Zoeken naar ben hallo

Uw zoekactie voor ben hallo leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Geil 43 jaar Oost-Vlaanderen - Knesselare
Geil en genieten
Welke man loopt ook geil, en wens ook graag samen te genieten. Ik sta voor veel open, hygiëne en discretie vereist. Zelf ben ik 1.75m 75kg 17x4  

Geil en genieten
gisteren
Stefan 44 jaar Antwerpen - Brasschaat
voor facefuckers en zaaddumpers
Ik ontvang Maandagvoormiddag geile mannen die mijn gezicht en mondje eens helemaal mogen komen volspuiten. Als je gebonden bent en anoniem wil blijven kan ik je geblinddoekt ontvangen. Gelieve een foto van je zaadpaal mee te sturen en het uur wanneer je wil langskomen. Ik ben een sportieve geile goeduitziende bi.  
gisteren
Tom 33 jaar Limburg - Genk
Na 18u
Ik ben tom 33j 1m96 groot breed gebouwd. Ben rond 18u in genk. Bij welk pijpmondje in de buurt kom ik langs ?  
Jorkske 54 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
vanavond
Voor vanavond ben ik op zoek naar een leuk travje of jongeman in lingerie of liefhebber met de volgende kenmerken , je bent slank , intiem geschoren en niet of niet te fel behaard. ik 171/77 nodig je graag uit bij mij thuis , maar verplaatsen is ook mogelijk enkel in de regio gent waar ik zelf ook woon , zelf ben ik verzorgd ,draag ook graag wat vrouwelijks en ben ik niet behaard.Hygiene is zeer belangrijk ! Heb je vanavond niets te doen en wens je een leuke date laat dan een berichtje achter met foto(onherkenbaar geen probleem) en een beschrijving van je lichaamsbouw , ik kijk er naar uit om uw reactie te ontvangen XXXXX o ja ben overwegend top maar versa kan bij de juiste klik !  

vanavond
Matti 38 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Ero massage
Voor vanavond ben ik op zoek nr leuke 50+er/ koppel die me ontvangt, vastbindt blinddoekt, uitkleed, helemaal insmeert met massage olie, masseert en me oraal en anaal gebruikt, me laat komen tot jij/jullie denken dat het genoeg is, alleen reactie met foto  

Ero massage
gisteren
Mollige senior 62 jaar Antwerpen - Kapellen
Mollige senior wil zachtjes ontmaagd worden
Ik zoek een lieve ervaren top die mij zachtjes wil ontmaagden, ergens in de loop van volgende week. Jevzalvmijn nauw kontje liefdevol moeten voorbereiden. Geen fotojagers aub. Mijn stats zijn 62/179/86, ik ben dus wel mollig. Ik heb glijmiddel in huis. Je uiterlijk is onbelangrijk, voor mij is het belangrijk zachtjes geneukt te worden.  
Bi boy 48 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Lekker spuiten na massage.
Ik ben een versa mannelijke bi man en zkt een idem bi man die mij een heerlijke massage kan geven waarna je mijn dick, ballen en kontje mag gebruiken. Graag speel ik ook met jouw lolly en laat hem krachtig spuiten op mijn lichaam, ook neem ik hem graag in mijn mondje. Ik ben slank, niet roker, intiem geschoren, besneden lolly, lekker kontje. Jij bent intiem geschoren, fris gewassen, mannelijk, niet roker, kan ontvangen. Date is niet voor vandaag maar voor de komende dagen/weken. Reactie met foto en fijne beschrijving/voorstel=antwoord.  

Lekker spuiten na massage.
JJJ 53 jaar West-Vlaanderen - Veurne
Pijpsletje wil pijpen of geneukt worden
Ik ben onderweg van Calais naar Sint-Niklaas via veurne. Oostende, Gent. Wie wil door dit geile pijpsletje diep gepijpt worden of eventueel mij neuken. Ik ben 54/1m82/70kg onbehaard lichaam. Je moet me wel kunnen ontvangen. Kinky of pervers kan ook. Enkel nu.  

Pijpsletje wil pijpen of geneukt worden
gisteren
Jens 32 jaar Antwerpen - Laakdal
onervaren zoekt voor vanavond
32/170/95/17 hi ben van eindhout ik zit hetero relatie en wil eens wat anders proberen uit nieuwsgierigheid ! Ben jij niet roker en heb je hygiëne ? En ervaring ? :) mag je me zeker sturen ! Zoek voor meer maals maar eerst zien da het klikt ! Oh ja vergeten ik ben vanavond aan waterkant ( kanaal ) winkelomheide vanaf 21u blind date ? ;)  
bi man 31 jaar Antwerpen - Berchem
biman zoekt
Hallo, ik 31j 75 173 17 normaal gebouwd,net uit een heterorelatie en even geen zin in vrouwen, vind het ook leuk iets met een man te doen af en toe, ik zoek iemand vast om lekker in het geheim plezier te hebben, ik ben graag bottom maar iemand dat versa top is zou ook wel fijn zijn, ik pijp graag en geniet er wel van onderdanig te zijn, ideaal woon jij in de buurt van Berchem (luchthaven) en ben je ongeveer van mijn leeftijd en like minded, mss tot straks? ik kan ontvangen  

biman zoekt
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10