Zoeken naar doen ik

Uw zoekactie voor doen ik leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mechelsevent 48 jaar Antwerpen - Mechelen
Heerlijk genieten
Wie heeft zin en kan ontvangen? Zoek iemand die net als ik zin heeft in genot mer respect en discretie. Liefst bij jouw of ergens plekje dat je weet waar we lekker ons ding kunnen doen. Ben M 48 1m77 86kg en speeltje van op foto Hopelijk tot snel  

Heerlijk genieten
Koen 40 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
EverythingButt
Wie heeft die filmpjes van EverythingButt al gezien? Ik word zotgeil van die te zien. Wie heeft zin om dit samen met mij te doen? Ik ben 40, M80, 83kg, 18,5cm, Versa. Ik kan niet ontvangen. Looks doen er niet toe. Voor de doeners. Geen eindeloze berichten sturen en geen fotojagers.  
Adriaan 35 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Ontspannende dag
Wie heeft zin in een deugddoende massage met alles erop en eraan. Masseren van je spieren, masseren van je kontje, masseren van je paal. Alles komt aan bod. En wie weet doen we meer... verplaatsen of ontvangen. Stuur voor meer info  
Gin 57 jaar Antwerpen - Bornem
Zuig
Zijn er hier dan echt geen groot geschapen mannen die ik kan ontvangen en hun ding laten doen ,  
Beginnende cd 38 jaar West-Vlaanderen - Beernem
Massage in bikini
Iemand die het scenario zoals op onderstaande foto ziet zitten? Jij ontvangt me morgen 27/05 overdag om een massage te geven. Ik kleed me uit, leg me klaar en dan zie je mijn bikini. Wat zou je doen?  

Massage in bikini
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
WELKE VERWIJFDE JONGE MAN KOMT MIJ EENS GEZELSCHAP HOUDEN
Zoek een verwijfde jonge man 20j-40j die mij eens gezelschap komt houden! Geen snor, baard, weinig of niet behaard! Mag ook houden van nylons, panty!! Voor wat te komen praten over alles, kan je bekeuren, aanraken! Jij moet niets doen! Wens GEEN FAKERS!  
Mart 30 jaar Vlaams-Brabant - Kraainem
Afspreken in Brussel en Vlaamse rand
Wil afspreken met geile man voor soft fun/ massage. Zoek liefst iemand met sex toys (fleshlight en vibrator) maar geen must. Ben 189, 77, 17 en niet onknap. Kan verplaatsen of outdoor. Zoek voor Brussel/ Leuven. Reactie met foto a.u.b. en wat jij wenst te doen.  

Afspreken in Brussel en Vlaamse rand
bi man 48 jaar Limburg - Sint-Truiden
wie ontvangt vanavond?
Ik zoek voor vanavond (ook andere dagen) een sexdate bij iemand die discreet kan ontvangen, vanaf 45 jaar en ouder, ook senior. Stel maar voor wat je wil doen, en dan zien we wel. Ik zoek nu in de ruime omgeving van St Truiden. Geef al maar wat info als je reageert.  
Dimi 61 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Daddy zoekt zoon
Welke SLANKE kerel tussen 20-35 wil graag soft genieten? Ik ben 62/184/75. Hygiëne en discretie zijn belangrijk. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Bij klik kan eventueel regelmatig. Wederzijds respect. Reageer met je stats en wat je graag zou doen samen.  
manuel 35 jaar Limburg - HASSELT
op zoek naar fun -25 jaar
Hoi, Ik ben een jongeman van 35 jaar en ik ben op zoek naar iemand om vaker seks mee te hebben. Ik val meer op jongens die jonger zijn dan 25,licht gespierd,hygiënisch, en respectvol. Wat ik wil doen is zeer ruim.Ik ben zelf versa, maar meer bottom. Zolang ik je aantrekkelijk vind en er een klik is, is er veel bespreekbaar. Als je een vraag hebt voor mij, vraag maar. ik bijt niet. enkel reageren met een foto anders krijg je geen reactie afstand maakt mij niet zoveel uit :)  

op zoek naar fun -25 jaar
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10