Zoeken naar als jullie geen ervaring

Uw zoekactie voor als jullie geen ervaring leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Johnny 42 jaar West-Vlaanderen - Roeselare 0479326274
pijpen
hoi ik ben een hetero man van 42 ik zou graag eens ervaring op doen met mannen mogen oudere mannen zijn ook ik zou graag leren goed pijpen van een man met ervaring die me regelmatig eens kan ontvangen bij hem thuis uit mijn streek koppels ook welkomik sta voor veel open op andere vlakken ook spreek dit je aan aarzel niet om een bericht na te laten  
Dad 50 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Daddy zoekt een zoon
Ik zoek een slanke zoon (18 tot 23 jaar) met weinig of geen ervaring, die ik mag strelen, pijpen, rimmen. Jij beslist verder wat er kan, je mag ook passief blijven. Bij interesse mail dan met je stats, vanwaar je bent en jouw wensen & mogelijkheden. Respect & discretie zijn gevraagd & geboden. Indien het klikt is regelmatig contact mogelijk.  
Master4boys 49 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Master4boys
Meester 48j buurt mechelen leuven zoekt slaven subs onderdanige boys bischierige jongens jongens met bepaalde kicks onervaren jongens passieve boys ...sta voor alles open. Bondage blinddoek spanken edgen vernedering plas gebruiken assplay cbt cmnm...jij zelfde interesse of nieuwsgierig ernaar? Laat maar weten! Ben jij dus jonger dan 30, sub, Slaaf, onderdanige boy, bi. Bicurieus,...met of zonder ervaring en wil jij graag opgeleid worden door een meester maar ook eventueel met een andere jongen er bij opdrachten moeten doen? Vind jij bondage blinddoek gag collar handboeien vernedering gebruikt worden ook zo geil of fantaseer je er al zo lang over en wil je nu de stap zetten? Jij bent jonger dan 30 en slank? Vanwaar in belgie je bent maakt niet uit, we kunnen ook op andere locatie. Reageer dan nu met stats, ervaring en pic lijf lul. Tot snel!  
Eerste keer 28 jaar Antwerpen - Schoten
Gebonden man zoekt eerste keer
Ik ben een gebonden man 28j, 1m70, 70kg, die voor 't eerst een keer geneukt wilt worden. Ik ben enkel ervaring met pijpen en een dildo in men kontje maar wil eens (safe) het echte ding (begin juli). Ik zoek iemand die kan ontvangen (liefst bi) en die zen tijd neemt om eerst elkaar online te leren kennen. Fantasieën, ervaringen, foto's... delen via mail of discord voordat we de stap zetten naar afspreken en meer te doen. Ik ben niet vrouwelijk dus als je dat zoekt, sorry. Stel jezelf effe voor (leeftijd, ervaring, locatie, fantasie...) en we zien wel wat er van komt.  

Gebonden man zoekt eerste keer
Julius 34 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Zin in man
Weer zo'n dagje waar ik zin heb in een leuke zachtaardige man. Wat teasen en en dan broek uit om je te pijpen en rimmen en wat je nog wil doen. Wie heeft ervaring hierin en wil wel eens afspreken voor een date. Als het kan mag funbuddy ook.  
Joris 39 jaar Brussel (gewest) - Evere
Bedienen
Straks is mijn vriendin enkele uurtjes weg. Ideaal om mijn fantasie van een man te verwennen uit te voeren. Jij kijkt een filmpje van mij en mij minnares of je iets anders en terwijl bedien ik je. Ik heb weinig ervaring met mannen masr heel veel zin in. Graag 55+ aub uiterlijk onbelangrijk. Hygiene des te meer. 19u bij mij X  
Tommy 23 jaar Antwerpen - Turnhout
Voor daddy
Zoek een oudere man met ervaring die deze knappe sportieve jonge gast wil verwennen, pijpen rimmen en met kontje spelen. Ook wederzijds. Iemand die vanavond kan ontvangen in de regio. Liefst iemand met een grote paal en slank/sportief geschoren lichaam. Graag reactie met stats foto en locatie.  
Try-out 41 jaar Waals-Brabant - Waver
Op hotel te Waver
Ik zoek mijn 1e ervaring ikzelf 42 191 86 normaal gebouwd (klein buikje), kaal met baard, eerder bottom ingesteld(wil ik proberen) ik kan ontvangen na 23u Doe mij een voorstel met foto , anders prullenbak  
Tom 27 jaar Antwerpen - Hoogstraten
Seks met beginner (bottom) in Hoogstraten.
Is er iemand in Hoogstraten die mij nu kan ontvangen voor heerlijke seks? Ben 27, 1m85, 90kg, behaard. Heb nog weinig ervaring maar ben bottom ingesteld. Eerste keer sowieso softseks, bij klik mag je me ook neuken. Indien gewenst doe ik graag vrouwenkleren aan. Tom  
Driver 39 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Conciërge, bewaker, parkeerwachter ...
Vorig jaar was ik op date in een parkeergarage en heb ik samen met een parkeerwachter een geile date beleefd. Wie kan me deze ervaring opnieuw laten beleven? Eventueel ook een bewaker in een shopping centrum of winkel, of iets in die aard?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10