Zoeken naar graag thuis

Uw zoekactie voor graag thuis leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bifun 37 jaar Antwerpen - Herentals
Regio herentals 12-14u zuiger, slikker gezocht
Ik slanke sportieve man 184cm 72kg 19x6 cm Zk man die graag op zen knieen gaat om me lekker af ze zuigen, lekker slikt, Evt zich ook laat neuken. Geen blabla. Liefst kan ontvangen. Reacties met foto lichaam en lid  
Sletje 46 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
Ik ben een geil onderdanig sletje
Ik zoek liefst een oudere dominante man om mij onder handen te nemen. Ik zoek iemand om dit op te bouwen tot we helemaal ongeremd geile sex tesamen hebben, ik kan ontvangen en ook verplaatsen mits ik single ben kan ik gemakkelijk afspreken en wil dit van jou ook dat we minstens 1 keer per week onze avond er kunnen van maken, ik kan in de week telkens na 18u en in de weekends kan ik onbeperkt. Wat laat dit sletje toe, dat gaat van kussen, tongen, tepel play(klemmen) billen klets (spanking), zuigen en hou van facial cumshots en slik ook, me laten neuken en fisten, golden shower en slikken. Graag reageren met duidelijke stats en foto van je pik. Ik doe niet aan blind date dus bij verdere kennismaking graag kenbaar maken.  
Stefan 44 jaar Antwerpen - Brasschaat
geblinddoekt slikslaafje voor discrete spuiters
Je leest het goed. Omdat sommige mannen gebonden zijn en anoniem willen blijven ben ik bereid hen geblinddoekt te ontvangen om mijn bimondje te komen volspuiten. Graag wel een foto van je zaadpaal meesturen als je wil langskomen. Je bent zelf uiteraard ook discreet. Ik ben een sportieve gewone geile hetero met bimondje, goeduitziend en geen bbs.  
Zaadslet 41 jaar Antwerpen - Antwerpen
Cumdump
Bi 41/186/85. Ik hou van pijpen, likken, slikken, deepthroat en ondergespoten worden. Ik ben op zoek naar man(nen) die me door de week overdag kunnen ontvangen en die mijn mondje willen gebruiken en volspuiten. Ik sta voor veel open dus stuur me zeker je voorstel. Laat me graag gebruiken als sletje. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol voor me, enkel je paal interesseert me dus stuur aub een foto van je paal mee.  

Cumdump
gisteren
Hallo 33 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Hallo wie wilt mijn fantasie waarmaken
Goeieavond ik ben 33jr normaal gebouwd en een sexy kontje met vrouwelijke heupen Ik zou enorm graag bij iemand langs gaan in de regio dat als ik binnen kom my vastb8nd aan het bed naakt op mijn handen en knieen en dat mij lekker goed afneukt tot die niet meer kan en dat het zaad uit men kontje loopt Mvg  
PijpSlet 42 jaar Antwerpen - Hemiksem
Anonieme pijpbeurt
Anoniem, discreet en zonder woorden! Heel simpel: alles ANONIEM en discreet!!! Je komt binnen in mijn garage, ik wacht op mijn knieën, kijk je nooit aan en zuig als een echte hoer je lul helemaal leeg. Zonder woorden, alles anoniem en discreet. Eens je die hele lading hebt achtergelaten en me hebt volgespoten met mijn mond ver open, vertrek je terug zonder 1 woord te hebben gezegd. Graag foto van lul meesturen!  

Anonieme pijpbeurt
gisteren
Steve 45 jaar West-Vlaanderen - Ledegem
Soft
Hallo, Ik ben wat bi-schierig. Wat softe dingen zoals aftrekken. Ben dus op zoek naar iemand die interesse heeft en passief wil blijven. Graag uit de regio en wat sympathiek. Iemand die kan ontvangen. Geen car of buiten afspraak. Ik ben heel discreet. Groeten...  
Roel 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek naar man(nen) tussen 50-65 jaar
Al een tijdje voel ik me steeds meer aangetrokken tot rijpere mannen (50-65 jaar). Nu ben ik via deze weg op zoek naar een heer of meerdere mannen in deze leeftijdscategorie die me op een discrete wijze kennis en wegwijs kan laten maken in de wereld van man-man sex. Denk hierbij aan lichte bondage, rollenspel, gedwongen pijpen, assplay en dergelijke. Zelf ben ik onderdanig ingesteld, heb een leeftijd van 39 jaar, 1m93 met een klein buikje (waar aan wordt gewerkt ;) en zie er niet onaardig uit zegt men. Graag wil ik iemand ontmoeten om op vaste basis mee af te spreken, en me zo ter beschikking kan stellen tot een vast lustobject. Ik kan op donderdagavond vrijblijvend verplaatsen en ontvangen (binnenstad Gent) Hygiene en discretie staan hoog in het vaandel aangezien ik ook nog in een hetero-relatie zit. Ik hoor graag van u.  

Op zoek naar man(nen) tussen 50-65 jaar
bi man 31 jaar Antwerpen - Berchem
biman zoekt
Hallo, ik 31j 75 173 17 normaal gebouwd,net uit een heterorelatie en even geen zin in vrouwen, vind het ook leuk iets met een man te doen af en toe, ik zoek iemand vast om lekker in het geheim plezier te hebben, ik ben graag bottom maar iemand dat versa top is zou ook wel fijn zijn, ik pijp graag en geniet er wel van onderdanig te zijn, ideaal woon jij in de buurt van Berchem (luchthaven) en ben je ongeveer van mijn leeftijd en like minded, ook zou ik iemand willen hebben als het klikt voor vast contact. ik wil je neuken word direct verwijderd graag toch beetje niveau en je voorstellen, en een foto word geapprecieerd :)  

biman zoekt
gisteren
Jozef 58 jaar Limburg - HASSELT
woensdag verpl., ontvang. ruime omg. Hasselt, Genk, Houthalen, ...
Nu woensdag vrouw ganse dag weg met de trein. Getrouwde eind vijftiger, 1m68, 58 kg, niet besneden, kan dus verplaatsen en/of ontvangen tussen 09h en ongeveer 16 h, ruime omgeving Hasselt, Genk, Houthalen, Heusden, ... Soft sex. Zou graag eens een hele grote paal, zien, voelen, proeven. Maak zelf maar uit wat je groot vindt.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10