(ken). Als het klikt , slik ik. Wel iemand of meerdere voor regelmatig. Zoek gay-of bitop. Wie is niet fake hier. Kan mij verplaatsen, ook richting Antwerpen of Gent. Ben benieuwd en verlekkerd op jullie geile voorstellen. Heb gespoeld kontje.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10