Zoeken naar ergens afspreken

Uw zoekactie voor ergens afspreken leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Steven 28 jaar Antwerpen - Laakdal
Wie wilt nu (04.45uur) afspreken
Hey geilerds ! Wie wilt er nu meteen afspreken regio laakdal of omliggende gemeenten? Alles kan voor mij en sta echt voor alle fantasieën open.. Tot zo?  
Jack 40 jaar Limburg - HASSELT
Date maandag
Hoi, geile bottom op zoek naar iemand met lekker harde paal en volle ballen. Mag ik je helemaal leeg melken en zuigen. Ik wil je warme zaad zoveel mogelijk over mij. Stel jezelf voor en wat je wil doen. Veel kan, niks moet. Stats:1m84 82kg,16x4, sportief gebouwd en bloedgeil. Ik kan verplaatsen volgende maandagavond. Regelmatig afspreken is een optie bij klik.  

Date maandag
Pijpsletje 39 jaar Limburg - Borgloon
Ik zoek een lekkere pik
Ik kan afspreken bij mijn thuis. Ik zoek gladgeschoren pik die graag diep laat leegzuigen! Alles kan en mag…  
Pieter 36 jaar Limburg - Bilzen
Voor nu: kinky date
Hi, deze goodlooking man van 36, 1m80 normaal gebouwd met perfect rond poepje is opzoek voor nu meteen. Kan jij ontvangen? Alles kan van me masseren, doktersonderzoek, sm (maar geen pijn), tot mijn poepje er stevig van langs geven. Ideeën? Laat maar weten. Geen 10mails, maar afspreken :-)  
Lakboy 50 jaar Limburg - Zonhoven
Lak- en leatherlovers gezocht
Ik zou graag een vriendelijke, verzorgde en geile kerel ontmoeten. Bij een klik graag op regelmatige basis afspreken. Ik geil ook enorm op mooi opgemaakte travesties. Ik ben niet roker, heb geen baard of snor en heb ook geen tattoos of piercings. Ik heb een grote fetisj voor outfits in lak, leder, latex... en lange laarzen. Ik draag het zelf altijd tijdens de sex. Jij moet het niet dragen maar het is wel een pluspunt als je het wel draagt. Ik heb weinig taboes maar ik ben niet voor brutaliteiten of extremiteiten. Ik heb geen leeftijdsvoorkeur, alle leeftijden zijn welkom (vanaf 18+ wel te verstaan). Ik geef respect en discretie en verwacht dit ook van jullie. Ik ben ook erg gesteld op hygiëne. Ik ben alleen en hoef dus niets stiekem te doen. Ik hoef aan niemand verantwoording af te leggen. Reactie met je volledige stats en een foto !  

Lak- en leatherlovers gezocht
Stein 47 jaar Limburg - HASSELT
Pijpen en spuiten
Wie kan er morgen afspreken om zijn volle ballen leeg te spuiten in mijn gezicht of mondje.ben discreet  
Bi man 64 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Vrijdag na 18 u
Wie kan er vrijdag na 18 u afspreken voor geile date ? Ben een bi man van 64,176,70,15/5 die zeer graag naakt is, graag pijpt en misschien meer. Kan me enkel verplaatsen. Liefst rond mijn leeftijd maar ook mijn stats. Ik pijp tot einde en je mag passief blijven indien gewenst.  
Pijpsletje 39 jaar Limburg - Borgloon
Ik pijp graag diep en laat je klaar komen.
Ik wil graag een gladgeschoren pik lekker diep zuigen en laten klaar komen! Laat me ook graag neuken. Ben slank gebouwd en glad geschoren met een mooie pik! Wie wil met me afspreken in Borgloon? Leeftijd maakt niet uit, geschoren pik en ballen met lekker veel sperma is een must!  
davy 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
bi?
sportieve veertiger zoekt jonger. Ben je nieuwsgierig naar anale sex of wens je het de eerste keer met een man te doen? Studenten zeer welkom, ontvangen op je kot is een plus. Afspreken op kamers is ook mogelijk (gent) Ik val ook op transgender en transgender in transitie Poppers en VIAGRA beschikbaar!  

bi?
Maarten 30 jaar Limburg - HASSELT
Zoek discrete fun
Hoi jonge gast sportief gebouwd normaal geschapen zoekt discrete fun Zoek een man waar ik af een toe mee kan afspreken om te ontdekken. Ik ben versa bot bij klik zou ik bare willen( fetish is plas en…) Vind het kinky als ik een lul in me krijg en hij alles er uit neukt daarna samen wassen Vind ik hier zo iemand Reply met stats en foto a.u.b.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10