Zoeken naar belang*

Uw zoekactie voor belang* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Joris 64 jaar Oost-Vlaanderen - Maldegem
70+met lust en verlangens gezocht
Ik zoek een oudere man om samen van het leven te genieten. Laat me weten wat je wensen zijn voor onze toekomst, hoe we te werk kunnen gaan om regelmatig gezellig samen te kunnen zijn en onze fantasieën werkelijkheid te laten worden. Ik kan niet ontvangen. Ik sta voor veel open, ben speels en geil. Je uiterlijk of handicap zijn niet van belang, wel je ingesteldheid. Graag antwoorden met duidelijke wensen.  
Eric 69 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Sofdate
Ik kan ontv hygiëne belangrijk verzorgd geschoren nt roker poppers vd liefhebbers ik reageer niet op hi hallo reageer met een woordje uitleg 170 79 69 Mvg E  

Sofdate
steve 46 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Ik zoek de oudere leeftijd minstens 58j.
Graag iemand om bij voorkeur af en toe geil contact te hebben. Ik zoek vooral geen jonge leeftijd ik val op oudere leeftijd Niet jonger dan 58j. Uiterlijk niet van belang dus zeker ook volslank.zware buik, behaard of onbehaard is allemaal prima. Ik zoek GEEN zonnenbanktype piercing enof tatoagetype zelf heb ik het ook niet. Ik zoek gewoon een onopvallend oudere persoon. Graag met een dikke eikel . Ik sta voor veel open ben lichtjes onderdanig Ingesteld, ik wil je rimmen ook als je da wenst, veel kan. Ben 1m73, 85kg gbbs.gewoon formaat men pik en spuit goed zie de fotos. Ik reageer op uitgebreide duidelijke mail en graag met foto van je lul erbij.  

Ik zoek de oudere leeftijd  minstens 58j.
Botje 34 jaar Vlaams-Brabant - Zaventem
Zaterdagnacht
Hi, ik moet zaterdag op zondag rond 04u00 iemand afzetten aan de luchthaven. Daarna zoek ik wa geils. Bij wie kan ik langskomen? Ikzelf ben 34j 1m78 88kg bottom. Veel is bespreekbaar en mogelijk. Leeftijd, looks en afkomst zijn voor mij niet belangrijk.  
forecast 72 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Bi-senior, beartype, korte baard, zoekt een bi-senior.
Bi-senior, beartype, korte baard zoekt in de regio Roeselare (niet verder) een bi-senior, die mij kan ontvangen tijdens de dag met een tas koffie en waar alles kan, niets moet. Ben nudist, loop graag naakt. Vriendschap is ook belangrijk. Hygiëne en discretie. Antwoorden met één lijntje worden per direct verwijderd. Geen ellenlang mailverkeer. Afspreken en kennis maken. Onnozelaars, zeveraars en fakers zoek het elders.  
Tof gaykoppel 47 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Unieke kans. Gaykoppel zoekt leuke sexbuddy REAL DISCREET
Ervaring niet nodig, 300% DISCREET , enkel voor gasten die meer dan eenmalig willen, vriendschap en geile (safe)sex. Getrouwd geen probleem, maar je moet je wel kunnen vrijmaken af en toe, (twee)maandelijks? ,hyper discreet, soavrij, wij zijn 46 en 55, jij tsn 25 en ong 55, liefst versa. Heel eerlijke advertentie, geil met stijl voor idem, niet twijfelen, doen, kunnen ontvangen, geen financiële bedoelingen.straks ? of binnenkort! Graag netjes (hygiëne mega belangrijk),Bereid zijn fotooke te sturen. NO FAKE. Geout niet nodig. Strikte geheimhouding. Geen interesse in gasten die zuiver passief zijn of veeldaters.  

Unieke kans. Gaykoppel zoekt leuke sexbuddy REAL DISCREET
Bob68 56 jaar Limburg - Houthalen-Helchteren
Bi versa zoekt plezier met 2
Hey, fijn dat je deze ad leest. Ik zoek iemand van een beetje niveau om samen te spelen, strelen pijpen en elkaar neuken, dit laatste wel safe! Bij interesse speeltjes zijn ook aanwezig. Ik ben hygiënisch netjes geschoren, en sta erop dat de andere persoon dat ook is, discretie is zeer belangrijk voor mij! Lijkt je dit wat, reageer dan snel. Ik kan ontvangen!  

Bi versa zoekt plezier met 2
Gunther 46 jaar Oost-Vlaanderen - Berlare 0474863075
Zoek gast met XXL(+20CM) LUL TE BERLARE 0474/86/30/75
Ik ben al heel lang opzk naar ne man,gast,gay,hero,bi,turk,Arab leeftijd en look ni belangrijk WEL CM VAN XXL LUL ZIJN BELANGRIJK +20CM,om bij mij thuis lekker lang en VERY DEEPTHROAT AFTEZUIGEN TOT JE AL 6SPUITENT UW LADIG WARMZAAD IN EN OP MONDJE SPUIT TERWIJL JIJ NAAR EEN SEXFILM KIJKT NAAR EIGEN KEUZE +EEN DRANKJE..IK KAN DISCREET THUIS ONTVANGEN VOOR EEN LEUKE EN LEKKER PIJP EN ZUIG DATE..IK,M72,86KG,LANG Zwartkrulhaar groene ogen,geen snor,bril of baard,zerzorgt.en woon proper en deftig.als je voldoet aan mijn berichtje,en je wordt grg deep afgezogen sms mij dan uw cm van uw harde grote paal(+20) via Wattsapp of smsje 0474/86/30/75..het liefst eerlijke personen aub..dank voor het lezen van mijn advertentie en tot heel vlug hoop 🥰🤞🤞 ( heb ook een lek’ere FLASHLIGHT zalig amai...grtz gunther Oost-vlaandere ( BerLare)  
Fidus 33 jaar West-Vlaanderen - Anzegem
Gezellige top zoekt fun (ontv-verpl)
Hey! Ben een 33 jarige top die op zoek is naar een leuke kerel die eerder bottom ingesteld is. Leeftijd niet zeer belangrijk maar deel dit wel mee in je reactie, je weet toch ook graag hoe rijp je wijn is? :) Zelf besteed ik graag voldoende tijd aan hygiëne en bij een date hoop ik dat dit wederzijds is. Ben niet de magerste, niet de dikste, gewoon mezelf en dat is al een grote uitdaging tegenwoordig. Ik kan ontvangen maar ik kan ook verplaatsen in aangegeven regio. Discretie uiterst belangrijk. Heel graag had ik gehad bij een reactie dat deze meer dan één zin bevat, niet meteen de vraag naar foto's en dat je niet de bedoeling hebt om me aan het lijntje te houden. Misschien ontmoet ik hier wel iemand die echt is? Groetjes!  
Tom 61 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Daddy zoekt zoon
Ik ben 62/184/75 en onbehaard. Ik zoek een SLANKE zoon tussen 18-35 die ook veel houdt van soft, samen genieten van elkaar. Discretie en hygiëne zijn een must. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Regelmatig kan bij wederzijdse klik. Heb je belangstelling of vragen stuur gerust een boodschap en vermeld zeker jouw stats en verlangens.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10