Zoeken naar heb je

Uw zoekactie voor heb je leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Johan 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
Nieuwsgierig opzoek naar m'n fantasie
Al een tijdje houd ik (M, 34, 1.82, 85) deze site in de gaten en heb uiteindelijk besloten ook zelf eens opzoek te gaan middels een advertentie. Het is voor mij nu de tijd, na m'n beëindigde hetero relatie, om ook eens iets te proberen met een man. Bij voorkeur een bischierige hetero / iemand die geen ervaring heeft met mannen. Mijn fantasie is om eens een mooie piemel in mijn mond te krijgen en rustig in mijn mond gepenetreerd te worden, evenals heerlijk in 69 positie te genieten van elkaars piemel, tot spuitens toe. De laatste tijd trek ik mezelf steeds vaker af bij die fantasie en wil deze stiekem graag in het echt beleven op discrete en uiterst hygienische manier. Ik heb wat fotos toegevoegd van de momenten waarop ik enorm geil in de weer was met mijn 16cm speelgoed. Heb ik interesse gewekt? Stuur dan even een wat uitgebreider mailtje. Een foto erbij 'mag', dat vindt ik wel geil!  

Nieuwsgierig opzoek naar m'n fantasie
Tibo 22 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Een goed idee of niet met een beste vriend
Zo een paar 3 weken geleden . Begon mijn beste maat opeens over seks . Nu ik ben daar redelijk open in . Ik heb gezecht dat ik denk aan bi gevoelens ook. Hij antwoordde van ik heb dat ook eens. Vandaag vroeg hij kom je morgen naar mijn kot we kunnen wa porno kijken samen . We hebben al elkaar veel naakt gezien en bij elkaar blijven slapen . Maar heb het gevoel dat hij iets meer wil Een goed idee met je beste vriend wie heeft dat nog gedaan met een beste vriend Wa hebben jullie gedaan  
Kevin 37 jaar West-Vlaanderen - Beernem
Zoekt jonge man voor deze avond
Welke jonge man ( max 30 )wil deze avond langskomen ? Heb een jacuzzi ter beschikking. Graag een foto en uitleg van jezelf  
Bi-42 41 jaar Oost-Vlaanderen - Lede
Bicurieus
Iemand die mij morgenvoormiddag zou kunnen ontvangen in de omgeving van Lede? Heb weinig ervaring met mannen, maar sta voor veel open. Bij voorkeur (een rollenspel met) iemand dominant. Doe maar een voorstel.  
Sam 24 jaar Antwerpen - Balen
Bi zoekt fun
Hey ik ben 24 173 94 17x5 en zoek fun Ik sta open voor veel Ik heb een fetish voor sokken, voeten en sneakers Ik sta ook open voor nieuwe dingen te doen en te ervaren wil afspreken stuur zeker een mailtje Snapchat diverforpadi90 PS ik moet morgen 12/06 en vrijdag 14/06 naar wilrijk bij wie mag ik nog even stoppen?  

Bi zoekt fun
Constant geil 40 jaar Antwerpen - Antwerpen
Sexting
Ik ben een mollige 40jarige man die constant lekker geil is en lekker zin heeft om lekker geil te chatten. Misschien later meer maar dat kan ik niet beloven. Ik heb pas ontdekt dat ik opgewonden geraak van mannen. Daarom wie wil er mee geil doen, lekker mekaar opgeilen met foto’s en filmpjes van ons rukken.  
joketravje 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
u laten pijpen door travje
wie zin voor vandaag of andere dagen om lekker gepijpt te worden...ik ontvang discreet en netjes en verwacht ik wederzijds... ik reageer enkel via mail en met foto van pikje, ik weet graag wat ik in mijn mondje krijg..ontvang altijd als geil travje...Ik pijp zalig.ik ontvang zoals op de foto, no fake want daar heb ik niets aan.  

u laten pijpen door travje
Mister 30 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Date
Hoi ik ben opzoek naar een leuke date waar niets moet en alles kan met respect en eventueel.vriendschap heb zelf een buikje en ben behaard geen baard of snor leeftijd tot 40j en graag discreed regio diest  
Lover 44 jaar Antwerpen - Antwerpen
Spuiten op foto
Beste heren. Wie mag ik een foto van mijn knappe schoonzus opsturen om hier op te spuiten? Jij drukt de foto af en filmt hoe jij over haar knappe gezichtje spuit of neemt een foto van jouw zaad op haar gezicht waar jouw lul duidelijk zichtbaar is. Nee ik heb ze jammer genoeg niet naakt op foto. Alvast bedankt en ik kijk ernaar uit!  
Louis 26 jaar Antwerpen - Mechelen
Pijpbeurt
Hey ik ben louis hetero en nu in de buurt van mechelen door het werk heb nu ook werk kledij aan bij wie mag ik rap langs komen om een goede pijpbeurt te krijgen? Krijg je me geil genoeg wil ik je ook wel neuken  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10