Zoeken naar elke 39

Uw zoekactie voor elke 39 leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jeremy 49 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jonge gast gezocht voor fun met ouder
Zijn er hier soms jonge, gespierde twinks, Arabs of blacks die graag eens willen gemasseerd worden met beetje fun. Reageer met stats en/of foto's aub. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Geen financiële bed.  
Pisbak 49 jaar Antwerpen - Deurne
Ik loop rond in mijn zeiknatte kleren
Ik loop graag rond in mijn kleren die doordrongen zijn van de pis. Waar mag ik mij aanmelden om gebruikt te worden als urinoir? Meerdere tegelijk is zeker mogelijk. Filmen en foto's is geen probleem. Ook bereikbaar via whatsapp en telegram. Ik kan ook gemaskerd gebruikt worden.  
Steven 53 jaar Antwerpen - Grobbendonk 0471352492
Bi man gezocht
Ben een 54j bi man 1.78/91/54 besneden clitje 16/4. Zoek eveneens een verzorgde bi man liefst ook besneden en niet behaard om elkaar te verwennen. Heb ook jaren als travje gedate. Maar wegens een relatie gaat dit nog moeilijk. Graag iemand die kan ontvangen. Graag reactie met foto's.  

Bi man gezocht
op zoek 45 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
informatievraag: plaatsen waar jonge gays of bi's samenkomen in regio Brussel
kan iemand mij een plaats of evenement aanbevelen waar jongere mannen -gay of bi- op zoek gaan naar sex ? in de regio Brussel (gewest Brussel) clubs of cinema's of evenementen of...  
Thomas 39 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Foto's delen met mij
ik heb dit weekend weer niet gemogen thuis en men ballen staan op springen. Wie stuurt er foto's van zijn lul en/of sletje zodat ik me kan aftrekken op die van jou? Of wie komt me even helpen om men ballen leeg te maken? stuur dan zeker stats en foto's van uw speelgoed mee.  
Karel 48 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Wie wil er een date
Hallo moet morgen namiddag in ieper zijn wie wil er een date iemand die kan ontvangen of bos of cardate wie geeft er zin .ben bi .verzorgd meter 79 75 kg discreet 17 4dik geen faker geen bla bla maar doeners en durvers.ik sta voor veel open .en heb zelf poppers bij me .geen foto's gedoe .ik hoop op een antwoord je krijg altijd antwoord terug .tot wederhoor  
Tom 29 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Tom Zoekt
Hoi, Ik ben Tom, een jongeman van 29 jaar oud. Ik ben 1.84m groot, weeg 78kg en heb kort bruin haar... Ik ben soft-bi en heb al enige ervaring met pijpen... Ikzelf ben onderdanig ingesteld en hou van me verkleden als meisje. Intiem ben ik mooi glad, maar de rest van m'n lichaam niet (geen baard/snor), draag altijd nylons, rokje, kniekousjes.... Wat zoek ik? Iemand die (licht) dominant is en me gebruikt als pijpsletje... maar ook andere opdrachtjes (bv huishouden) kunnen. Ik wordt graag geblinddoekt, vastbinden kan ook, lichte tikjes met zweepjes en andere opdrachtjes zijn zeker ook welkom. Je mag natuurlijk ook met mij spelen, maar ik wil wel pas op het einde klaarkomen, als je m'n gezichtje volgespoten hebt. Zoek iemand voor meerdere keren en om ook verder op te bouwen. Als je meerdere keren kan klaarkomen, super. Reacties met lichaamsfoto hebben voorrang. Reacties met meer dan 1 zin! Ik verplaats ik in antwerpen, limburg en vlaams-brabant en oost vlaanderen.  

Tom Zoekt
Neukteef 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Mannelijk neukhol
hey kerels, ik ben op zoek naar hengsten die samen met mij een bi maat willen gebruiken als een slet. Wij beslissen wat er gebeurt en die teef doet wat wij willen, no limits, no mercy. Laat dus maar weten wat je met zo'n hoer wil doen en dan maken we het waar. ik: 40 190 85 slet: 36 185 75  

Mannelijk neukhol
Hello 33 jaar West-Vlaanderen - Tielt
M'n 1ste bottom ervaring met 47plusser?
Hi, ik ben altijd top geweest maar zou graag eens geneukt willen worden als je een niet al te grote pik hebt. M'n stats 33j 1m80 68kg besneden en geschoren kontje. Als je een berichtje stuurt, stuur je stats dan ook door aub.  

M'n 1ste bottom ervaring met 47plusser?
bi41 41 jaar Antwerpen - Lier 0486455770
pijpdate /facefuck
hallo, ben 41j uit Lier en zoek iemand die kan ontvangen op 3/6 tussen 17u30 en 19u. of als je rustig plekje kent. Wie gebruikt m'n mondje tot je spuit. ik kan ook geblinddoekt. regio Lier, Berlaar, Duffel, walem, Lint, Heist-op-den-Berg  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10