Zoeken naar dan worden

Uw zoekactie voor dan worden leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Anoniem 36 jaar Limburg - Hamont-Achel
Anonieme pijpbeurt
36 173 58 Wie wil anoniem gepijpt worden? Ik ga op mijn knieen, jij blijft onherkenbaar. Zonder woorden, pijpen en weer weg. Stuur stats en concreet voorstel. Enkel slank verzorgd en jonger dan 35j. Regio Achel, geen fake aub. Graag vast voor vaker  
Bert 40 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Ik pijp
nog eens zin om lekker te zuigen. Wie zoekt pijpbeurt? Fun met mannen moet kunnen, daarom zoek ik verzorgde kerel die eens goed wil gezogen worden. Discreet en verzorgd graag !  
23 jaarr 23 jaar Vlaams-Brabant - Londerzeel
23 jaar zoekt geile man
Hey ik ben 23j pijp graag, of samen wat rukken. leeftijd speelt geen rol. Ik kan verplaatsen of ergens buiten date. Wie o wie wilt er lekker verwent worden?  
Slikkend keeltje 38 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Slikkend keeltje
Iemand geil veel zin om zijn warme zaad deepthroat in mijn keeltje te spuiten ? P.pp.rs zijn aanwezig indien gewenst . Stats looks wensen en foto worden beantwoord . Tot slikkend geils.  

Slikkend keeltje
Jef 46 jaar Vlaams-Brabant - Affligem
Ballen leegspuiten
Ik zoek nog iemand om mijn harde pik van 17cm leeg te maken. Ballen zijn gevuld van 3 dagen en moeten dringen geleegd worden. Wie wel me een handje, mondje, ... helpen. Ik ben in de omgeving van Affligem/Liedekerke. Doe even een voorstel.  
Joris 34 jaar Vlaams-Brabant - Zaventem
Cardate, pijpdate langd e40?
Zaterdagvoormiddag ben ik in zaventem om iemand naar de luchthaven te brengen. Ik kan dus vanaf 04u30 ergens stoppen op gepijpt te worden. Dit langs de e40, liefst dichtbij de snelweg. Aalst, gent, erpe mere, wetteren, ternat,... Eindstop is in ingelmunster. Dus waregem, izegem, is ook goed.. Ik zoek een snelle cardate waar ik gepijpt en/of gerimd word. Ik ben 1m87 en weeg 80 kg. Heb schoon gerief en ben hygiënisch.  
Joris 43 jaar Antwerpen - Herentals
Ik pijp jou
Vanavond werk ik tot ongeveer 20u in Herentals centrum. Daarna wandel ik weer naar het station. Wil jij rond 20u lekker gepijpt worden en kan je me kort ontvangen, dan kom ik graag langs. Laat maar weten waar ik moet zijn en ik stuur terug als ik passeer. Ikzelf ben een stevig gebouwde 40-er met bril en baard. Jij bent max 50 en proper gewassen. Tot vanavond?  
serieus 54 jaar Limburg - Borgloon
Serieuze fuckbuddy
Goed lezen ,Dan antwoorden. Ben opzoek naar een vaste fuckbuddy die houd van puur natuur pijpen en geneukt te worden. Geen baard of snor hebben en gladgeschoren zijn. Ikzelf ben hetero en heb er ervaring mee.ziek ben ik niet en zoek iemand vast.Ben nogal groot geschapen en zoek ik iemand die er van houd. Ben je zo iemand en heb je intresse. Graag reactie met foto.Geen foto is geen reactie. Onnozelaars gelieve zich te onthouden. Discretie is vereiste.  

Serieuze fuckbuddy
Zeger 23 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie haalt me op
Wie haalt me op aan de kant van de weg en neemt me mee om ergens goed te neuken? Ik wil stevig geneukt worden en een lading zaad in of op mij. Ik ben bot , 178/64/17-5  
Jean 63 jaar Limburg - Genk
Deel 3 volgende week in mobilhome! Nog 1 man gezocht!
Na 2 eerdere keren volgende week deel 3! Ik zoek dus opnieuw 4 a 5 oudere geile hygiënische mannen. Uiterlijk maakt niet uit. Man wordt geblinddoekt en kan met of zonder mondstuk aangeboden worden. Iedereen zit rond hem in de camper. Hij moet pijpen en likken, jullie mogen beetje mondneuken, spanken, tepels en erna allemaal op zijn gezicht of lichaam spuiten zoals jullie de sperma zien op de foto! Omgeving Genk wordt de camper geparkeerd. Andere ideeën welkom. Uur wordt afgesproken met diegene die donderdag of vrijdag kunnen! Zie foto voor de plaatsen in de camper. Met teveel aan interesse doen we alle 2 de dagen!  

Deel 3 volgende week in mobilhome! Nog 1 man gezocht!
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10